Üyeleri göz ardı etme sebepleriniz...

Bu arada bir kişiyi göz ardı etmeye çalıştım çünkü beni izlemesini istemiyordum ama olmadı.
Bu yüzden açtım gitti göz ardı şeysini :)

o zaman ben başlıyorum
ben bu hatunu çok seviyorum çünkü çok temiz kalpli, yanakları da tam mıncırmalık

o hatunla ben bazen iyiyim bazen ters düşeriz. garip bir durumumuz var:)

He ya bazen öyleyiz bazen böyle ama justla da ters düştüğümüz durumlar oluyor. Doğal yani

arkadaşlar yapmayın lütfen alınıyorum.
o kadar kötü bir kadın gibi mi görünüyorum yani dışarıdan. sıcak sohbet falan
Yok kız Milena orda espri yaptı. Sen sadece nasıl desem safsın ama iyi anlamda, kötü düşünmüyorsun

Tum erotik muhabbetin agzina tukurmussun. Insanin libidosu sifirin altina iner su cevaptan sonra yemin ederim. 10 sene seks yapamaz mesaji okuyan.
ahahahahah kökten bitirdim işi

şuan kım oldukları aklımda yok ama senin hısmın çok kardeş..surekli rastgeliyorum..seni cekıştırenlere:))

Kız kim onlar ki? Beni çekiştirenleri özeden söylersen ben de seni çekiştirenleri söylerim

Eski konularina baktim simdi hep cinsellik. Ve hep baskalarinin agzindan laf almaya calisir cinste sorular. Bizim agzimizi aramis.

He ya bi tane de fetişizm vardı. Ama orda da bir kadın ayak fetişi olduğunu söylemişti. Cidden kadın ayak fetişi olabilir mi? Çok şaşırmıştım

ne yapayım yav bu erkekler tek başına ıssız biryerde dolaşan dişi sinek görse

akılları ona çalışabilir diye şeyettim

o senin fenalığın kız :))

ben o üyenin adını da ilk burada gördüm hatta önce elmayra ya laf atıyo sandım malum çok popidir o

elmayra yok doğum iznine çıktı o yokken dedim yokluğu belli olmasın bana çarpsınlar
hakkaten o kızcağızdan ne istiyorlar onu da bilmiyorum ya şaka yapsa laf ediyorlar

bu arada bedduana koptum burnuna yapışsın nedir ya

dolandır onları

üyeliğini silerim ama hesabıma para yatır de nihahah

hiç aklıma gelmemişti iyi fikir

Valla gunah almayayim diyorum da konu sahibesi yazmis yazmis, milletle geyigini de yapmis bir guzel. Just konuya girip, erkek oldgunu iddia edince susmus, tek bir mesaj yok. Neyse yaaaa bana ne.

ben de günah almayayım dedim ama işte 2 ay sonra bile dönüp buluyor seni

online mı olmuş? ben görmedim

ya o topik keşke açılsa. mune a rica etsek açsa keşke.. kibar kibar yazarız hemide:)

oky şimdi buna sen bile inanmadın kabul et bz rahat durur muyuz

Yok kız işi için gitmiş öyle demişti. 1 ay sonra da geliyormuş. Çok özlediğim falan diyordu ama hiç cinselliğe yormadım ki.

kasım ayında da bir ay sonra dönüyordu kocişi zaten
olsun kız ille aynı fikirde olmak zorunda değiliz ben senin masum olmanı seviyorum

ya çaktırma dermişimm:)
canım yine açılsın. gereken cezaları versinler razıyız. açsınlar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…