Sünnet Üvey çocuk sünnet

Merhaba arkadaşlar. Eşimin oğlu var başka kadından 5 yaşında bendende oğlu var 2,5 yaşında. Sünnetini ikisinin beraber yapmak istiyorddu fikri değişti tek tek yapacak ve üveyin sünnetine üvey çocuğun anneside gelecek. O düğün nasıl olur bi fikirlerinizi almak istiyorum dans pasta kesme falan takıda nasıl durulur hiç başıma böyle bişi gelmedi yardım edin
“Üveyin sünnetine” ne ya bu nasıl bi kelime.. rahatsız olacaktınız neden cocugu olan bi bey ile evlendiniz?
Sünnet düğünü gayette güzel yapılır eşinizle eski eşi dans edecek değil. Pastayı cocuk keser anne baba yanında durur ne olmuş yani sonuçta sizinle evli bunu herkes biliyor. Tek derdiniz bu olsun yav..

Merhaba arkadaşlar. Eşimin oğlu var başka kadından 5 yaşında bendende oğlu var 2,5 yaşında. Sünnetini ikisinin beraber yapmak istiyorddu fikri değişti tek tek yapacak ve üveyin sünnetine üvey çocuğun anneside gelecek. O düğün nasıl olur bi fikirlerinizi almak istiyorum dans pasta kesme falan takıda nasıl durulur hiç başıma böyle bişi gelmedi yardım edin

Siz daha oglunuzun sunnetine bile karar veremiyorsunuz ki. Esiniz bu kararlari aliyor siz de peki diyorsunuz. Yok fotoya izin vermem falan doyorsunuz ama izin alan kim? Orayi pek sey edemedim ben. Burdan bakinca uvey es gibi geldiniz.

Size göre üvey olabilir ama arada bir çocuk var . Ayrı da olsalar tabi ki görüşecekler konuşacaklar . Çocuklarının her özel gününde yanında olacaklar. Siz bu adamın evlenip boşandığını bilmiyor muydunuz şimdi niye dert ediyorsunuz ki. Tabi ki çocuklarının özel gününde fotoğrafları da olabilir . Sonuçta adamla sarmaş dolaş olmaz ama illaki bir karede olabilirler bu sizi rahatsız etmemeli.
Üvey çocuk değil de eşimin eski eşinden olan çocuğu deseniz daha iyi olurdu. Niye ayrıldıklarını bilemeyiz ama bir şeyler yaşanacak olsa ayrılmazlardı içiniz rahat olsun . Dans olarak da biraz saçma geldi düşünceniz kadın niye eski kocasıyla dans etsin. Bence siz ne yapsam da kadın gelmese diye içinizden geçiriyorsunuz . Ama öyle bir dünya yok . Evlenip boşanmış ve çocuğu olan adam ya da kadınla evlendiyseniz bunlara göz yummanız gerek . Sizin evladınız evlatta 5 yaşındaki çocuk ne onun duyguları yok mu o da ister annem babam yanımda olsun diye 🥺

Neden evlendin çocuklu adamla? Çocuğu olduğunu biliyordun? Bunun sünneti var, askerliği var, Evlendirmesi var? Eski eşiyle tabikide çocuğu için diyolog kurucak iletişimde olacak.. En baştan düşğünmen gerekiyordu bunu... Üvey üvey diye belirtmeden çocuğa olan kinin nefretin de belli
O masumun bir suçu yok.. Babası tabikide düğününü yapacak üzerine düşeni yapacak
Sana düşen görevde Olgun davranmak...

Siz eşinizin yanında olacaksınız cocugun annesi de cocugun yanında olacak telaş yapmayın

Sen yokken o çocuk varmış, yani SENSİN ÜVEY!
Of niye bazı insanların içi bu kadar kötü oluyor? Küçücük çocuğun mutluluğuna nasıl fesat karıştırıyorsunuz, ne demek fotoğraf çekilemez ya??? Sadece boşanmışlar, eşinizin babalığı bitmemiş. Sizin çocuğunuzun babası olduğu kadar o çocuğun da babası, siz görmek isteseniz de, istemeseniz de! Bunu engelleyemezsiniz. Bu kadar bencil olamazsınız.

S

Sağolun baya linçlendim. Utanmasalar millet bırakın karışma hakkınız yok çocuk yapsınlar dicek
Millet ancak konuşur boşver sen milleti canım benim kimse senin ne yaşadığını düşünmez ancak yargılar bizim milletimiz başlarına hiç bi şey gelemeyecek gibi

X