Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet güzel olmuş beğendim masum gizemli
bununla ilgili kafalarında tarlada tek başına dolaşan kız fantazisi yapmazlarsa bir sorun yok demektir
ben özelden o tarz mesajlaraı yazanlara sert giriyorum biraz.
vajina
böyle mesela..
Mhaba ben vajina sarkmasi ile ilgili sorun yasiyyorum ve cok tedirginim 16 yasindaym 3 sene sonra evlencem ve almanyaya gidicem ama ya bevenmessee diye dusunuyorum
- okypete
iyide bana niye yazıyorsunuz. konu açın
bu mesajı yazan 16 yaşında. ve 3 tane üyelikten kazen yolladı
ayy bu konuyu açan kişi çok ayıplı başka konularda açmış
just ucuz kurtulmuş bu şahıstan
,hahahaha just ya ben ya ben çıplak sarılıp öpünce heryerini cocuk oluyor sanardım kazık kadardımBen 16 yasında erkekle kadın nasıl birleşir anlam veremıyordum..herhalde iki kişide makas seklınde bırbırıne gecıyor dıye dusunuyordum..
Meğer pipi her yöne oynayabılen bı mekanızmaymıs hahahahah:)
cinselliğin editörüsün diye seni haydar dümen gibi bişe sanıyolar dimekki
istediğimiz avatarı bile koyamıyoruz şu erkek üyeler yüzünden
eğer senin kadar yaratıcılarsa kurtuluşumuz yok demektir
çok popi gördüm seni kadesa harehareye laf söylemeler falan lütfen bu kadar popi olma
çok popi gördüm seni kadesa harehareye laf söylemeler falan lütfen bu kadar popi olma
ya bana da şey çok oluyor kırmızı ya pro üyelerin adları
üyeliğimi siler misiniz diye mesaj atan çok oluyor
dyorum ben edi ya da admin değilim
Kendini tatmin ediyordur bizle cinsellik konusarak.erkekse ve dalga geçmişse şeyi düşsün burnuna yapışsın İnşallah,Amin.
konu sahabı millete laf çakmak için mi açtın konuyu
Kendini tatmin ediyordur bizle cinsellik konusarak.
Nasil bir yokluk icindelerse artik.
Bir uye daha vardi, surekli lafi cinsellige getiriyordu alakali alakasiz, konulari desen oyle. Inanilmaz itici bir uslubu vardi, midemi buşandiriyordu her cumlesi. Erkek oldugu ortaya cikti sonradan. Bana takmisti. Hani eskiden profilini goruntuleyenler gorunuyordu, hergun benim profilimi goruntuluyordu sapik herif. Direkt anlasiliyor yaaa usluptan erkekler.
Bana kocam ABD de demisti. Baska bir arkadasa da Rusyada demis..
erkekse ve dalga geçmişse şeyi düşsün burnuna yapışsın İnşallah,Amin.
ya o topik keşke açılsa. mune a rica etsek açsa keşke.. kibar kibar yazarız hemide:)eskiden oyun topiği vardı oyun adı altında ne laflar vurulurdu keşke yine olsa çok eğlenceliydi