uygun fiyata erkek xl yada xxl kıyafet arıyorum../BULUNMUŞTUR

CNM H.Ç YALAN SÖYLEMEYEYİM..DÜN MİSAFİRİMİZ VARDI ..GÖSTERMEYİ UNUTTUM..KIZMA AMA :) KUSURUMA DA BAKMA...
BEN BEĞENDİM YETERKİ O BEĞENSİN..BİRDE ÖZELDEN BANA BİR FİYAT YAZAR MISIN??

kimsede yooook muuuu? bu arada 11 12 yaş erkek çocuğu kıyafetide arıyorum bilginize....

kimsede yooook muuuu? bu arada 11 12 yaş erkek çocuğu kıyafetide arıyorum bilginize....

kimsede yooook muuuu? bu arada 11 12 yaş erkek çocuğu kıyafetide arıyorum bilginize...

GÜNAYDIN ÜRÜNLER NE RENK ACABA??MONT BİRAZ KÜÇÜK GİBİ AMA ÖLÇÜLERİNİ YAZAR MISINIZ??RENGİNDE SOLMA VAR MI?İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM...

TARZ BİŞEYLER ARIYORUM..EŞİM HENÜZ 31 YAŞINDA...

Bu montun kalibi genis mi ici cikiyor mu cift fermuarlilarin genelde cikar ya ondan sordum

Montun kalibi genis degil 80-85 kilolu birine olur. Hirka XL ama L beden birine gore. Benim elimde XL beden kahverengi sabri ozel kazak var begenirseniz.

canım 11-12 yaş bu var bende

Eklentiler

• DSCI1078.JPG
    82,6 KB · Görüntüleme: 118
  • DSCI1079.JPG
    76,9 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…