Benim gibi olsaniz sizde uyuyamazsiniz kendime çok kızıyorum bazen yersız suphelerime yada ne biliyim acaba doğrumu düsünüyorum bilemiyorum.. evleneli 4 buçuk ay oldu Hala alisamadik evli olmaya sayin kv sağolsun..sadece allaha havale ediyorum kendisini. Insaalah bana yasatiklarini kendisi yasar diyicem ama kimseside yokki boyle birseyle karsilassin cocuklrindan baska.. babasi kardesleri hayatta olmalarina ragmen hic kimse konusmuyor onunla ole biri anlayin iste. Ameliyt oldugnda babasini aramislar barisirlar diye ''gebersin'' demis öz evladina.. çok merak ediyorum nedenini ama büyük ihtimal kvdem kaynaklıdır. Eşimde annesine ailesine çok düskun bircok erkek gibi.. ve bu yuzden sürekli tartisir olmustuk.. suan tartısmalarimiz durdu ama ben çok yıprndim ayni sekilde esimde.. ve bu iliskimize cok yansiyor.. artik konusamaz hale geldik ayni evde dusunun bende iste sbhlara kdr oturuyorum evde sabah ezanindan sonra ytiyorum.. her anlamda sknti cekiyorum.. ayip olucak belki ama 2 aydir cinselk anlamina hic birsey yasamadikk ki yeni evliyiz ama yanina ytigimda hemen sarilir oper nedeninide sordugumda kafam.o kdr doluki odaklanamiyorum ona diyor bi yandan annemin yaptiklari bi andan is stresi cok bunaldim diyor.. bende ustelemiyorum sadece uykularim.kaciyor tekrr esimle mutlu olmak istiyorumm..