- 22 Mayıs 2009
- 909
- 681
- 42
- Konu Sahibi diblerabla
yanlış anlamayın ama babama akıl veririm derken kadını hizaya getirme amaçlı telkinlerdemi bulundunuz yoksa yapıcı yönlendirmelermi pekala hakaret etmedende bi insanın hayatın müdahale edilebilir.Babanızda çok normal değil akşam kadının koynuna girip size dedikodusunu yaptırıyor bi insanın kaç defa evlendiğide emin olun onun karakteri bozuk olduğunu göstermez kendimden örnek vereyim ilk eşim gayri meşru çocuk yapmış aldatma şiddet herşey vardı ayrıldım 10 yıl sonra 2.evliliğimi yaptım şimdikinin ağzı küfürlü pintilik desen haddinden fazla şöyle örnek vereyim normal memurun 2-3 katı maaş alıp kızına bir çorap dahi almaz doğru düzgün mutfak alışverişi yapmaz hakaret eleştiri sırf sizin gibi eleştirenlerin yüzünden ne olduda iki kocadan döndü derler diye sabrettim ama olmuyor insanları yargılarken insaflı olun ve o kadınada şans verin o kadına eminim baban annenle ilgili bişeyler dediki kadın o cesareti buldu yoksa ölmüş kadını nerden tanıyacakÇok şaşırdım şuan yorumlamanıza. Annem beni saygılı ve kibar yetiştirdi. Burada ne yazdım ki kadına ben mi göremiyorum yazdığım “kötü” sözleri?
Babama akıl vermem, babamla dertleşiriz kendimce doğru yanlışları söylerim. Adaletli olmak benim için en büyük erdemdir. Babam haksızsa haksızsın derim. Kadını babama kötülediğimi yazmadım yazımda. Annemle de öyleydik. Çok küçük yaşlarda fikirlerimize değer verirlerdi ve bizimle sohbet ederlerdi.
Uzun bir yazı olmaması adına kısaltarak yazdım. Asla bir insanı bir insana kötülemem. Babam olsun, eşim olsun, arkadaşım olsun.