Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BULABİLİRİM DERSEN..35 VEYA 36 AMA 36 NOYU ÖLÇERİZ BOT VEYA AYAKKABI DA LAZIM BANA ERKEK ÇOCUĞU İÇİN..AKLINDA OLSUN..CNM GÜNAYDIN..BAŞKA ÜRÜNLERDE BULABİLİR MİSİN?TEK BU ÜRÜN İÇİN TAKASA GİRMEYELİM..FİYAT NE DÜŞÜNDÜN?
FİYATI BİRAZ DÜŞÜRÜRSÜN OK?LCW NİN İNTERNET SİTESİNDEN OUTLET BÖLÜMÜNDEN DE BULUNUYOR BU FİYATLARA..ŞEKERİM NEYSE BİZ FİYATLARI AYARLARIZ KENDİ ARAMIZDA..SIKINTI YOK...10 tl kuzum benim çocuğum yok buda yeğenimindi yanımda kalıyordu ondan kaldı temiz içi polar
YAAA..BENİM AKLIMDA KALSIN BU O ZAMAN ..SENİNLE ALIŞVERİŞTEN ÇOK MEMNUNUM ÇÜNKÜ...bulamam canım tek bu var bende![]()
cnm daha kazak varmı?Eki Görüntüle 1327413 Eki Görüntüle 1327415 Eki Görüntüle 1327416 Eki Görüntüle 1327419 Eki Görüntüle 1327420 Eki Görüntüle 1327421 Eki Görüntüle 1327422 Eki Görüntüle 1327424 Eki Görüntüle 1327425 Eki Görüntüle 1327426
Kazak 15 tl
gomlekler jack &jones marka 17 tl
pantolon us.polo 25 tl
aldım cnm..eve anca geldim..zevkli hediyen için de çok teşekkür ederim..cnm zahmet olmazsa resim attarsan sevinirim..çünkü eşime gösteriyorum o beğenirse hemen dönerim..kotta 38/32,kumaş en son 50 beden almıştık...canım erkek pantolon düşünürsen bir tane kot bir de keten var kaç beden pantolonda
bir de ürünlerini alabildin mi ?
tülü tutturduk ama..çok sağol cnm..rica ederim canım iyi günler de kullan
hımm boylar da sıkıntı yok canım da beden olmaz benimkiler küçük gelir 34 beden bendekiler