- 3 Haziran 2011
- 6.719
- 6.335
- 398
- 48
- Konu Sahibi hayattanbezdim
-
Sadece bu işlemi yaptığımı söylemek istiyorum.Hanımlar siber suçlara şikayet edebilirsiniz.
https://www.egm.gov.tr/Sayfalar/ihbar.aspx
Buyrun link.
Allah ıslah etsin diyorum.Sadece bu işlemi yaptığımı söylemek istiyorum.
Geri kalan ile ilgili tek bir yorum bile yapmayacağım....
Bu ne ya bunu bu kadin mi yazmis hani kocasi olmustu bunun !!!!Hanımefendi kütahya'da yaşıyormuş.
EGM'Den şikayet ederken kütahyayı işaretlersek daha çabuk emniyete ulaşır.
https://www.egm.gov.tr/Sayfalar/ihbar.aspx
Evet,yalan söylemiş. Kocası ölmemiş yaşıyormuş.Bu ne ya bunu bu kadin mi yazmis hani kocasi olmustu bunun !!!!
Sensin zavallı. Bu nasıl koca merakıdır hemen de savunmaya geçmişsin.merhabalar bi derdimm var eşim vefat etti bende başkasıyla tanısıp evlendım 2 cocugum var 7 ile 12 yaşlarında
eşim 3 yaşında şiddete başladı evlendıgım kişi daha önce hiç evlenmemiş biri 4 senedır evlıyız çok sevıyor üstüme titriyor ama cocuklara hep kötü bakıyor kızıyor azarlıyor bazen çok iyi davranıyor ne tepki vericem sapıtıyorum sinirlendimi cocukları acımasızca dövüyor sonra pişman olup aglıyor en son şiddetı 2 ay oldu evi terk edicektım artık dayanamadım ayrılalım dedım oda yalvardı yakardı birdaha tokat atarsam polisi ara dedi
ama ben hala tedirginim cocuklar konusunda çok cimri 1 ayakkabıdan başka ayakkabıları yok evlatlarımı cok sevıyorum eşim dayanamıyor her kavgada haykırıyor içindekılerı 1kaç kez cocukları evden atma gibi teşebbüslerı oldu cocuklarda korkuyor sevmıyorlar eşim 20 gunlugune memlekete gidicek o ara ev bulup taşınıcam sizin basınıza gelen veya yakınlarının böyle şeyler varmı mantıklı düşünemıyorum üstüme titriyor ne istersem yapıyor kalbım gitme diyor ama aklım git kızım dıyor
şiddetten kastım tartaklamak asılmak felan öyle agzı burnunu kırmak degıl çok şükür öyle yapmadı yapmazda
size bir sorunumu sordum göruyorumkıne kınamaktan başka yaptıgınız bişey yok kim zavallı tartışılır
merhabalar bi derdimm var eşim vefat etti bende başkasıyla tanısıp evlendım 2 cocugum var 7 ile 12 yaşlarında
eşim 3 yaşında şiddete başladı evlendıgım kişi daha önce hiç evlenmemiş biri 4 senedır evlıyız çok sevıyor üstüme titriyor ama cocuklara hep kötü bakıyor kızıyor azarlıyor bazen çok iyi davranıyor ne tepki vericem sapıtıyorum sinirlendimi cocukları acımasızca dövüyor sonra pişman olup aglıyor en son şiddetı 2 ay oldu evi terk edicektım artık dayanamadım ayrılalım dedım oda yalvardı yakardı birdaha tokat atarsam polisi ara dedi
ama ben hala tedirginim cocuklar konusunda çok cimri 1 ayakkabıdan başka ayakkabıları yok evlatlarımı cok sevıyorum eşim dayanamıyor her kavgada haykırıyor içindekılerı 1kaç kez cocukları evden atma gibi teşebbüslerı oldu cocuklarda korkuyor sevmıyorlar eşim 20 gunlugune memlekete gidicek o ara ev bulup taşınıcam sizin basınıza gelen veya yakınlarının böyle şeyler varmı mantıklı düşünemıyorum üstüme titriyor ne istersem yapıyor kalbım gitme diyor ama aklım git kızım dıyor
şiddetten kastım tartaklamak asılmak felan öyle agzı burnunu kırmak degıl çok şükür öyle yapmadı yapmazda
size bir sorunumu sordum göruyorumkıne kınamaktan başka yaptıgınız bişey yok kim zavallı tartışılır
Inanamiyorum bende iyi niyetle kirmadan yorum yapiyorum su an aklima en agir kufurler geliyor edemiyorum buradan. Demin cocuklarimi yatirip uyumaya gitrim bu kadinin yazdiklari yuzunden sinirimden geri kalktim geldim. Keske bu kadini benim elime verseler agzini burnunu kirsam !!!Evet,yalan söylemiş. Kocası ölmemiş yaşıyormuş.
Bu hanımefendi de internettwn bulduğu adama kaçmış.
Kırgın çiçekler bölüm 2 resmen.
Egmye kütahya ilini seçip şikayet ederseniz çocukları elinden alınır,bu pislik adamdan ve koca düşkünü annelerinden kurtulur. Tek yapabilecğeimiz bu malesef,Allah ıslah etsin.Inanamiyorum bende iyi niyetle kirmadan yorum yapiyorum su an aklima en agir kufurler geliyor edemiyorum buradan. Demin cocuklarimi yatirip uyumaya gitrim bu kadinin yazdiklari yuzunden sinirimden geri kalktim geldim. Keske bu kadini benim elime verseler agzini burnunu kirsam !!!
Yav Allah aşkına ne diyorsun?benım derdim ne sizin yaptıgınız ne kim ister evladı kötü olsun ben evlatlarımı kötulukten kurtardım kimsemiz yok ne anne ne baba tek başıma hayat mücadelesı verıyordum zaten gidicem ev bakıyorum kınadıgınız başınıza gelmez inş
çalışıyorum suan evımde ınternet yok kız arkadaşımda kalıyorum o dedı konu aç akıl al diye
bende salaklık işte neyse kolay gelsın
Bu ne bicim bir yorum ya. Okurken utandim. Kadin 15 yasinda uvey anne dayagindan kacip evlenmis , daha cocukken.Pis azgin pislik senin Allah cezani versin ana misin sen 40 tane firildak cevirmissin bide el kadar sabileri elin itine dovduruyorsun. Bence o herif senin nikahli kocan falan da degil sen onun dostusun dost hayati yasayip kocandan nafaka aliyorsun. Keske sen benim elime gecsen azgin kedi yapili seni !!!! Insallah bu dostun da basar tekmeyi de yine ortalarda kalirsin az namus edep haya bilin be erkeksiz yaşanmıyor mu bu hayatta !!!!
Biz konu sahibinin yalanlarını çoktaan ortaya çıkardık.Bu ne bicim bir yorum ya. Okurken utandim. Kadin 15 yasinda uvey anne dayagindan kacip evlenmis , daha cocukken.
Babasi babalik yapmamis. Annesi kucuk yasta olmus. Siddet ortaminda buyudugu icin, siddeti normallestirmis bir nevi.
Sonra kocasi dovmus ve sahipsiz , kimsesiz. Onun psikolojisi normal mi sizce ?
Cok zor ve kotu durumda. Ama konu sahibi ne olursa olsun o adamdan kurtul. Senin yasadiklarini evlatlarin yasamasin lutfen. Sonra onlarda senin gibi hatalar yapip hayatlarini mahvederler.
merhabalar bi derdimm var eşim vefat etti bende başkasıyla tanısıp evlendım 2 cocugum var 7 ile 12 yaşlarındaKonu ucmuş yerine çemkirilmis .
Bu ne bicim bir yorum ya. Okurken utandim. Kadin 15 yasinda uvey anne dayagindan kacip evlenmis , daha cocukken.
Babasi babalik yapmamis. Annesi kucuk yasta olmus. Siddet ortaminda buyudugu icin, siddeti normallestirmis bir nevi.
Sonra kocasi dovmus ve sahipsiz , kimsesiz. Onun psikolojisi normal mi sizce ?
Cok zor ve kotu durumda. Ama konu sahibi ne olursa olsun o adamdan kurtul. Senin yasadiklarini evlatlarin yasamasin lutfen. Sonra onlarda senin gibi hatalar yapip hayatlarini mahvederler.
İstediği kadar uçursun. Konuda alıntı yaparak cevaplayan üyeler var.Konu ucmuş yerine çemkirilmis .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?