Sünnet Üvey çocuk sünnet

2,5 yaşında oğlunuz var. 9 ay karnınızda taşıdınız desek ee bunun öncesi düğünü vs. yani nereden baksanız daha 1 yaşında bebeği olan sizden 17 yaş büyük bir adamla beraber olmaya başlamışsınız. Bence adam karısını aldattı genç çıtır aldım dedi ve sizin bu tavırlarınız özgüvensizliğiniz falan onu aldatıp benimle evlendi acaba beni de aldatır mı düşüncesinden mi geliyor diye düşünmedim değil. Ayrıca ÜVEY deyip tekrarlamışsınız çok kötü bir tabir içinizin nasıl fesat ve kin dolu olduğunuzu kusuyor resmen daha 5 yaşında bir sabiden bahsediyorsunuz. Asıl ÜVEY sizsiniz. Allah vicdan versin:işsiz:

Millet ancak konuşur boşver sen milleti canım benim kimse senin ne yaşadığını düşünmez ancak yargılar bizim milletimiz başlarına hiç bi şey gelemeyecek gibi
Şebnem hanım ne diyorsunuz o zavallı çocuğun ne suçu var ???? Anası babası ne halt edip bosandiysa boşandı, o tavrı böyle bir günde ana babasını yanında görmeli bir fotosu olmalı. Bosanmislar zaten adam evlenmiş evlenmiş gidip tekrar o kadınlar mı evlenecek????

Önceki evlilikten olan çocuklara yapılan zulme uyuzum üvey üvey bu ne ya? Sensin üvey sen üvey annesin o öz evlat!

Herkes burada üsluba takılmış rica ederim insanları yargilarken az dikkat edin.

Millet ancak konuşur boşver sen milleti canım benim kimse senin ne yaşadığını düşünmez ancak yargılar bizim milletimiz başlarına hiç bi şey gelemeyecek gibi
Peki ya adamın ilk çocuğu? Özel günlerinde karşılaştığı ve hep karşılaşacağı '' ÜVEY '' anne hışmı?

Şebnem hanım ne diyorsunuz o zavallı çocuğun ne suçu var ???? Anası babası ne halt edip bosandiysa boşandı, o tavrı böyle bir günde ana babasını yanında görmeli bir fotosu olmalı. Bosanmislar zaten adam evlenmiş evlenmiş gidip tekrar o kadınlar mı evlenecek????

Önceki evlilikten olan çocuklara yapılan zulme uyuzum üvey üvey bu ne ya? Sensin üvey sen üvey annesin o öz evlat!

Herkes burada üsluba takılmış rica ederim insanları yargilarken az dikkat edin.
Ya cocugun sucu var demiyorum ben de zaten ama kadının ne sucu var evlenmiş bizlere fikrini sormuş kadına denilmeyen kalmamış

Ben size asiri hak verdim. Bizim millet anca yargilar! Uvey evladi falan kimse takmaz. Varsa yoksa uvey esin, pardon yeni esin mutlulugu. O cocuklari dunyaya leylekler getiriyor cunku. Oysa siz sip diye sorunu cozdunuz. Valla helal olsun size.

Merhaba arkadaşlar. Eşimin oğlu var başka kadından 5 yaşında bendende oğlu var 2,5 yaşında. Sünnetini ikisinin beraber yapmak istiyorddu fikri değişti tek tek yapacak ve üveyin sünnetine üvey çocuğun anneside gelecek. O düğün nasıl olur bi fikirlerinizi almak istiyorum dans pasta kesme falan takıda nasıl durulur hiç başıma böyle bişi gelmedi yardım edin
Üvey niye diyorsunuz ? Adamın oğlu çocuğu evladı . Siz niye zırt pırt üvey yazmışsınız ay sinir oldum yaaa

Evet evet ayneeen. Mesela aynı şey konu sahibinin de başına gelebilir, onun çocuğunun da bir '' üvey'' anası olabilir. Hayat bu.

Ona da üvey anne deniliyor cocuğa üvey cocuk deniliyorsa biraz mantıklı davranın rica ediyorum empati yapın
Ne konuşuyorsunuz siz ya. Yazdığına bi bakın. Karşınızdaki el kadar çocuk. Saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın

Ne konuşuyorsunuz siz ya. Yazdığına bi bakın. Karşınızdaki el kadar çocuk. Saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın
Cocuga kötü davranıyorum mu yazmış bu kadın ya yazmak için yorum yazmayın el kadar cocuğa zulm ediyorum felan yazmış gibi tepkiler veriyorsunuz ayıp

Ona da üvey anne deniliyor cocuğa üvey cocuk deniliyorsa biraz mantıklı davranın rica ediyorum empati yapın
Bu çocukların babası bir. Biri anne babası ile büyüyor, diğeri anne baba arasında mekik dokuyor. Yarın ne olacağını Allah bilir, o çocuğa reva gördüğü zulüm kendi canını da bulursa o zaman anlar, bahsettiğiniz empatiyi başka türlü yapacağı yok.

X