- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
- Konu Sahibi merve123456789irem
-
Yapsınlar ne güzel kardeşi olur ÖZ anne babadan.S
Sağolun baya linçlendim. Utanmasalar millet bırakın karışma hakkınız yok çocuk yapsınlar dicek
Ayıp neye mesela?Cocuga kötü davranıyorum mu yazmış bu kadın ya yazmak için yorum yazmayın el kadar cocuğa zulm ediyorum felan yazmış gibi tepkiler veriyorsunuz ayıp
Evet bu zulüm. Çocuğun en güzel gününü saçma sapan kıskançlıkları ile mahvedecek. Böyle fesat düşünen birinin üvey dediği çocuğa harika davrandığını düşünmüyorum.Cocuga kötü davranıyorum mu yazmış bu kadın ya yazmak için yorum yazmayın el kadar cocuğa zulm ediyorum felan yazmış gibi tepkiler veriyorsunuz ayıp
Ona da üvey anne deniliyor cocuğa üvey cocuk deniliyorsa biraz mantıklı davranın rica ediyorum empati yapın
Onları aynı yatakta nasıl düşünüyorsunuz aynı fotoğraf karesinde olunca birden yatakta mi bulacaklar kendileriniS
Sağolun baya linçlendim. Utanmasalar millet bırakın karışma hakkınız yok çocuk yapsınlar dicek
Ay sizinle laf yarıştırmayacağım ben şahsi fikrimi söyledim sizin fikirleriniz size kalsın saygı duyuyorum sizlerin saygı duymaması ayıp !Ayıp neye mesela?
Çocuğa zaten ben bakıyorum annesi babası içmekte hep bokunuda ben yıkıyorum karnınıda ben doyuruyorum bir gün kötü bakışımda olmadı ona ama ben üvey annesiyken bütün derdini ben çekerken burda linçlenen benim onu doğuranıda ana olarak el üstünde tuttular. Çocuğuna sahip çıkmayıp başka yerlere sıbıtanda ana oldu gözünüzdeCocuga kötü davranıyorum mu yazmış bu kadın ya yazmak için yorum yazmayın el kadar cocuğa zulm ediyorum felan yazmış gibi tepkiler veriyorsunuz ayıp
Sebnem sen ne diyon allasen?Millet ancak konuşur boşver sen milleti canım benim kimse senin ne yaşadığını düşünmez ancak yargılar bizim milletimiz başlarına hiç bi şey gelemeyecek gibi
2.dünya savaşını da bu kadın çıkardı kessin.Çocuğa zaten ben bakıyorum annesi babası içmekte hep bokunuda ben yıkıyorum karnınıda ben doyuruyorum bir gün kötü bakışımda olmadı ona ama ben üvey annesiyken bütün derdini ben çekerken burda linçlenen benim onu doğuranıda ana olarak el üstünde tuttular. Çocuğuna sahip çıkmayıp başka yerlere sıbıtanda ana oldu gözünüzde
Cocuğun annesi bekar mı şuan?evet
İyi de anlatım tarzinizdan böyle anlaşılmıyor. Üvey üvey üvey. Madem bu kadar çok seviyorsun üvey diyip durma o zaman??Çocuğa zaten ben bakıyorum annesi babası içmekte hep bokunuda ben yıkıyorum karnınıda ben doyuruyorum bir gün kötü bakışımda olmadı ona ama ben üvey annesiyken bütün derdini ben çekerken burda linçlenen benim onu doğuranıda ana olarak el üstünde tuttular. Çocuğuna sahip çıkmayıp başka yerlere sıbıtanda ana oldu gözünüzde
Siz de mi 2.essiniz? Asiri mantikli buldum ben
Daha bi şey demiyorum ben jdsjdjSebnem sen ne diyon allasen?
Cocuga kötü davranıyorum mu yazmış bu kadın ya yazmak için yorum yazmayın el kadar cocuğa zulm ediyorum felan yazmış gibi tepkiler veriyorsunuz ayıp
Daha bi şey demiyorum ben jdsjdj
Yorulursun otur da alkışla istersenValla bu gun de hepimiz zekamizdan utandik cok sukur. biz sizin kadar dusunemedik lutfen kusurumuza bakmayin. Hepimiz bir avuc ergeniz nerden anlayalim dimi ama. siz satir aralarini okumussunuz ayakta alkisladim ben sizi.
Daha bi şey demiyorum ben jdsjdj
Komik buna bi ara gülelim hatırlatOlmaz valla kuserim bak. Utandir hepimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?