Üyeleri göz ardı etme sebepleriniz...

Demeyin e***k diye demeyin lütfen ya. Ben oturup bir e***kle kadıının toplumdaki yerini mi konuştum şimdi, ona mı galp galp dedim. Arkadaşlar ben bu travmayla nasıl yaşayacağım?

geçmiş olsun seksli konuşmadı mı sana da?

ahuahah valla haber etmesen bu bir 40 sayfa çekiştirirdi beni

erkeği niye bipledin ayıplı mı ki?

sen yine iyisin,ben olmayan vajinası üzerine uzun bi sohbet yapmıştım geçmiş bi konuda bi erkek üye ile

ahahaha ahahahah şu an ahahah yarıldım şu an

erkeği niye bipledin ayıplı mı ki?

sen yine iyisin,ben olmayan vajinası üzerine uzun bi sohbet yapmıştım geçmiş bi konuda bi erkek üye ile

Benim sitedeki esprim o.

Yok kızkardeşim, bir kere özel mesaj mesajlaşmıştık zaten o da taa eylüldü galiba. Sonra ben kapattım özel mesajlaşma kısmını, hoşlaşmıyorum. Ama cinsellik konuusu hiç geçmedi kadın, toplum, hakları filandı. Çok entelceydi asdfgh.

Ohh iyi çok şükür demekki bekarlara karışmıyor.

ben de aynıyım kızkardeşim
bir kandırılmışlık hissiyle üzüntü içerisindeyim üzülme tek değilsin

Bunları da atlatacağız sistam, bundan sonra masum genç kız yerine, haşin, gözüaçık uyanık kızkardeşler olalım. asdfgh.

geçmiş olsun seksli konuşmadı mı sana da?

Yok konuşmadı, ama zaten dediğim gibi bir,iki kere konuşmuştuk ilerleseydi nasibi almış olurdum belki.
Ohh iyi çok şükür demekki bekarlara karışmıyor.

Bu arada adını bana ....olarak söyledi. ilginç. Eski sevgili isimlerin birleştirdi galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:

Cathy de onun adını biliyor.. Cathy can sana ne diye demişti adını tatlım? Hele bi söyle bakalım uyuyor mu??

İyimser düşünmek istiyorum belki bir cinsel rahatsızlığı vardır, belki sekse düşkündür belki lezbiyendir vb. ama yok ya
Şu "başka bir adamın chat linkini" vermesinde işler kopuyor
Yani bana hiçbir kadın o dönemde başka biriyle konuş al bak bu da linki deyip bir erkeğe yönlendirmedi
Herkes bırak acın dinsin vs diyordu

Konu nerelere gelmiş hic fark etmedim gece amacin ne olduğunu.
Okudum okudum hic anlamiyorum da justtan bahsettiğini
Sasirdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…