ya o topik keşke açılsa. mune a rica etsek açsa keşke.. kibar kibar yazarız hemide:)
o zaman ben başlıyorum
ben bu hatunu çok seviyorum çünkü çok temiz kalpli, yanakları da tam mıncırmalık
o hatunla ben bazen iyiyim bazen ters düşeriz. garip bir durumumuz var:)
Yok kız Milena orda espri yaptı. Sen sadece nasıl desem safsın ama iyi anlamda, kötü düşünmüyorsunarkadaşlar yapmayın lütfen alınıyorum.
o kadar kötü bir kadın gibi mi görünüyorum yani dışarıdan. sıcak sohbet falan
Tum erotik muhabbetin agzina tukurmussun. Insanin libidosu sifirin altina iner su cevaptan sonra yemin ederim. 10 sene seks yapamaz mesaji okuyan.
şuan kım oldukları aklımda yok ama senin hısmın çok kardeş..surekli rastgeliyorum..seni cekıştırenlere:))
seveni de çok
Eski konularina baktim simdi hep cinsellik. Ve hep baskalarinin agzindan laf almaya calisir cinste sorular. Bizim agzimizi aramis.
ya o topik keşke açılsa. mune a rica etsek açsa keşke.. kibar kibar yazarız hemide:)
Yok kız işi için gitmiş öyle demişti. 1 ay sonra da geliyormuş. Çok özlediğim falan diyordu ama hiç cinselliğe yormadım ki.Konular hep kazen makasına girdiği için hazır kapanmamışken yazayım bari :)
[
Belki dünya turuna çıkmıştır :)
ay valla olsun.
ay valla olsun.
mune duy sesimizi. söz uslu duracağız. aç lütfen o topiği:)
yine olur.. :)keşke ya,çok eğleniyoduk ama benim laf vuracağım kişiler yok artık gitmişler terk etmişler buraları
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...in-isim-vermeden-istedigin-yorumu-yap.545222/Hangi topik ki o? Valla merak ettim.
yine olur.. :)
merak ettim bak yine:)ah özellikle ikisinin yerini tutamaz kimse,çocuğum gibiydiler gıcıklıkta ayırt edemiyordum
ne çok ban olurdu orada. takır takır giderdi millet:)ah ah o topikte iki ciciş kardeşe laf vurmuşluğum çok
ne yapayım yav bu erkekler tek başına ıssız biryerde dolaşan dişi sinek görse
akılları ona çalışabilir diye şeyettim
ben o üyenin adını da ilk burada gördüm hatta önce elmayra ya laf atıyo sandım malum çok popidir o
dolandır onları
üyeliğini silerim ama hesabıma para yatır de nihahah
Valla gunah almayayim diyorum da konu sahibesi yazmis yazmis, milletle geyigini de yapmis bir guzel. Just konuya girip, erkek oldgunu iddia edince susmus, tek bir mesaj yok. Neyse yaaaa bana ne.
He ya bazen öyleyiz bazen böyle ama justla da ters düştüğümüz durumlar oluyor. Doğal yani
Yok kız Milena orda espri yaptı. Sen sadece nasıl desem safsın ama iyi anlamda, kötü düşünmüyorsun
ahahahahah kökten bitirdim işi
Kız kim onlar ki? Beni çekiştirenleri özeden söylersen ben de seni çekiştirenleri söylerim
He ya bi tane de fetişizm vardı. Ama orda da bir kadın ayak fetişi olduğunu söylemişti. Cidden kadın ayak fetişi olabilir mi? Çok şaşırmıştım
Yok kız işi için gitmiş öyle demişti. 1 ay sonra da geliyormuş. Çok özlediğim falan diyordu ama hiç cinselliğe yormadım ki.
millanı alıntılayıp ya just demişim iyice devreler yandı
ya çaktırma dermişimm:)o senin fenalığın kız :))
elmayra yok doğum iznine çıktı o yokken dedim yokluğu belli olmasın bana çarpsınlar
hakkaten o kızcağızdan ne istiyorlar onu da bilmiyorum ya şaka yapsa laf ediyorlar
bu arada bedduana koptum burnuna yapışsın nedir ya
hiç aklıma gelmemişti iyi fikir
ben de günah almayayım dedim ama işte 2 ay sonra bile dönüp buluyor seni
oky şimdi buna sen bile inanmadın kabul et bz rahat durur muyuz
kasım ayında da bir ay sonra dönüyordu kocişi zaten
olsun kız ille aynı fikirde olmak zorunda değiliz ben senin masum olmanı seviyorum