üvey baba hakkında

Bak güzel kardeşim. Eski konularına da baktım. Zaten sıkıntılı bir evlilik içindeyken, netten bulup ilgi gördüğün bir adama kapılmışsın. Döven birinden kaçayım derken şimdi sen şiddetten kurtulmuşsun anladığım kadarıyla ama o masum çocuklarına taşınmış şiddet.
Sana burdan bu kadar tepki gösterilmesi çok doğal. Annelik dersi verecek değilim sana ama o yavrular senin bir parçan, yaradanın emaneti sana onlar. Sen de belli ki rahatsızsın onların şiddet görmesinden ki buraya konu açmışsın. Ama senin sorunun güçsüzlük ve kolaya kaçmak. Tanımadığın adamla evlenip hata yapmışsın, 3 yaşında çocuklarına el kaldırılmasına göz yummuşsun ve olayın boyutu seni de rahatsız eder bir hale gelmiş.
Herkes hata yapar önemli olan ders almak ve hatadan dönmek. Kimsem yok güçsüzüm deme lüksün yok. Bir anne çocukları için güçlü olmak zorunda. Böyle bir hayatı onlara yaşatmaya devam edersen birkaç yıl içinde çocuklarını zaten kaybedersin. Kötü yollara saparlar, senden ve o adamdan da ilk fırsatta kaçarlar.

Allah aşkına çocuklarınızı da alın kurtulun o evden. Ne aşkı, ne sevgisi? Merhametsiz bir adam bu! Anneyseniz bir fiske vurdurmaz siper olurdunuz, ertesi güne kalmadan da bırakır giderdiniz. Hatta polise ihbar ederdiniz. Nerede anneliğiniz?! Devlete verin bari heder olmasın yavrular!

koca, çocuklaırn burununu kırmıyor diye şükretmek nasıl bi kafa yapısı ben anlamadım.

Yazık çocuklara ya öz baba yapsa bile insan haddini bildirmeliki bu bide üvey babaymış ,inşallah kurtulur elinizden o çocuklar

Bide bunu ekleyelim. Ilk esi sonunda öğrenmiştir Facebooktan birini ayartdigini.. Sonra tut sen adama uzaklaştırma çıkart ve siddet uyguladı de. Tabi bu durumda cocuklarda anneye verilir. Ya ne sinirlendim Allah'im Yarabbim

İşte bu yüzden kocamdan ayrılsam eğer asla bi başkasıyla evlenmem çocuklarıma adarım kendimi diyorum her seferinde.öyle bi adam beni tepesinde taşısa ne olacak.benim hayattaki en değerli varlığım evlatlarım.benim çocuklarımın saçının teline dokunanın anlını karışlarım.iyi bide ağız burun dalsın çocuklara.hala aklım mantığım karıştı diyorsunuz.benim çocuklarımı sevmeyen kabul etmeyen adam beni sevmiyordur zaten.kendi babaları azıcık sesini yükseltse gözünü oyuyorum adamın.

Canim kesinlikle seni kinamak icin yazmiyorum oncelikle. Senin 2 tane gul gibi evladin varken onceligin kendin degil onlar olmali. Onlara bir gelecek kurup kendi kanatlariyla ucmayi ogrenene kadar yabanci bir adama guvenmen evlenmen ve cocuklarina siddet uygulamasi beni dehsete dusurdu. Mutlu olmak hepimizin hakki tabiki ama bunu 2 cocugu yapmadan once dusunmeliydin. Benim de esimle cokkk sorunlarim var ama 3 evladim icin katlaniyorum cogu seye. Ileride buyuk ihtimalle bosanacagim ama cocuklarimi duzluge cikarmadan asla baska bir hayata yelken acmam. El kadar cocuklarin dayak yemesine icim yandi su an yazarken gozlerimden yas geldi o kadar soyleyim sana. O adami birak cocuklarini al ve cocuklarin uzerine bir duzen kur annelik fedakarliktir. Hepimiz biliyoruz keyfimize bakmayi ama o cocuklar bu hayati kendi istemedi sen onlari getirdin dunyaya. O adami da Allaha havale ediyorum. Benim cocuguma bunlari yapan adam beni de sevmesin zaten demen lazim . Illa bosanmak istemiyorum diyorsan da yavrulari devlete teslim et daha iyi bakarlar emin ol. En azindan o adamin evinden daha iyi imkanlar saglarlar.

Allah rızası için evlatlarina sahip çık nolur bu adamdan kendinide yavrularınıda kurtar.sığınma evine git adliyeye kaymakamliga başvuru ama kurtar.ömrün boyunca o çocukların gunahini cekersin. Annelik bu değil yazık onlara ya .bak inanki kinamiyorum ama kurtulmak cabalamak senin elinde biliyorsun değil mi .allah yardimcin olsun nolur cahillik etme yazık o çocuklara

sinirlendimi cocukları acımasızca dövüyor

hadi gel tartışalım zavallı kim.
kocasız yaşayamayan sen mi çocukları dayak yemeyen biz mi?

Yani vallahi sinirlenmeyim diyorum emin ederim sinir tepeme çıktı.şu an 2.5 yaşındaki oğlum masum masum oynuyor karşımda ve bi an elin bi adamının ona el kaldırdığını düşünüyorum valla aklımı yitirecek gibi oluyorum.

Oyle koca olmaz olsun.... nasıl gözünüz bunlari görüyorda hala devam edebiliyorsunuz..
Cocuk bulunmaz .. cocugumun sacinin teline zarar gelse dunyayi yakarim... neyi beklediniz simdiye kadar....
Buraya dertlerini yazan bayanlarin hic birine boşanın demedim vebal almayayim diye... ama ilk defa birine niye bukadar beklediniz yazik o cocuklara diyorum...

Valla bekara koca bosamak derler gerci evliyim de ama benim icin once cocuklarim gelir. Hatta oz cocugum bile degil varsayalim evlatlik aldim ya da himayeme aldim ben ustlendim. Yine once o gelir. Otekine gule gule. Bence de sogru karar. Ev bulup ayrilin cocuklariniz da cok kucuk degil ama geciminizi nasil saglicaksiniz

Vay be... Allah dissize ceviz mi veriyor diyelim ya da nankorluk mu diyelim ne diyelim bilemedim. Cocuklari acımasızca dovuyor demissiniz. Sonra da tartaklamiyor demissiniz. Bu ne celiski?
Dovuyorsa dovuyordur.
Cocuklar korktuğuna gore de canlarini yakiyor ahlaksiz adam.
Size sadece tek bisey soyluyorum gercekten Allah tan korkunuz varsa eger bu adamdan cocuklarinizi uzak tutarsiniz. Gunah degilmi babalari yok diye reva mi bu . Gercekten sanssiz cocuklarmis
Baba yok,baba sevgisi goremeden buyuyorlar. Isin garibi anne sevgisi de yok.
Benim kopegime bile hic kimse vuramaz onun ellerini kopartirim !

Hanımlar 2014 senesinde zaten internetten tahminimce su anki kocasiyla tanismis rahmetliyi de boynuzlamış bu hanım eski konusuna baktim. Dogru anladim galiba?
Ben hep derim herkes anne olamaz bir anne vardir bir annecik.
Hep derim en iyi erkegin ağzına ........... evlat candır evlatlar bize Allah 'ın emaneti isteama bazi kadinlar rahat durmuyor koca delisi oluyor evlat umrunda olmuyor cok yazik

Cocuklara o kadar icim acıdı ki okurken gözlerim doldu
Babalarını kaybettiklerinemi yansınlar analarının kendilerini korumadıgınamı
Cocuk dogurunca ana olunmuyo malesef
Az biraz vicdanınız Allah korkunuz varsa o yetimlere elin adamının değil elinin nefesinin değmesine izin vermez gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…