- Konu Sahibi merve123456789irem
-
S
Sağolun baya linçlendim. Utanmasalar millet bırakın karışma hakkınız yok çocuk yapsınlar dicek
Şebnem hanım ne diyorsunuz o zavallı çocuğun ne suçu var ???? Anası babası ne halt edip bosandiysa boşandı, o tavrı böyle bir günde ana babasını yanında görmeli bir fotosu olmalı. Bosanmislar zaten adam evlenmiş evlenmiş gidip tekrar o kadınlar mı evlenecek????Millet ancak konuşur boşver sen milleti canım benim kimse senin ne yaşadığını düşünmez ancak yargılar bizim milletimiz başlarına hiç bi şey gelemeyecek gibi
Peki ya adamın ilk çocuğu? Özel günlerinde karşılaştığı ve hep karşılaşacağı '' ÜVEY '' anne hışmı?Millet ancak konuşur boşver sen milleti canım benim kimse senin ne yaşadığını düşünmez ancak yargılar bizim milletimiz başlarına hiç bi şey gelemeyecek gibi
Ya cocugun sucu var demiyorum ben de zaten ama kadının ne sucu var evlenmiş bizlere fikrini sormuş kadına denilmeyen kalmamışŞebnem hanım ne diyorsunuz o zavallı çocuğun ne suçu var ???? Anası babası ne halt edip bosandiysa boşandı, o tavrı böyle bir günde ana babasını yanında görmeli bir fotosu olmalı. Bosanmislar zaten adam evlenmiş evlenmiş gidip tekrar o kadınlar mı evlenecek????
Önceki evlilikten olan çocuklara yapılan zulme uyuzum üvey üvey bu ne ya? Sensin üvey sen üvey annesin o öz evlat!
Herkes burada üsluba takılmış rica ederim insanları yargilarken az dikkat edin.
Millet ancak konuşur boşver sen milleti canım benim kimse senin ne yaşadığını düşünmez ancak yargılar bizim milletimiz başlarına hiç bi şey gelemeyecek gibi
Üvey niye diyorsunuz ? Adamın oğlu çocuğu evladı . Siz niye zırt pırt üvey yazmışsınız ay sinir oldum yaaaMerhaba arkadaşlar. Eşimin oğlu var başka kadından 5 yaşında bendende oğlu var 2,5 yaşında. Sünnetini ikisinin beraber yapmak istiyorddu fikri değişti tek tek yapacak ve üveyin sünnetine üvey çocuğun anneside gelecek. O düğün nasıl olur bi fikirlerinizi almak istiyorum dans pasta kesme falan takıda nasıl durulur hiç başıma böyle bişi gelmedi yardım edin
Cocuga sürekli üvey üvey diyorYa cocugun sucu var demiyorum ben de zaten ama kadının ne sucu var evlenmiş bizlere fikrini sormuş kadına denilmeyen kalmamış
Neyse ki sen çok tedbirlisin.Millet ancak konuşur boşver sen milleti canım benim kimse senin ne yaşadığını düşünmez ancak yargılar bizim milletimiz başlarına hiç bi şey gelemeyecek gibi
Öyleyim çok şükürNeyse ki sen çok tedbirlisin.
O zaman rahat ol milleti de rahat bırak.Öyleyim çok şükür
Evet evet ayneeen. Mesela aynı şey konu sahibinin de başına gelebilir, onun çocuğunun da bir '' üvey'' anası olabilir. Hayat bu.Millet ancak konuşur boşver sen milleti canım benim kimse senin ne yaşadığını düşünmez ancak yargılar bizim milletimiz başlarına hiç bi şey gelemeyecek gibi
Fotoğraf çekilemezler ki buna asla izin vermem
Ona da üvey anne deniliyor cocuğa üvey cocuk deniliyorsa biraz mantıklı davranın rica ediyorum empati yapınEvet evet ayneeen. Mesela aynı şey konu sahibinin de başına gelebilir, onun da bir '' üvey'' anası olabilir. Hayat bu.
Hani üvey dediğiniz çocuk varya sizin doğurduğunuz çocuk öz olan ya size göre, bir gün sizin doğurduğunuzda üvey olursa ne yapacaksınız?Eşim benden 17 yaş büyük
Sizin böyle bir hakkınız yok. Ne demişler "alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste"Fotoğraf çekilemezler ki buna asla izin vermem
Ne konuşuyorsunuz siz ya. Yazdığına bi bakın. Karşınızdaki el kadar çocuk. Saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayınOna da üvey anne deniliyor cocuğa üvey cocuk deniliyorsa biraz mantıklı davranın rica ediyorum empati yapın
Evlenmeseydin o zaman çocuklu dul adamla.Fotoğraf çekilemezler ki buna asla izin vermem
Cocuga kötü davranıyorum mu yazmış bu kadın ya yazmak için yorum yazmayın el kadar cocuğa zulm ediyorum felan yazmış gibi tepkiler veriyorsunuz ayıpNe konuşuyorsunuz siz ya. Yazdığına bi bakın. Karşınızdaki el kadar çocuk. Saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın
Bu çocukların babası bir. Biri anne babası ile büyüyor, diğeri anne baba arasında mekik dokuyor. Yarın ne olacağını Allah bilir, o çocuğa reva gördüğü zulüm kendi canını da bulursa o zaman anlar, bahsettiğiniz empatiyi başka türlü yapacağı yok.Ona da üvey anne deniliyor cocuğa üvey cocuk deniliyorsa biraz mantıklı davranın rica ediyorum empati yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?