- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
Ayy yok kiz saka yapiyorum alinma lutfen. Iyi niyetin istismar ediliyor. Bu sitede benim de basima geldi. Salagin teki bana cinsel hayatini anlatan mesaj atmis ozelden. Ben de siz bir erkeksiniz dedim. Sonra kazen atmis siteden erkek oldugu ortaya cikana kadar. Mune soyledi bana da. Allahin abazani.arkadaşlar yapmayın lütfen alınıyorum.
o kadar kötü bir kadın gibi mi görünüyorum yani dışarıdan. sıcak sohbet falan
yok bence ondan dolayı değil avatarların filan çok seksi ya
tanımayan kişilerde öyle bir algı oluşturabilir
ve sapıkların ilk hedeflerinden biri olabilirsin
şuan kım oldukları aklımda yok ama senin hısmın çok kardeş..surekli rastgeliyorum..seni cekıştırenlere:))Ha bi de hic hoslanmadigim antipati duydugum bir uye var yazdigini bile okumuyorim o derece yani eheheheh. Ama bu konuya daha hiç ugramadi daha..
Ayy yok kiz saka yapiyorum alinma lutfen. Iyi niyetin istismar ediliyor. Bu sitede benim de basima geldi. Salagin teki bana cinsel hayatini anlatan mesaj atmis ozelden. Ben de siz bir erkeksiniz dedim. Sonra kazen atmis siteden erkek oldugu ortaya cikana kadar. Mune soyledi bana da. Allahin abazani.
Senimn bir sucun yok canim, biz saka yapiyoruz; o abazanlar alinsin birak.
sus seni dedikocuduDun ceyline demiştim just burayı basar dıye..
Bırde vicdan azabı duyuyordum resmen ben didikleyip açık ettim diye
Neyseki konu bilinmez boyutlarda farklı işleyiş göstermiş..azabım geçti:)
yok canım . sen fazla iyi niyetlisin ondan oluyor buarkadaşlar yapmayın lütfen alınıyorum.
o kadar kötü bir kadın gibi mi görünüyorum yani dışarıdan. sıcak sohbet falan
seveni de çokşuan kım oldukları aklımda yok ama senin hısmın çok kardeş..surekli rastgeliyorum..seni cekıştırenlere:))
anladım belki de değiştirmek lazım çok kadın kadına değiliz gibi hissediyorum artık :)
Eski konularina baktim simdi hep cinsellik. Ve hep baskalarinin agzindan laf almaya calisir cinste sorular. Bizim agzimizi aramis.Yani bir kadin olarak evde nasil tek kaliyorsun korkmuyormusun dedim. Kuzenlerim geliuor arada demisti
harehare erkeksen cik ortaya. Herkesle hep konuyu cinsellige getirmissin. Cok ayıp. ..
Seveni varmı görmedim hahahahha:)))seveni de çok
onu sevme beni sev kıskanırımSeveni varmı görmedim hahahahha:)))
Yok yok ben severim bilgeceyi❤
yok canım . sen fazla iyi niyetlisin ondan oluyor bu
öyle zaten yarımıza yakın sayıda irkek var
kullanılmış kadın çorabı mı arayan mı dersin
seksi seksi fotolar paylaşıp nasıl olmuşum kızlar koçişe hazırlık diyen mi
yok mast nasıl yapılır diye konu açan bile vardı
ben özelden o tarz mesajlaraı yazanlara sert giriyorum biraz.
vajina
böyle mesela..
Mhaba ben vajina sarkmasi ile ilgili sorun yasiyyorum ve cok tedirginim 16 yasindaym 3 sene sonra evlencem ve almanyaya gidicem ama ya bevenmessee diye dusunuyorum
- okypete
iyide bana niye yazıyorsunuz. konu açın
bu mesajı yazan 16 yaşında. ve 3 tane üyelikten kazen yolladı
böyle o kadar yazan varki. sert çıkışınca peki diyorlar:)
ben özelden o tarz mesajlaraı yazanlara sert giriyorum biraz.
vajina
böyle mesela..
Mhaba ben vajina sarkmasi ile ilgili sorun yasiyyorum ve cok tedirginim 16 yasindaym 3 sene sonra evlencem ve almanyaya gidicem ama ya bevenmessee diye dusunuyorum
- okypete
Ben 16 yasında erkekle kadın nasıl birleşir anlam veremıyordum..herhalde iki kişide makas seklınde bırbırıne gecıyor dıye dusunuyordum..ben özelden o tarz mesajlaraı yazanlara sert giriyorum biraz.
vajina
böyle mesela..
- okypete
teşekkür ederim oky'm
üye olurken bir şekilde kadın olduğumuzu kanıtlayabilsek keşke de bunlara fırsat kalmasa
özelden birkaç kişiye daha aynını yapmış mesela bu şahıs hadi kandırdı diyelim kendini tatmin mi edecek bu kadın ya da kızlarla
dipnot: kullanılmış kadın çorabı kokar kız
dipnot2: yeni avatarım nasıl yeterince masum mu