- Konu Sahibi hayattanbezdim
-
Çok haklısınız site yonetımı ıle gorusulsun ve ulaşılsın alınsın çocuklar bazıları koca sevdasından çocuklarını gözü görmüyoradam çocuklarınızı dövüyor ama sizi sevip üzerinize titriyor öyle mi?
konu şaka olmalı.
adres verin, sosyal hizmetleri arayalım alsınlar o çocukları elinizden. siz anne olmayı haketmiyosunuz, kaldı ki suçlusunuz.
Öz babaları vefat etmişBırıncısı adam evlenırken çocukları bıle bıle evlenmıs.
2. Çocukları dövüyır çocuklar korkuyor
3. Bu çocukların öz babası cici babaya tüm masrafları yıkamaz bakmak zorunda
4. Icınız el veremiyor aama çocuklarınız sevmıyor
İlerde cocuklarınız sızden nefret etsın ıstıyorsanız devam edın evlılıgınıze
Ben ettım lınkı ıle bırlıkte profılınıde ınsallah hallolurHanımlar siber suçlara şikayet edebilirsiniz.
https://www.egm.gov.tr/Sayfalar/ihbar.aspx
Buyrun link.
Teşekkürler Bellatrix Lestrange :)Ben ettım lınkı ıle bırlıkte profılınıde ınsallah hallolur
Bu Kırgın Çiçeklerdeki Eylülün annesi değil mi yahu hani sürekli üvey babanın çocuklarına verdiği zararı görmezden gelen.
Boşanın efendim 2 çocuk varlık içinde yokluk çekiyor,çocuklarınızın ağzını burnunu bir güzel kırıyor ve bunu yıllardır yapıyor ama sizin aklınız 2 ay önce başınıza geldi öyle mi?
Çocuklarınızı alıp gidin o evden.
İleride psikolojik sorunlu bireyler olmalarını istemiyorsanız tabii.
Nasıl ölmüş ben anlamadım eskı konusuna bakın bu kısıyı faceden bulmuş kaçmış adamaÖz babaları vefat etmiş
Eskı konusunda ölmüş demıyor bu kısıyı faceden bulduğunu yazmışAyrıca sorarım o kişi ölmüş esinizin çocuklarına eziyet ederken siz ne yapiyordunuz?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?