Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bb olayından sonraya denk geldi bu şahıs kendimi açmadım zaten ben de haklıymışım açmamakta size de aynılarını yaptığına göre
son dediğini anlayamadım
anam bende tek yaşıyorum yıllardır. korkmam hiç.Yani bir kadin olarak evde nasil tek kaliyorsun korkmuyormusun dedim. Kuzenlerim geliuor arada demisti
harehare erkeksen cik ortaya. Herkesle hep konuyu cinsellige getirmissin. Cok ayıp. ..
sen rekor kırmışsın:)4 kişi var sinirimi bozmasınlar diye ettim
Birini saçma sapan konuları gereksizce uzatmasından dolayı
diğerini cahil cesaretinden dolayı
diğerini de yaşamadan ölmezsin tayfasında olduğundan dolayı
(kendisi çok yaşadığı için sorgusuz sualsiz avukatlıklarını üstleniyor)
4..sünü neden ettim pek hatırlamıyorum
sinir olduğum bir kaçtane daha var da etmeyi düşünmüyorum
Biraz da olsa aklı başında konuşan kimseyi engellemem
Hani su cok egitimli, cok kulturlu uye di mi?bak böyle yazınca aklıma geldi.. birileri beni "geyikçi" diye göz ardı etmişti evet buradan da duyurayım geyiklerimi kampanyaya soktum 1 alana 1 bedava
anam bende tek yaşıyorum yıllardır. korkmam hiç.
zipzpimı gelmiş:). dinazorların yaşı sorulmaz.. m.ö ye aitim ben:)Ben korkuyorum ya. Yani aslinda benimkisi aliskanlik. Sen evli degil miydin ya?
bu arada yaş kaçti?
Ben korkuyorum ya. Yani aslinda benimkisi aliskanlik. Sen evli degil miydin ya?
bu arada yaş kaçti?
oky sen cesursun sanırım ben bu gece bir rüya gördüm kabus desem daha iyi kanlı katliamlı bilim kurgulu yani gece uyandım wc gidemedim böyle seyler olunca korkarım keske korkmasaydım kücükken anlatılan saçma sapan hikayeler yüzünden böyle oldum canlılardan değil yani ruhani seylerden daima korkuanam bende tek yaşıyorum yıllardır. korkmam hiç.
vermem. :)pozisyonu da sor
anal seksi oral seksi de unutma :))
cevap vermezse popi der saydırırız
sen rekor kırmışsın:)
ha ben korkmam. hatta tek başıma korku filmide seyrederim.oky sen cesursun sanırım ben bu gece bir rüya gördüm kabus desem daha iyi kanlı katliamlı bilim kurgulu yani gece uyandım wc gidemedim böyle seyler olunca korkarım keske korkmasaydım kücükken anlatılan saçma sapan hikayeler yüzünden böyle oldum canlılardan değil yani ruhani seylerden daima korku
4 kişi var sinirimi bozmasınlar diye ettim
Birini saçma sapan konuları gereksizce uzatmasından dolayı
diğerini cahil cesaretinden dolayı
diğerini de yaşamadan ölmezsin tayfasında olduğundan dolayı
(kendisi çok yaşadığı için sorgusuz sualsiz avukatlıklarını üstleniyor)
4..sünü neden ettim pek hatırlamıyorum
sinir olduğum bir kaçtane daha var da etmeyi düşünmüyorum
Biraz da olsa aklı başında konuşan kimseyi engellemem
ne güzel sırrı ne bunun seni hiç korkutmadılar mı kücükkenha ben korkmam. hatta tek başıma korku filmide seyrederim.
zipzpimı gelmiş:). dinazorların yaşı sorulmaz.. m.ö ye aitim ben:)
yok ben evli değilim
pozisyonu da sor
anal seksi oral seksi de unutma :))
cevap vermezse popi der saydırırız
öyle yapıyorum kanka gereksiz sinir bozukluğuna tahammülüm yokhelal be bas butona gitsin))
Hani su cok egitimli, cok kulturlu uye di mi?
Seni diplomasiyla dovdugu yetmemis bir de ustune engellemis. Git at kendini camdan.