Üyeleri göz ardı etme sebepleriniz...

ya şimdi birini engellediniz ok.
ama o her konuda imalı size habire laf saydırıyor ve siz saf saf bunu göremiyorsunuz oraya yazıyorsunuz.
bence engelleme kişiye zarar. gıyabınızda edilen hiçbirşeyden haberiniz olmuyor. tersi olssa o sizi göremese daha iyi bence

Olayin en heyecanli yerinde bilgecenin sarji biter. Pcyi de acamaz çünkü yaninda uyuyam kocasi "hayirdir sabah sabah ruyanda mi gördün, birak sunu Allah askina" der..
Ben okurum sizi.
Giyabimda konusmayin lütfen :KK53:
Ya da konusun zevkli oluyor. Beni biraz ovebilirsiniz, hic sorun dsgil :KK70::KK70::KK70::KK70:

ama ufkumu actın ))
ben neden çekiyorum ki ya
göz ardı edince actığı konuları görüyoz mu?
her gün 2 konu acıyolar ya : D

yok görmüyoruz benim ettiklerim pek konu açmıyor da zaten

yorum yaparsalar da gözardı edilen üye diye bir yazı çıkıyor

bir tane daha sinir olduğum varda konu açıyor diye etmedim onu:KK53:

Olayin en heyecanli yerinde bilgecenin sarji biter. Pcyi de acamaz çünkü yaninda uyuyam kocasi "hayirdir sabah sabah ruyanda mi gördün, birak sunu Allah askina" der..
Ben okurum sizi.
Giyabimda konusmayin lütfen :KK53:
Ya da konusun zevkli oluyor. Beni biraz ovebilirsiniz, hic sorun dsgil :KK70::KK70::KK70::KK70:

o zaman ben başlıyorum
ben bu hatunu çok seviyorum çünkü çok temiz kalpli, yanakları da tam mıncırmalık :KK70::KK60:

harehare mi dedi bunu bilgecim?

He canim ya. Tanistik ozelden. Cocuk var mi maalesef olmuyor dedim yani. Sonra dedi ki bi arkadasla konusmustuk pozisyon falan dene. Farkli pozisyonlar. Ben de dedim pozisyon mozisyon ise yaramiyor olacagi varsa olur dedim nasipten öte köy olmaz diyerekten :KK70::KK70::KK70:

Ha bi de hic hoslanmadigim antipati duydugum bir uye var yazdigini bile okumuyorim o derece yani eheheheh. Ama bu konuya daha hiç ugramadi daha..

He canim ya. Tanistik ozelden. Cocuk var mi maalesef olmuyor dedim yani. Sonra dedi ki bi arkadasla konusmustuk pozisyon falan dene. Farkli pozisyonlar. Ben de dedim pozisyon mozisyon ise yaramiyor olacagi varsa olur dedim nasipten öte köy olmaz diyerekten :KK70::KK70::KK70:
Tum erotik muhabbetin agzina tukurmussun. Insanin libidosu sifirin altina iner su cevaptan sonra yemin ederim. 10 sene seks yapamaz mesaji okuyan.:KK70::KK70::KK70:

arkadaşlar yapmayın lütfen alınıyorum.
o kadar kötü bir kadın gibi mi görünüyorum yani dışarıdan. sıcak sohbet falan

yok bence ondan dolayı değil avatarların filan çok seksi ya

tanımayan kişilerde öyle bir algı oluşturabilir

ve sapıkların ilk hedeflerinden biri olabilirsin:KK53:

X