Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CNM H.Ç YALAN SÖYLEMEYEYİM..DÜN KAYINVALİDEMDEYDİK..MİSAFİRİMİZ VARDI ..GÖSTERMEYİ UNUTTUM..KIZMA AMA :) KUSURUMA DA BAKMA...Pantolon u beğenmediniz sanırım
BEN BEĞENDİM YETERKİ O BEĞENSİN..BİRDE ÖZELDEN BANA BİR FİYAT YAZAR MISIN??CNM H.Ç YALAN SÖYLEMEYEYİM..DÜN MİSAFİRİMİZ VARDI ..GÖSTERMEYİ UNUTTUM..KIZMA AMA :) KUSURUMA DA BAKMA...
MRB GÖSTERDİM CNM..TARZIM DEĞİL DEDİ..ÇOK TEŞEKKÜRLERYok cnm niye kızayımtakas yapabiliriz isterseniz
aklımda net bişey yok hanımlar..elinizdekilere bakabilirim..hepinize hayırlı satışlar dilerim...
aklımda net bişey yok hanımlar..elinizdekilere bakabilirim..hepinize hayırlı satışlar dilerim...
Bu montun kalibi genis mi ici cikiyor mu cift fermuarlilarin genelde cikar ya ondan sordumXL sabri ozel marka kazak 8tl, xl beden hirka 5tl, L beden cift fermuarli mont 10tl Eki Görüntüle 1337871 Eki Görüntüle 1337873 Eki Görüntüle 1337874
Bu montun kalibi genis mi ici cikiyor mu cift fermuarlilarin genelde cikar ya ondan sordum
CNM GÜNAYDIN..BAŞKA ÜRÜNLERDE BULABİLİR MİSİN?TEK BU ÜRÜN İÇİN TAKASA GİRMEYELİM..FİYAT NE DÜŞÜNDÜN?canım 11-12 yaş bu var bende