üvey baba hakkında

hayattanbezdim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
23
0
86
Kütahya
merhabalar bi derdimm var eşim vefat etti bende başkasıyla tanısıp evlendım 2 cocugum var 7 ile 12 yaşlarında
eşim 3 yaşında şiddete başladı evlendıgım kişi daha önce hiç evlenmemiş biri 4 senedır evlıyız çok sevıyor üstüme titriyor ama cocuklara hep kötü bakıyor kızıyor azarlıyor bazen çok iyi davranıyor ne tepki vericem sapıtıyorum sinirlendimi cocukları acımasızca dövüyor sonra pişman olup aglıyor en son şiddetı 2 ay oldu evi terk edicektım artık dayanamadım ayrılalım dedım oda yalvardı yakardı birdaha tokat atarsam polisi ara dedi
ama ben hala tedirginim cocuklar konusunda çok cimri 1 ayakkabıdan başka ayakkabıları yok evlatlarımı cok sevıyorum eşim dayanamıyor her kavgada haykırıyor içindekılerı 1kaç kez cocukları evden atma gibi teşebbüslerı oldu cocuklarda korkuyor sevmıyorlar eşim 20 gunlugune memlekete gidicek o ara ev bulup taşınıcam sizin basınıza gelen veya yakınlarının böyle şeyler varmı mantıklı düşünemıyorum üstüme titriyor ne istersem yapıyor kalbım gitme diyor ama aklım git kızım dıyor

Çok haklısınız site yonetımı ıle gorusulsun ve ulaşılsın alınsın çocuklar bazıları koca sevdasından çocuklarını gözü görmüyor

Bu Kırgın Çiçeklerdeki Eylülün annesi değil mi yahu hani sürekli üvey babanın çocuklarına verdiği zararı görmezden gelen.
Boşanın efendim 2 çocuk varlık içinde yokluk çekiyor,çocuklarınızın ağzını burnunu bir güzel kırıyor ve bunu yıllardır yapıyor ama sizin aklınız 2 ay önce başınıza geldi öyle mi?
Çocuklarınızı alıp gidin o evden.
İleride psikolojik sorunlu bireyler olmalarını istemiyorsanız tabii.

Öz babaları vefat etmiş

Çocukların seni severler mi bir düşün? Annemiz bize bunu neden yaptı derler.. Zaten maddi olarak çocuklara katkısı da yokmuş. Bir ayakkabıyı bir lokma ekmeği kendin de alırsın, ailen de, vefat eden eşinin ailesi de. Babaanne ve dede görmüyor mu çocukları? Çocuklar söyler elbet yaşananları.

Çocuklarınızı dovecek ama olsun üstünüze titriyor .Şaşkınlıkla okudum .Iyi ki sizin çocuğunuz filan değilim ...
Niye siddete susuyorsunuz? !!!

Ne kadar bencilsiniz! Herkes anne olamaz arkadaş. Yani bir koca uğruna yavrularınızın yaşadığı şiddeti (hem psikolojik hem fiziksel ) göz ardı edebiliyorsunuz. Bence ne yapın biliyor musunız?? Çocukları devlete teslim edin kocanızla bir aklınızın dediğini yapın kalın,koklaşın oynaşın.. Hasbinallah..

Bir anne olarak sizin yerinize ben utandım şu an! Elin hodügü çocuklarınıza eziyet ediyor sizde hala ayni yataga giriyorsunuz. Ya Allah sabir. Yazılacak cok sey var ama en azından ölmüş esinizden utanarak çocukları korumaya başlarsınız diye umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…