Üyeleri göz ardı etme sebepleriniz...

Az önce bir konuda başlığa son yazan kişinin nicki yerine 'göz ardı edilen üye' yazdığını gördüm. Şu forumda sadece bir kişi için bunu kullandım. Sebebi de kendisinin doğal olmadığını düşünmem, mesajlaşmalardaki samimiyetini başlıklar altında daha farklı sergileyen; kendisi için endişelenmeme rağmen 'ben çok popülerim anam herkese mesajla yetişemem konuyu okusaydın' tarzı triplere girmiş olmasıydı.

Biraz enteresan olabilir bilmiyorum. Siz bir üyeyi neden göz ardı edersiniz?
Şimdilik kimseyi engellemedim,bir iki kere deneme amaçlı yapmıştım nasıl oluyor diye göz ardı edip(deneme amaçlı göz ardı ettim) tekrar görünür yaptım,şimdilik kimseyi göz ardı etmeyi düşünmüyorum sevmediğim üye olsa bile merak ederim ne yazmış diye:KK53:Ki sevmediğiniz üye bile olsa gün gelir başka konularda fikriniz uyuşabilir.

Acaba benide sevmeyip gözardı eden var mıdır?:KK53::p:KK45:

Az önce bir konuda başlığa son yazan kişinin nicki yerine 'göz ardı edilen üye' yazdığını gördüm. Şu forumda sadece bir kişi için bunu kullandım. Sebebi de kendisinin doğal olmadığını düşünmem, mesajlaşmalardaki samimiyetini başlıklar altında daha farklı sergileyen; kendisi için endişelenmeme rağmen 'ben çok popülerim anam herkese mesajla yetişemem konuyu okusaydın' tarzı triplere girmiş olmasıydı.

Biraz enteresan olabilir bilmiyorum. Siz bir üyeyi neden göz ardı edersiniz?
GICIK OLDUĞU İÇİN GÖZ ARDI EDİYORUM..

benim gözüme çarpan bir iki kişi var ama sorun yapmıyorum herkesin aynı olduğu bir dünya çok sıkıcı olurdu :))
ama sürekli aynı tarz konu açan üyelerin paylaşımlarını artık okumuyorum nedir ya zaten fikir verilmiş, uyarılmış o bir sonraki konuda aynı devam ediyor bıtkınlık geliyor kimse kusura bakmasın :)

Bana da yazsa sevinirim. Merak ettim :)))
söyemiyoooo:)
popüler üye oluo kim boşandı kız
her gün forundayım,bostan korkuluğu niyetine sanırım :KK66: bişeyden haberim yok..
senşn avatar da pek ilginç
ay kendimş yaşlı tetzeler gibş hissetim luan :KK70: meraklı melahat 2 gibiyim :KK70:

X