üvey baba hakkında

Zavallı sensın ıkı güne kapın çalınır sosyal hızmetlerden merak etme

Şiddet anlayışın ne acaba kemer sapa pala felan mi yada severken duvara mi yapıştırıyor ah zavallı adam
Şiddetten kastı tartaklamakmış Allahım deliricem ..
Şikayette bulunuyorum bende şikayette bulunuyorum ..
Adam o çocukları sakat bırakıncamı şiddet uyguladı olacak aceba psikolojik bile şiddet uyguluyormuş adam ..
Allahım inşallah cevaplarrda fake olduğunu söyler ..

Sen hala konuşuyo musun? Utanmaz seni. Kim zavallıymış. Elime geçirsem de seni bi yolsam. Yalancı tartaklıyormuş çevir kazı yanmasın. Acımasızca dövüyor diye ebem mi yazdı.

Sen hala konuşuyo musun? Utanmaz seni. Kim zavallıymış. Elime geçirsem de seni bi yolsam. Yalancı tartaklıyormuş çevir kazı yanmasın. Acımasızca dövüyor diye ebem mi yazdı.
Miaella arkadasımızın koyduğu lınke basarak konu ve profıl lınkı ıle sıkayet edım sızde hanımefendı

İnşallah canım bende şikayet ettim Allah kahretsin böyle kadınları tek diyicem o inşallah alırlar o çocukları elinden

Çocuklarını acımasızca dövüyor ama senin üstüne titriyor, kıyamam..
Bu nasıl bir şuursuzluk böyle.

Reactions: H E
Çocukları devlete teslim et sen aşkınla ömür boyu Boğaz’a bıçak dayamalı kırmalı dövmeli yaşa yazıklar olsun keşke sizin gibilerin çocuğu olmasa bakamıyorsun madem ilgili kurumlar senden bin kat daha çok koruyup kollar az vicdanlı ol düşmüşsün bi lavuğun peşine iki günahsızın suçu ne

Zavalli cocuklarini bir hödük yüzünden siddet görmelerine izin veren anne kılığına girendir. Hic burda başkalarına saldırarak üste çıkmaya çalışma. Utan biraz!

Kalbinizi dinlemeyin sakın. Maddi imkanınız varsa derhal boşanın. Yoksa sığınma evine gidin mutlaka. Ama orada kalmayın.

Yazık o çocuklara!

5 yaşımda üveyannem yüzünden kaçarak evlendım babam karı meraklısı birisiydi
Demissiniz 5 sene once
İleride aynı konuyu 'anam koca meraklısıydi, üvey baba yüzünden kaçarak evlendim, pişmanim' şeklinde çocuklarınız açsın istemiyorsanız kurtulun o evden

Tartaklamak çok mu masum normal bir sey? Nasıl bir insansın sen hiç mi dusunmuyorsun çocukların psikolojisini?! Utanmaz ya agzini burnunu kirmadı tartakladı diyor birde!

Zaten acimasizca dövüyor diye kendisu yazdi.. Simdi "sadece" tartakladi diye yumsatmaya çalışıyor

“Acımasızca dövüyor”kısmından sonra hiç bir şeyi algılamadı beynim değil üvey baba öz babası bile “acımasızca bağıramaz “bakın bağıramaz diyorum dövme kısmını hayal bile edemiyorum bu adamın yaptıkları için çocuklarınız sizden nefret edecek ayrılsanız bile yazık etmişsiniz küçücük dünyalarına

Demissiniz 5 sene once
İleride aynı konuyu 'anam koca meraklısıydi, üvey baba yüzünden kaçarak evlendim, pişmanim' şeklinde çocuklarınız açsın istemiyorsanız kurtulun o evden

Çocukları gerçekten umrunda olsaydi coktan. Tekmeyi basardi.. Ama adam onu seviyor ya, önemli olan o. Bide böylelerin. Koynuna giriyorlar çocukları dövüldükten sonra. Yani siddete karşıyım ya ama asil böyleleri herseyi hak Ediyor. Kim bir cocugunun Caninin yakilmasina göz yumuyorsa Allah iki cihandada hesabini sorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…