- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
sakın deme bak o zman kv sana gıcıksa başlar kavga sonra kıyamet eşinde annesine düşkünse bi anda mahvolur herşey hiç girme öyle şeylere bir dahaki yaptığında direk çık yataktan yanına git anne çok utandım sana ayıp oldu bizi öyle uyandırmam bir dahakine kapı tıklat yada ben erken kalkmaya çalışırım falan de kusura bakma sen kaldırdın falan de sen bu şekilde konuştuktan sonra tekrar ederse ona göre tepkili konuş ilk şeyde tepki verme olurmuBenim aklımdakini şuydu ablacığım. Beni yine odaya girip kaldırıcak. Daha doğrusu eşimi işte. Neyse. Sonr aklkıp,Mutafağa yanına gidip '' anne bir şey dicem,sen odaya girip kaldırıyorsnya bizim,gerke yok kaldırmayana ya birkendimiz kalkarız yani sen zahmet etme. Gerek yok' diyecektim mesela.. :/ Bunu bile deme mi diyorsun ?
Tamam işte o hareketi yaptığı gbi yanına gdicektim direk. Böyle söylıcektım. Ama ilk etapta ağır olur diyorsun yani böyle konuşman... :/sakın deme bak o zman kv sana gıcıksa başlar kavga sonra kıyamet eşinde annesine düşkünse bi anda mahvolur herşey hiç girme öyle şeylere bir dahaki yaptığında direk çık yataktan yanına git anne çok utandım sana ayıp oldu bizi öyle uyandırmam bir dahakine kapı tıklat yada ben erken kalkmaya çalışırım falan de kusura bakma sen kaldırdın falan de sen bu şekilde konuştuktan sonra tekrar ederse ona göre tepkili konuş ilk şeyde tepki verme olurmu
Allah yardımcın olsun kardeşim ne diiyim kocanla ii olda yatağı kocanla paylaşıyorsun sonuştacanım sakın tartışmaya girme sonu hiç iyi yerlerle gitmiyor ben sana örnek teşkil edeyim en azından ben çok zor günler geçirdim anlatsam roman olur dizi olur 6 yıllık evliyim ama nasıl evliyim gel bana sor yani kısaca abla tavsiyesi olarak dinle beni kayınvalidene sadece bu konuyla ilgili olurda konu açılır yeri gelirse anne sen öyle odaya girince çok utandım sen kapıyı tıklat ben kalkarım hemen eşimide uyandırım de nazik bir şekilde uyar yani
aynen çok ağır olur sonra toparlayamazsın kv denle şuan aranda sıkıntı yoksa bilenmesin sana karşı evliliğini mutsuz etme 2 cümle için değmez yaniTamam işte o hareketi yaptığı gbi yanına gdicektim direk. Böyle söylıcektım. Ama ilk etapta ağır olur diyorsun yani böyle konuşman... :/
Onu gerçekten kalbinden yapıyorsa bakar valla. Kocam sevgiliyken günah diye beni öpmezdi bile. O da aşırı dindar bir ailede yetişmiş.Kesinlikle doğru değil ben yapsam namus davasına döner ama ne diyim ne yapabilirim bide eşim çok rahat bi aileden gelme ben öyle değilim eşim sonradan muhafazakar olmuş ama tam ayarı tutturamıyo mesela namazlı evlendik 2 ay borç orucu tuttu hani yalan söylemekten kaçınır ama aldatamaz diyeme insanoğlu sonuçta namaza abdeste bakmıyo bu işler
Bilemiyorum canım işte sürekli herseyi kafamda kuruyorum acaba başka birimi var ona kdr getirmıstim artik bu durumuYanlış anlamada cinsellik olmayınca süphe doğuyor tek değilsin yani bak bizdede3 gün oldu bide ztn çok sık değil insanı ın aklına şeytan giriyo hatta bi ara kendimden bile şüphe ettim acaba benimmi hormonum fazla çalışıyo benim aklıma gelioda kocamın aklına gelmiyo die ama gerçekten strestende olabilir
Yanlış anlamada cinsellik olmayınca süphe doğuyor tek değilsin yani bak bizdede3 gün oldu bide ztn çok sık değil insanı ın aklına şeytan giriyo hatta bi ara kendimden bile şüphe ettim acaba benimmi hormonum fazla çalışıyo benim aklıma gelioda kocamın aklına gelmiyo die ama gerçekten strestende olabilir
kızlar cinsellik farklı bir boyut yeni evliler için elbette bir sorun yoksa daha sık olma ihtimali var ama sorun ne nasıl oldu aramız soğuk mu diye düşünmeniz gerek bunu unutmayınBenim gibi olsaniz sizde uyuyamazsiniz kendime çok kızıyorum bazen yersız suphelerime yada ne biliyim acaba doğrumu düsünüyorum bilemiyorum.. evleneli 4 buçuk ay oldu Hala alisamadik evli olmaya sayin kv sağolsun..sadece allaha havale ediyorum kendisini. Insaalah bana yasatiklarini kendisi yasar diyicem ama kimseside yokki boyle birseyle karsilassin cocuklrindan baska.. babasi kardesleri hayatta olmalarina ragmen hic kimse konusmuyor onunla ole biri anlayin iste. Ameliyt oldugnda babasini aramislar barisirlar diye ''gebersin'' demis öz evladina.. çok merak ediyorum nedenini ama büyük ihtimal kvdem kaynaklıdır. Eşimde annesine ailesine çok düskun bircok erkek gibi.. ve bu yuzden sürekli tartisir olmustuk.. suan tartısmalarimiz durdu ama ben çok yıprndim ayni sekilde esimde.. ve bu iliskimize cok yansiyor.. artik konusamaz hale geldik ayni evde dusunun bende iste sbhlara kdr oturuyorum evde sabah ezanindan sonra ytiyorum.. her anlamda sknti cekiyorum.. ayip olucak belki ama 2 aydir cinselk anlamina hic birsey yasamadikk ki yeni evliyiz ama yanina ytigimda hemen sarilir oper nedeninide sordugumda kafam.o kdr doluki odaklanamiyorum ona diyor bi yandan annemin yaptiklari bi andan is stresi cok bunaldim diyor.. bende ustelemiyorum sadece uykularim.kaciyor tekrr esimle mutlu olmak istiyorumm..
Sorunda belli etigim gibi esim ve kvde problemi hep sıkıntı yaratıyor eşime benim hakkımda çok kötü konuşuyor vs vs eşimde arada kaldığı için açıkcasi ve annesinede birsey diyemediği için hep bana sarmaya basladi ole cok hararetli kavgalarimiz.olmadi konusarak arada sesimiz yukseldi o kadar.. bu yasadiklarimiz ve yogun calisma saatleri icin diyor bende ustelemiyorum ama tabi icim icimi yiyor.. norml mi yaptigi bu davranis bilemiyorumm açikcasi yoksa benmi abartiyorum boyle dusune dusune hep soru isaretleri olusturuyorum kendimekızlar cinsellik farklı bir boyut yeni evliler için elbette bir sorun yoksa daha sık olma ihtimali var ama sorun ne nasıl oldu aramız soğuk mu diye düşünmeniz gerek bunu unutmayın
zaten benimde içime oturan o yeni evli olmak ya yeni evli arkadaşlar var afedersin ya saçımız kurumadan tekrar duşa girmek zorunda kalıyoruz dio bende lan bunlar ı duyunca gelio aklıma tek tek işte şu gün işten geç çıktı şu gun telefonla çok uğraştı nereye gitti geldi eski sevgisimi yok günü birlikmi falan fişman hoş benim şüphelerimin altında başka sorunum var onun farkındayım ama oluyo yanı haliyle elinde kanıt olmayınca soramıyosunda hoş ben kanıtta aramıyorum olaki bişey çıkarsa yıkılırım toparlanamam yani bilemiyorum hoş netten araştırdım bu konuda erkekler evlendikten sonra istekleşir falan dio amaBilemiyorum canım işte sürekli herseyi kafamda kuruyorum acaba başka birimi var ona kdr getirmıstim artik bu durumuinsan herseyi dusunuyor sonucta yeni evli bir cift olarak hic bir sekilde esime yansitmamaya calisiyorum ..kendi haline biraktim acikcasi hic birsekilde ustelemiyorum konusmuyorum bile insallah duzelir kafamdaki soru isaretlerinide yok ederim en kisa zmnda
Yok sorun yok Çok Şükür. Böyle cahil harektleri var o kadaraynen çok ağır olur sonra toparlayamazsın kv denle şuan aranda sıkıntı yoksa bilenmesin sana karşı evliliğini mutsuz etme 2 cümle için değmez yani
o zaman sen her zaman yumuşak dilli ol mutluluğunu bozma ben yaptım bak toparlayamıyorum şimdiYok sorun yok Çok Şükür. Böyle cahil harektleri var o kadar
Valla hakkınız helal edin gecenizi çaldım çok saolun allahta sizin sorunlarınızı inş böyle hemencecik atlattırsınkızlar ben çıkıyorum oğlum uyandı yine konuşuruz kısmetse dikkat edin kendinize ve en önemlisi kendiniz için yaşayın mutluluğunuz için yaşayın yıpratmayın kendinizi hele ki kv den kaynaklı problemlerde boş verin gitsin eşiniz ile problem varsa konuşmak iletişim kurmak çok önemli onun sizi anlamasını sağlayın tabi sizde onu anlamaya çalışın sorunları konuşarak çözmek önemli tabi sıcağı sıcağına yoksa konu konu üzerine biriktirirseniz çok sıkıntı yaşarsınız eşinizle ilgili düşüncelerinizi onunla konuşarak yumuşak bir dille iletin ben çıkıyorum hayırlı geceleriniz olsun inşallah eger danışmak istediğiniz olursa özelden de yazabilirsiniz bana ....
iştende kaynaklı olabilir tabi ama kv den senin hakkında konuştukları ne bilmiyorum ama bu durumu sende eşinle konuşarak düzeltebilirsin en azından denemeye çalış durumları değerlendir mutlaka ve eşinin annesinin senin hakkında konuştuğu şeyleri kvdene sorabilirsin bunları neden söylediğini neden böyle yaptığını ama ilk önceliğin eşin olsun sonrasında baktın ki kvdeden kaynaklı git güzelce konuş kvdenle rahatsız olduğunu dile getirmeye çalış yumuşak bir dilleSorunda belli etigim gibi esim ve kvde problemi hep sıkıntı yaratıyor eşime benim hakkımda çok kötü konuşuyor vs vs eşimde arada kaldığı için açıkcasi ve annesinede birsey diyemediği için hep bana sarmaya basladi ole cok hararetli kavgalarimiz.olmadi konusarak arada sesimiz yukseldi o kadar.. bu yasadiklarimiz ve yogun calisma saatleri icin diyor bende ustelemiyorum ama tabi icim icimi yiyor.. norml mi yaptigi bu davranis bilemiyorumm açikcasi yoksa benmi abartiyorum boyle dusune dusune hep soru isaretleri olusturuyorum kendime
aynen canım ama napıcam bilemiyorum tekrar konusami bu konuyu karar veremiyorum ne diycegimide bilmiyorum hoş zaten kadinin yapisinda var galiba guveniyor gibi yapsakta en ufak hareketnden suphelenebiliyoruz ama inanin hic birseyede rastlamadim acaba bu yasanilanlar gercekten yordumu bilemiyorum acikcasi ne sekilde yanasmaliyim ne yapmam gerek hic bir fikrim yok beynim.durmus durumda kimseyede anlatamiyorum ailemde bilmiyor esimin ailesyle yasadigim.problemleri cok dolmus durumdayim acikcasiZ
zaten benimde içime oturan o yeni evli olmak ya yeni evli arkadaşlar var afedersin ya saçımız kurumadan tekrar duşa girmek zorunda kalıyoruz dio bende lan bunlar ı duyunca gelio aklıma tek tek işte şu gün işten geç çıktı şu gun telefonla çok uğraştı nereye gitti geldi eski sevgisimi yok günü birlikmi falan fişman hoş benim şüphelerimin altında başka sorunum var onun farkındayım ama oluyo yanı haliyle elinde kanıt olmayınca soramıyosunda hoş ben kanıtta aramıyorum olaki bişey çıkarsa yıkılırım toparlanamam yani bilemiyorum hoş netten araştırdım bu konuda erkekler evlendikten sonra istekleşir falan dio ama
amin canım yine görüşürüz sıkıntılarınız gelin anlatın böyle sonra unutup gidin düşünmeyin sağlığınız herşeyden önemli ben bunu kaybettikten sonra anlayanlardanım yapmayın sizde olurmu benim gibi pişman olursunuz hayırlı geceler olsun görüşmek dileğiyle ...Valla hakkınız helal edin gecenizi çaldım çok saolun allahta sizin sorunlarınızı inş böyle hemencecik atlattırsın
Esime cok dedim konusym diye izin vermiyor cnku annesinin huyunu biliyor o hep haklidir dilin kemigide yok hesabi oda cesaret edemiyor evlendigimiz gece gerizkli karin yaninda mutlumusun yazmis dusunun oglunu evltliktan redeti sutunu helal etmedi bi gun benim ailemde kaldik diye neyms efendim ben onlarda kalmiyosum esim nasil bnm ailemde kalrmis anemi cok kiskaniyor esimle arasinim iyi olmasini cekemiyor.. sadece o dinlenlsn o ne istrse o olsunn sonucta bende esime bu kdr hakaret laf soylenildikten sonra samimi olmamam diyorum oda hak veriyor ama annesi her gunumuzu zehir ediyor acikcasi.. birseyde denilmior cok agir konusuyor en iyisj bulasmamak.. esimde istemiyorsa konusmami bende susuyorum ama bazen herseyi yazmak istiyorum acikcasiiştende kaynaklı olabilir tabi ama kv den senin hakkında konuştukları ne bilmiyorum ama bu durumu sende eşinle konuşarak düzeltebilirsin en azından denemeye çalış durumları değerlendir mutlaka ve eşinin annesinin senin hakkında konuştuğu şeyleri kvdene sorabilirsin bunları neden söylediğini neden böyle yaptığını ama ilk önceliğin eşin olsun sonrasında baktın ki kvdeden kaynaklı git güzelce konuş kvdenle rahatsız olduğunu dile getirmeye çalış yumuşak bir dille
Bende artik problem olrk goruyorum hos bi iki gun hafta degil ay oldu sonucta ama nasil konusucgmi neler diycgmi bi turlu toparliyamiyorum kafamdaValla ne diyim bacım allah yardımcımız olsun valla konuşmassak halledemeyiz sende kv ye gitmeden tatlı dille konuş sonra ama bu yatak konusunuda halletmeliyiz bilmiyorum ben problem olarak görüyorum kendiminkini