- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 30
uyku düzenm bozukkkkkk
Aramiza hosgeldin ozaman :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uyku düzenm bozukkkkkk
Düşünüyorum ama uyanıkken göz kapaklarım düşüyor zatenGözlerini kapat güzel seyler düsüün :)
Hah işte bende bu akılla çok gittim terslemelere geldim daha kırıldım onuda yapamıyorum kaç gündür bi huzursuz gelio işten yatıyo uyuyo kendi halinde takılıyo bışey sorsam kısa cvplar verio sorununmu var diorum yok dio bugun hani belki ben neşeli davranırsam oda neşelenir hesabı saçma sapan espiriler falan yaptım boyle tam çenesinden makas aldım üstüme gelme dedi bende kaç gündür senin yüzünden huzursuzum dedim cvp yok biraz sessizce oturduk ha tartışmada yok sonra uykun gelmedimi dedi bende yok dedim gitti mışıl mışıl uyuyo
Düşünüyorum ama uyanıkken göz kapaklarım düşüyor zaten
Artık zorlamıyorum uyuyorum iyi gecelerUyuuu canim ozamann :) niye zorluyosun :))
Artık zorlamıyorum uyuyorum iyi geceler
Hoşgeldin kardeş nie uyuyamadın sorunun mu var yoksa öylesinemiUyuyamiyorum
Dertler deniz olmuş ben de bir gemiHoşgeldin kardeş nie uyuyamadın sorunun mu var yoksa öylesinemi
Allah yardımcın olsun anlat istersen rahatlarsın ben öyle yapıyorum çare olmasadaDertler deniz olmuş ben de bir gemi
Evet nası konuşmalıyım aşkım sana güven sorunum var bi kaç ay önce beni aldatmadını bildiğim halde gece yarısı kız kuzenınle yazışman ve konun açıklığa kavuşmadan kapanması hala içimde dert senin her telefonun çaldığında kim acaba die düşünmekten wc ye giderken telini yanına almandan geceleri bana yanaşmamandan eve hep yorgun gelmenden bana sarılmadan beni kullanıyormuşun gibi hissettirmenden çok rahatsızım desem 3.dünya savaşı çıkar ha bunlar kocamın bana batan huyları iii bi insandır kv ye falan övdü beni yada ne bilim hastayken falan yemek yaptı yada çok zorlatmadı beni hani sever beni ama bilmiyorum
Allah yardımcın olsun anlat istersen rahatlarsın ben öyle yapıyorum çare olmasada
Ya takma kafana güzel kardeşim dicemde sanki ben yapabiliyomuş gibi sabırsabırEsimin aillesiyle kusum, yasadigim sehirden nefret ediyorum burda cok yalnizim, atanamadim bir de 100 kiloyum bu kadar
Konustunmu esinleBende uyuyamıyorum dunde aynı bugunde sağlıktan olcaz valla