- 6 Ekim 2016
- 660
- 959
- 103
- Konu Sahibi hayattanbezdim
Bak güzel kardeşim. Eski konularına da baktım. Zaten sıkıntılı bir evlilik içindeyken, netten bulup ilgi gördüğün bir adama kapılmışsın. Döven birinden kaçayım derken şimdi sen şiddetten kurtulmuşsun anladığım kadarıyla ama o masum çocuklarına taşınmış şiddet.şiddetten kastım tartaklamak asılmak felan öyle agzı burnunu kırmak degıl çok şükür öyle yapmadı yapmazda
size bir sorunumu sordum göruyorumkıne kınamaktan başka yaptıgınız bişey yok kim zavallı tartışılır
Sana burdan bu kadar tepki gösterilmesi çok doğal. Annelik dersi verecek değilim sana ama o yavrular senin bir parçan, yaradanın emaneti sana onlar. Sen de belli ki rahatsızsın onların şiddet görmesinden ki buraya konu açmışsın. Ama senin sorunun güçsüzlük ve kolaya kaçmak. Tanımadığın adamla evlenip hata yapmışsın, 3 yaşında çocuklarına el kaldırılmasına göz yummuşsun ve olayın boyutu seni de rahatsız eder bir hale gelmiş.
Herkes hata yapar önemli olan ders almak ve hatadan dönmek. Kimsem yok güçsüzüm deme lüksün yok. Bir anne çocukları için güçlü olmak zorunda. Böyle bir hayatı onlara yaşatmaya devam edersen birkaç yıl içinde çocuklarını zaten kaybedersin. Kötü yollara saparlar, senden ve o adamdan da ilk fırsatta kaçarlar.