- 15 Haziran 2016
- 7.700
- 20.395
- 38
- Konu Sahibi merve123456789irem
Evladıyla ve evladının annesiyle sünnette fotoğraf çektirmek için izin alan adam da adam değildir, baba mıdır sorgulanırFotoğraf çekilemezler ki buna asla izin vermem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evladıyla ve evladının annesiyle sünnette fotoğraf çektirmek için izin alan adam da adam değildir, baba mıdır sorgulanırFotoğraf çekilemezler ki buna asla izin vermem
“Üveyin sünnetine” ne ya bu nasıl bi kelime.. rahatsız olacaktınız neden cocugu olan bi bey ile evlendiniz?Merhaba arkadaşlar. Eşimin oğlu var başka kadından 5 yaşında bendende oğlu var 2,5 yaşında. Sünnetini ikisinin beraber yapmak istiyorddu fikri değişti tek tek yapacak ve üveyin sünnetine üvey çocuğun anneside gelecek. O düğün nasıl olur bi fikirlerinizi almak istiyorum dans pasta kesme falan takıda nasıl durulur hiç başıma böyle bişi gelmedi yardım edin
Merhaba arkadaşlar. Eşimin oğlu var başka kadından 5 yaşında bendende oğlu var 2,5 yaşında. Sünnetini ikisinin beraber yapmak istiyorddu fikri değişti tek tek yapacak ve üveyin sünnetine üvey çocuğun anneside gelecek. O düğün nasıl olur bi fikirlerinizi almak istiyorum dans pasta kesme falan takıda nasıl durulur hiç başıma böyle bişi gelmedi yardım edin
Hııımmmm, aşk evliliği mi aceba?2000 doğumlusunuz. 2.5 yaşında çocuğunuz var. Eşiniz ilk evliliğinden çocuğuna üvey diyorsunuz.
Bugün konularda mı sorun var ben mi yaşlıyım?
Hııımmmm, aşk evliliği mi aceba?
Size göre üvey olabilir ama arada bir çocuk var . Ayrı da olsalar tabi ki görüşecekler konuşacaklar . Çocuklarının her özel gününde yanında olacaklar. Siz bu adamın evlenip boşandığını bilmiyor muydunuz şimdi niye dert ediyorsunuz ki. Tabi ki çocuklarının özel gününde fotoğrafları da olabilir . Sonuçta adamla sarmaş dolaş olmaz ama illaki bir karede olabilirler bu sizi rahatsız etmemeli.Merhaba arkadaşlar. Eşimin oğlu var başka kadından 5 yaşında bendende oğlu var 2,5 yaşında. Sünnetini ikisinin beraber yapmak istiyorddu fikri değişti tek tek yapacak ve üveyin sünnetine üvey çocuğun anneside gelecek. O düğün nasıl olur bi fikirlerinizi almak istiyorum dans pasta kesme falan takıda nasıl durulur hiç başıma böyle bişi gelmedi yardım edin
Eşim benden 17 yaş büyük2000 doğumlusunuz. 2.5 yaşında çocuğunuz var. Eşiniz ilk evliliğinden çocuğuna üvey diyorsunuz.
Bugün konularda mı sorun var ben mi yaşlıyım?
Siz eşinizin yanında olacaksınız cocugun annesi de cocugun yanında olacak telaş yapmayınMerhaba arkadaşlar. Eşimin oğlu var başka kadından 5 yaşında bendende oğlu var 2,5 yaşında. Sünnetini ikisinin beraber yapmak istiyorddu fikri değişti tek tek yapacak ve üveyin sünnetine üvey çocuğun anneside gelecek. O düğün nasıl olur bi fikirlerinizi almak istiyorum dans pasta kesme falan takıda nasıl durulur hiç başıma böyle bişi gelmedi yardım edin
Eşim benden 17 yaş büyük
Sağolun baya linçlendim. Utanmasalar millet bırakın karışma hakkınız yok çocuk yapsınlar dicekSiz eşinizin yanında olacaksınız cocugun annesi de cocugun yanında olacak telaş yapmayın
Saçmalamayın.S
Sağolun baya linçlendim. Utanmasalar millet bırakın karışma hakkınız yok çocuk yapsınlar dicek
Millet ancak konuşur boşver sen milleti canım benim kimse senin ne yaşadığını düşünmez ancak yargılar bizim milletimiz başlarına hiç bi şey gelemeyecek gibiS
Sağolun baya linçlendim. Utanmasalar millet bırakın karışma hakkınız yok çocuk yapsınlar dicek