- 12 Mart 2019
- 14.767
- 34.157
- 598
- Konu Sahibi merve123456789irem
-
Aminn aminnSorunuzu sorma sekliniz böyleyse gerçek hayattaki uslubunuzu düşünemiyorumRabbim o masumu sizden korusun
Baştan kabullenerek evlenmissiniz eşinizin çocuğu olduğunu birde ne kadar itici bir cümle üvey demek tabiiki çocuklarınin özel gününde foto da cektirir sızın eşiniz olabilir ama çocuğunda Öz anne BabasıMerhaba arkadaşlar. Eşimin oğlu var başka kadından 5 yaşında bendende oğlu var 2,5 yaşında. Sünnetini ikisinin beraber yapmak istiyorddu fikri değişti tek tek yapacak ve üveyin sünnetine üvey çocuğun anneside gelecek. O düğün nasıl olur bi fikirlerinizi almak istiyorum dans pasta kesme falan takıda nasıl durulur hiç başıma böyle bişi gelmedi yardım edin
Eşinin çocuğu olduğunu bilerek evlendiniz o çocuk onun ve baba olarak bütün sorumluluğu yapmak zorunda annesiyle görüşmek zorunda hastalıkta okul hayatında büyüyünce evlenince diploma alınca her şekilde görüşür resim de çekinirEşim benden 17 yaş büyük
5 yasındaki çocuğun nasıl boku oluyor? Nefret dolusunuz. Yazık.Çocuğa zaten ben bakıyorum annesi babası içmekte hep bokunuda ben yıkıyorum karnınıda ben doyuruyorum bir gün kötü bakışımda olmadı
Ban yemek istemediğim için bir sıfat kullanmak istemiyorum ama fotograf çekilince nasıl yakınlık oluyor sizin zihninizde? Eski eşe duyduğunuz kıskançlık sağlıklı düşünmenize mani oluyor.Fotoğraf çekilemezler ki buna asla izin vermem
Eşimin başka bi evladi olsa bende evlat sahibi bi anne olarak üvey diyemezdim önce o garip geldi belirteyim. Çocuğa bi düşmanlik varmiş gibi bi his uyandiriyor. Belkide bu yüzden o çocuk açisindan düşünemiyorsunuz.Merhaba arkadaşlar. Eşimin oğlu var başka kadından 5 yaşında bendende oğlu var 2,5 yaşında. Sünnetini ikisinin beraber yapmak istiyorddu fikri değişti tek tek yapacak ve üveyin sünnetine üvey çocuğun anneside gelecek. O düğün nasıl olur bi fikirlerinizi almak istiyorum dans pasta kesme falan takıda nasıl durulur hiç başıma böyle bişi gelmedi yardım edin
Abisi olarak görmüyo ki üvey o sadece! Eski türk filmlerindeki kötü üvey anne karakterine sahip, yazik zavalli çocukNiye? O çocuğun sünnetinde anasıyla babasıyla birlikte fotoğraf çektirmeye hakkı yokmu?
Sizin çocuğunuzun anasıyla babasıyla fotoğraf çektirme hakkı varken abisi ne cüretle mahrum bırakılıyor bundan?
Hey Allah'imÇocuğa zaten ben bakıyorum annesi babası içmekte hep bokunuda ben yıkıyorum karnınıda ben doyuruyorum bir gün kötü bakışımda olmadı ona ama ben üvey annesiyken bütün derdini ben çekerken burda linçlenen benim onu doğuranıda ana olarak el üstünde tuttular. Çocuğuna sahip çıkmayıp başka yerlere sıbıtanda ana oldu gözünüzde
İşin en acı tarafı bunu yapan da bir anne, hakkıyla anneyse tabiiAbisi olarak görmüyo ki üvey o sadece! Eski türk filmlerindeki kötü üvey anne karakterine sahip, yazik zavalli çocuk
Allahtan çocuğa BESLEME falan dememişsiniz. ."üvey çocuk" için üzülüyorumMerhaba arkadaşlar. Eşimin oğlu var başka kadından 5 yaşında bendende oğlu var 2,5 yaşında. Sünnetini ikisinin beraber yapmak istiyorddu fikri değişti tek tek yapacak ve üveyin sünnetine üvey çocuğun anneside gelecek. O düğün nasıl olur bi fikirlerinizi almak istiyorum dans pasta kesme falan takıda nasıl durulur hiç başıma böyle bişi gelmedi yardım edin
Nasıl izin vermezsiniz. Ayrılmış olsalarda o çocuğun anne babası onlar çocuk özel gününde anne ve babası ile foto çektiremiycek mi?Fotoğraf çekilemezler ki buna asla izin vermem
konu sahibi yokEşinizle önceden konuşursunuz.dans etmesini istemediğinizi söylersiniz ama onun dışında resim cektirme olayına karışmayın..çocuk için hatıra olacak...
Çok furduk dayanamadı.konu sahibi yok
25 eylülden beri yokmuş.bizde yazıp duruyoruz..çocuk çoktan sünnet olmusturkonu sahibi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?