Üyeleri göz ardı etme sebepleriniz...

4 kişi var sinirimi bozmasınlar diye ettim

Birini saçma sapan konuları gereksizce uzatmasından dolayı

diğerini cahil cesaretinden dolayı

diğerini de yaşamadan ölmezsin tayfasında olduğundan dolayı
(kendisi çok yaşadığı için sorgusuz sualsiz avukatlıklarını üstleniyor)

4..sünü neden ettim pek hatırlamıyorum

sinir olduğum bir kaçtane daha var da etmeyi düşünmüyorum

Biraz da olsa aklı başında konuşan kimseyi engellemem

bb olayından sonraya denk geldi bu şahıs kendimi açmadım zaten ben de haklıymışım açmamakta size de aynılarını yaptığına göre
son dediğini anlayamadım

Yani bir kadin olarak evde nasil tek kaliyorsun korkmuyormusun dedim. Kuzenlerim geliuor arada demisti

harehare erkeksen cik ortaya. Herkesle hep konuyu cinsellige getirmissin. Cok ayıp. ..

sen rekor kırmışsın:)

bak böyle yazınca aklıma geldi.. birileri beni "geyikçi" diye göz ardı etmişti evet buradan da duyurayım geyiklerimi kampanyaya soktum 1 alana 1 bedava
Hani su cok egitimli, cok kulturlu uye di mi?
Seni diplomasiyla dovdugu yetmemis bir de ustune engellemis. Git at kendini camdan.

anam bende tek yaşıyorum yıllardır. korkmam hiç.
oky sen cesursun sanırım ben bu gece bir rüya gördüm kabus desem daha iyi kanlı katliamlı bilim kurgulu yani gece uyandım wc gidemedim böyle seyler olunca korkarım keske korkmasaydım kücükken anlatılan saçma sapan hikayeler yüzünden böyle oldum canlılardan değil yani ruhani seylerden daima korku

sen rekor kırmışsın:)

öyle olmuş aslında meraklıyımdır da dediğim gibi biraz aklı başında konuşsa merak etmem yeterli

diğer türlü konuşmalar sinek vızıltısından farksız geliyor

şöyle bir düşününce bir tane de olmadığı gibi biri görünmeye çalışan bir şahıs var

onuda sırf açtığı konulardan dolayı engellemiyorum

orada gerçek karakterini öyle belli ediyor ki.

görmesem olmaz

ha ben korkmam. hatta tek başıma korku filmide seyrederim.

helal be bas butona gitsin))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…