Onun erkeğe biraz alerjisi var gibi diyelim..
Demeyin e***k diye demeyin lütfen ya. Ben oturup bir e***kle kadıının toplumdaki yerini mi konuştum şimdi, ona mı galp galp dedim. Arkadaşlar ben bu travmayla nasıl yaşayacağım?
harehare falsolarını yakaladığım için ve justla olan durumlarını bildiğim için direk kendim ona cevap yazmak yerine justa haber verdim. 1. ağızdan açıklama yapılması en iyisi..
neyse ki açıklığa kavuşmuş olay.. zaten konuyu ne niyetle açtığı belli
göz ardı ettiğim kimse yok hepiniz bebeklerimsiniz
erkeği niye bipledin ayıplı mı ki?
sen yine iyisin,ben olmayan vajinası üzerine uzun bi sohbet yapmıştım geçmiş bi konuda bi erkek üye ile
erkeği niye bipledin ayıplı mı ki?
sen yine iyisin,ben olmayan vajinası üzerine uzun bi sohbet yapmıştım geçmiş bi konuda bi erkek üye ile
Evet çok tuhaf gelmişti.. Neden bir kadın böyle konu açsın diye çok şaşırmıştım...
Canımmmm sakin ol tatlımmm. Sen gidip de ilk bana değil de ona adını söylersen böyle olur işte..
Gördün mü neler oldu.
Sende de cinselliğe çekti mi konuyu??
Benim sitedeki esprim o.
Yok kızkardeşim, bir kere özel mesaj mesajlaşmıştık zaten o da taa eylüldü galiba. Sonra ben kapattım özel mesajlaşma kısmını, hoşlaşmıyorum. Ama cinsellik konuusu hiç geçmedi kadın, toplum, hakları filandı. Çok entelceydi asdfgh.
Beni beğenmiyo musun?konu sahibi buradaki çoğu kişiyle samimiymiş anlaşılan.
pehh kimse benle olmuyor samimi . soğuk nevalemiyim neyim
anam sen artık sanal değil reelden arkadaşımsın. o yüzden seni bu kategori dışına koydumBeni beğenmiyo musun?
Severim seni öperimanam sen artık sanal değil reelden arkadaşımsın. o yüzden seni bu kategori dışına koydum
bende seni çok seviyorum hayyalciğim. iyiki tanımışım seniSeverim seni öperim
ben de aynıyım kızkardeşim
bir kandırılmışlık hissiyle üzüntü içerisindeyim üzülme tek değilsin
geçmiş olsun seksli konuşmadı mı sana da?
Ohh iyi çok şükür demekki bekarlara karışmıyor.
Bunları da atlatacağız sistam, bundan sonra masum genç kız yerine, haşin, gözüaçık uyanık kızkardeşler olalım. asdfgh.
Yok konuşmadı, ama zaten dediğim gibi bir kere konuşmuştuk ilerleseydi nasibi almış olurdum belki.
Bu arada adını bana Aslı Merve olarak söyledi. ilginç. Eski sevgili isimlerin birleştirdi galiba.
Ya senle tam olarak ne ustune muhabbet etti? ozel mesaj yoluyla mi ettiniz bir de?
ben de aynıyım kızkardeşim
bir kandırılmışlık hissiyle üzüntü içerisindeyim üzülme tek değilsin
ay ben söyleyememCathy de onun adını biliyor.. Cathy can sana ne diye demişti adını tatlım? Hele bi söyle bakalım uyuyor mu??
ay ben söyleyemem
ifşa etmeyeyim gerçekten erkek değil ama yalnızlıktan böyle gariplikler de yapmış olabilir
Evliymiş evet. Ya okypete ben o konuya sardım da burda herkesin bahsettiği o 2.üyelik kimmiş ya? Özelden söyler misin? Neler kaçırmışım ben. Bdvde 12 şubat konularını aramaya kalktım nevrim döndüarkadaş evlimi