Üyeleri göz ardı etme sebepleriniz...

ne çok ban olurdu orada. takır takır giderdi millet:)

öyle olurdu da ben çok saygı çerçevesinde laf vurduğum için hiç o topikte gitmemiştim şükür:KK53:

bazıları öyle şeyler söylüyordu ki:KK57:

sanki mahalle kavgası var saç saça başbaşa küfürler hakaretler havada uçuşuyor:KK70:

kızlar hepinizin nicklerinizi mi değiştirdiniz,herkes ben de oraya yazardım diyo bana tanıdık gelmiyor neden :KK53:

He o topiğe ben de bi kere yazdım ama çok sıkıcı oluyor. .:KK70:
Aslında pek de takmıyorum ya. Kin beslemem yani :KK48::KK48:

aynen ben de ya bugün kavga ederim yarın unuturum adını gider mesajını beğenirim bile
altı üstü bir forum yani bu kadar büyütmeye kin beslemeye gerek yok ki :KK51:

Yok kız işi için gitmiş öyle demişti. 1 ay sonra da geliyormuş. Çok özlediğim falan diyordu ama hiç cinselliğe yormadım ki. :KK70::KK70::KK70:
Çok iyi niyetlisin :) Hatuncuğun konuları hep aynı şeyler üstüne.
Zaten fetiş konusunda bile anlamak gerekirdi.
Genelde kadınlar fetiş konusuyla alakalı çok merak içermezler :)

harehare harehare falsolarını yakaladığım için ve justla olan durumlarını bildiğim için direk kendim ona cevap yazmak yerine justa haber verdim. 1. ağızdan açıklama yapılması en iyisi..
neyse ki açıklığa kavuşmuş olay.. zaten konuyu ne niyetle açtığı belli :KK12:

göz ardı ettiğim kimse yok hepiniz bebeklerimsiniz :KK70:

Demeyin e***k diye demeyin lütfen ya. Ben oturup bir e***kle kadıının toplumdaki yerini mi konuştum şimdi, ona mı galp galp dedim. Arkadaşlar ben bu travmayla nasıl yaşayacağım?

erkeği niye bipledin ayıplı mı ki?

sen yine iyisin,ben olmayan vajinası üzerine uzun bi sohbet yapmıştım geçmiş bi konuda bi erkek üye ile

Çok iyi niyetlisin :) Hatuncuğun konuları hep aynı şeyler üstüne.
Zaten fetiş konusunda bile anlamak gerekirdi.
Genelde kadınlar fetiş konusuyla alakalı çok merak içermezler :)

Evet çok tuhaf gelmişti.. Neden bir kadın böyle konu açsın diye çok şaşırmıştım... :KK48::KK48:

Demeyin e***k diye demeyin lütfen ya. Ben oturup bir e***kle kadıının toplumdaki yerini mi konuştum şimdi, ona mı galp galp dedim. Arkadaşlar ben bu travmayla nasıl yaşayacağım?

Canımmmm sakin ol tatlımmm. Sen gidip de ilk bana değil de ona adını söylersen böyle olur işte.. :KK53:
Gördün mü neler oldu. :KK20:
Sende de cinselliğe çekti mi konuyu??

:KK70::KK70:
ben de aynıyım kızkardeşim
bir kandırılmışlık hissiyle üzüntü içerisindeyim üzülme tek değilsin :KK53:

X