• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üvey baba hakkında

5 eylül 2014 hayattanbezdim;
ben 8 senelık evlıyım ve başka birine aşık oldum 2 tane cocugum var biri 8 biri 4 yaşında
ama eşim evlendıgımız gunden beri hiç çalışmadı benım annemden kalan evım var birde internet ortamından kazandıgım parayla gecınıyorduk sonra artık bunalmıştım temızlık felan yapmıyordum evı
pislik göturuyordu sıkılmıştım hayattan sonra face açtım biriyle tanıştım hep yalan söyledım ona ,
o bılıyormuş benım evlı oldugumu cocuklarım oldugunu ama bana söylemedı kaçıp gitmenden korktum
dedı neyse ben boşanma davası açtım eşim dövuyordu benı son 3 ay çalışmaya başladı ondada artistlik
yapıyordu hep evdekı esyalarımı kırıyor benı dövuyor cocuklarıma bagrııyor ezıyet edıyordu bize
sonra polisi aradım polis geldı uzaklaştırma verdı bende o ara boşanma davası açtım
ama cocuklarım aklıma geldıkce delırıyorum sevdıgım aşık oldugum kişiye guvenemıyorum çok sevıyor beni
bende onu ama çok kararsızım ben asosyalım insan içine pek çıkmam gezmekten nefret ederim kredi çekıcem dedı 20 gune ev tutarız felan tasınırız mutlu oluruz ama bılmıyorum iyimi yapıyorum kötumu 10 cu ayda boşanma davam var ben çok mutsuzum şuan bılmıyorum annem babam yok kımsem yok çokda sevıyorum vaz gecemıyorum çok ayrıldım ama hep geri döndum ne olur yardım edın bana

4 Ekim 2018 hayattanbezdim;
merhabalar bi derdimm var eşim vefat etti bende başkasıyla tanısıp evlendım 2 cocugum var 7 ile 12 yaşlarında
eşim 3 yaşında şiddete başladı evlendıgım kişi daha önce hiç evlenmemiş biri 4 senedır evlıyız çok sevıyor üstüme titriyor ama cocuklara hep kötü bakıyor kızıyor azarlıyor bazen çok iyi davranıyor ne tepki vericem sapıtıyorum sinirlendimi cocukları acımasızca dövüyor sonra pişman olup aglıyor en son şiddetı 2 ay oldu evi terk edicektım artık dayanamadım ayrılalım dedım oda yalvardı yakardı birdaha tokat atarsam polisi ara dedi
ama ben hala tedirginim cocuklar konusunda çok cimri 1 ayakkabıdan başka ayakkabıları yok evlatlarımı cok sevıyorum eşim dayanamıyor her kavgada haykırıyor içindekılerı 1kaç kez cocukları evden atma gibi teşebbüslerı oldu cocuklarda korkuyor sevmıyorlar eşim 20 gunlugune memlekete gidicek o ara ev bulup taşınıcam sizin basınıza gelen veya yakınlarının böyle şeyler varmı mantıklı düşünemıyorum üstüme titriyor ne istersem yapıyor kalbım gitme diyor ama aklım git kızım dıyor

Back