• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üvey baba hakkında

merhabalar bi derdimm var eşim vefat etti bende başkasıyla tanısıp evlendım 2 cocugum var 7 ile 12 yaşlarında
eşim 3 yaşında şiddete başladı evlendıgım kişi daha önce hiç evlenmemiş biri 4 senedır evlıyız çok sevıyor üstüme titriyor ama cocuklara hep kötü bakıyor kızıyor azarlıyor bazen çok iyi davranıyor ne tepki vericem sapıtıyorum sinirlendimi cocukları acımasızca dövüyor sonra pişman olup aglıyor en son şiddetı 2 ay oldu evi terk edicektım artık dayanamadım ayrılalım dedım oda yalvardı yakardı birdaha tokat atarsam polisi ara dedi
ama ben hala tedirginim cocuklar konusunda çok cimri 1 ayakkabıdan başka ayakkabıları yok evlatlarımı cok sevıyorum eşim dayanamıyor her kavgada haykırıyor içindekılerı 1kaç kez cocukları evden atma gibi teşebbüslerı oldu cocuklarda korkuyor sevmıyorlar eşim 20 gunlugune memlekete gidicek o ara ev bulup taşınıcam sizin basınıza gelen veya yakınlarının böyle şeyler varmı mantıklı düşünemıyorum üstüme titriyor ne istersem yapıyor kalbım gitme diyor ama aklım git kızım dıyor

şiddetten kastım tartaklamak asılmak felan öyle agzı burnunu kırmak degıl çok şükür öyle yapmadı yapmazda

size bir sorunumu sordum göruyorumkıne kınamaktan başka yaptıgınız bişey yok kim zavallı tartışılır
Sensin zavallı. Bu nasıl koca merakıdır hemen de savunmaya geçmişsin.

merhabalar bi derdimm var eşim vefat etti bende başkasıyla tanısıp evlendım 2 cocugum var 7 ile 12 yaşlarında
eşim 3 yaşında şiddete başladı evlendıgım kişi daha önce hiç evlenmemiş biri 4 senedır evlıyız çok sevıyor üstüme titriyor ama cocuklara hep kötü bakıyor kızıyor azarlıyor bazen çok iyi davranıyor ne tepki vericem sapıtıyorum sinirlendimi cocukları acımasızca dövüyor sonra pişman olup aglıyor en son şiddetı 2 ay oldu evi terk edicektım artık dayanamadım ayrılalım dedım oda yalvardı yakardı birdaha tokat atarsam polisi ara dedi
ama ben hala tedirginim cocuklar konusunda çok cimri 1 ayakkabıdan başka ayakkabıları yok evlatlarımı cok sevıyorum eşim dayanamıyor her kavgada haykırıyor içindekılerı 1kaç kez cocukları evden atma gibi teşebbüslerı oldu cocuklarda korkuyor sevmıyorlar eşim 20 gunlugune memlekete gidicek o ara ev bulup taşınıcam sizin basınıza gelen veya yakınlarının böyle şeyler varmı mantıklı düşünemıyorum üstüme titriyor ne istersem yapıyor kalbım gitme diyor ama aklım git kızım dıyor

şiddetten kastım tartaklamak asılmak felan öyle agzı burnunu kırmak degıl çok şükür öyle yapmadı yapmazda

size bir sorunumu sordum göruyorumkıne kınamaktan başka yaptıgınız bişey yok kim zavallı tartışılır

Kimin zavalli oldugunu tartismaya gerek yok kabak gibi ortada.. ah ah yanarim yanarim da gelismis ulke olmadigimiza yanarim o cocuklara bir daha dokunabilir miydi o insanimsi acaba? Aninda ihbarla elinizden alirlardi.. bir de adama kacmissin cocuklarini eziyor hala gitsem mi modundasin.. yazik!

Evet,yalan söylemiş. Kocası ölmemiş yaşıyormuş.
Bu hanımefendi de internettwn bulduğu adama kaçmış.
Kırgın çiçekler bölüm 2 resmen.
Inanamiyorum bende iyi niyetle kirmadan yorum yapiyorum su an aklima en agir kufurler geliyor edemiyorum buradan. Demin cocuklarimi yatirip uyumaya gitrim bu kadinin yazdiklari yuzunden sinirimden geri kalktim geldim. Keske bu kadini benim elime verseler agzini burnunu kirsam !!!

Inanamiyorum bende iyi niyetle kirmadan yorum yapiyorum su an aklima en agir kufurler geliyor edemiyorum buradan. Demin cocuklarimi yatirip uyumaya gitrim bu kadinin yazdiklari yuzunden sinirimden geri kalktim geldim. Keske bu kadini benim elime verseler agzini burnunu kirsam !!!
Egmye kütahya ilini seçip şikayet ederseniz çocukları elinden alınır,bu pislik adamdan ve koca düşkünü annelerinden kurtulur. Tek yapabilecğeimiz bu malesef,Allah ıslah etsin.
https://www.egm.gov.tr/Sayfalar/ihbar.aspx

KADINLAR KULÜBÜ İSİMLİ İNTERNET SİTESİNDE KONU AÇAN BİR KİŞİ ÇOCUKLARININ ÜVEY BABA TARAFINDAN SENELERDİR ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ BİLDİREN BİR KONU AÇMIŞ. KONU LİNKİ EKTEDİR. ÇOCUKLARIN BİR AN ÖNCE SOSYAL HİZMETLER TARAFINDAN ALINARAK ADI GEÇENLER HAKKINDA GEREKLİ CEZALARIN VERİLMESİNİ RİCA EDERİM.

https://www.kadinlarkulubu.com/.../uvey-baba-hakkinda.../

https://www.kadinlarkulubu.com/.../hayattanbezdim.462841/

Aynen böyle yazarak gönderdim. Olay yeri'ne Kütahya/Merkez seçtim. IP'den bulurlar zaten. @Mune ve @Kazen emniyete gerekli bilgileri verecektir. Çok eminim.

Ah ! O yavrular nasıl bir cehennemin içindeler sırf annelerinin koca sevdası yüzünden .
Size bütün küfürleri etmek isterdim ama sizin gibi bir çöp yüzünden banlanmak istemiyorum .

Pis azgin pislik senin Allah cezani versin ana misin sen 40 tane firildak cevirmissin bide el kadar sabileri elin itine dovduruyorsun. Bence o herif senin nikahli kocan falan da degil sen onun dostusun dost hayati yasayip kocandan nafaka aliyorsun. Keske sen benim elime gecsen azgin kedi yapili seni !!!! Insallah bu dostun da basar tekmeyi de yine ortalarda kalirsin az namus edep haya bilin be erkeksiz yaşanmıyor mu bu hayatta !!!!

benım derdim ne sizin yaptıgınız ne kim ister evladı kötü olsun ben evlatlarımı kötulukten kurtardım kimsemiz yok ne anne ne baba tek başıma hayat mücadelesı verıyordum zaten gidicem ev bakıyorum kınadıgınız başınıza gelmez inş

çalışıyorum suan evımde ınternet yok kız arkadaşımda kalıyorum o dedı konu aç akıl al diye
bende salaklık işte neyse kolay gelsın

Yav Allah aşkına ne diyorsun?
İnternetten bulduğun adama kaçıyorsun,kocandan bunun için boşanıyorsun.
Çocuğun yılllardır dayak yiyor.
Giyecek doğru düzgün bir ayakkabıları yok,evlatlarına kıyafet şu bu almıyor.
Sen hala çocuklarımı kurtardım diye söyleniyorsun.
O çocuklar devlet senden alınca kurtulacak.

Pis azgin pislik senin Allah cezani versin ana misin sen 40 tane firildak cevirmissin bide el kadar sabileri elin itine dovduruyorsun. Bence o herif senin nikahli kocan falan da degil sen onun dostusun dost hayati yasayip kocandan nafaka aliyorsun. Keske sen benim elime gecsen azgin kedi yapili seni !!!! Insallah bu dostun da basar tekmeyi de yine ortalarda kalirsin az namus edep haya bilin be erkeksiz yaşanmıyor mu bu hayatta !!!!
Bu ne bicim bir yorum ya. Okurken utandim. Kadin 15 yasinda uvey anne dayagindan kacip evlenmis , daha cocukken.
Babasi babalik yapmamis. Annesi kucuk yasta olmus. Siddet ortaminda buyudugu icin, siddeti normallestirmis bir nevi.
Sonra kocasi dovmus ve sahipsiz , kimsesiz. Onun psikolojisi normal mi sizce ?
Cok zor ve kotu durumda. Ama konu sahibi ne olursa olsun o adamdan kurtul. Senin yasadiklarini evlatlarin yasamasin lutfen. Sonra onlarda senin gibi hatalar yapip hayatlarini mahvederler.

Bu ne bicim bir yorum ya. Okurken utandim. Kadin 15 yasinda uvey anne dayagindan kacip evlenmis , daha cocukken.
Babasi babalik yapmamis. Annesi kucuk yasta olmus. Siddet ortaminda buyudugu icin, siddeti normallestirmis bir nevi.
Cok zor ve kotu durumda. Ama konu sahibi ne olursa olsun o adamdan kurtul. Senin yasadiklarini evlatlarin yasamasin lutfen. Sonra onlarda senin gibi hatalar yapip hayatlarini mahvederler.
Biz konu sahibinin yalanlarını çoktaan ortaya çıkardık.
Kocası işsiz olduğun için internetten bulduğu adama kaçıp gitmiş.
Yani öldü falan demesi tamamen yalan ve tepki çekmemek için.
Diğer konularına göz atarsanız iyi olur.
Sanmıyorum şiddet uyguladığını ailesinin.
Yalan söylüyor besbelli. Bir çocuklarımı dövüyor acımıyor diyor bir de sadece hırpalıyor diyor.
Çok tutarsız ve yalan söylüyor.
Basbayağı koca delisi. Aşığım bırakamam diyor önceki konularında.

Konu ucmuş yerine çemkirilmis .

Vah vah derdim de. İşte kendi çocukluğu kötü gectigi icin asıl cocuklarini kurtarmasi lazim, ama hödük onu el üstünde tutuyormuş ya. Cocuklarima eziyet ama ben premses modunda takılıyım. Iyimis. Insan kafasini az da olsa bir kullanir ara sira

Konu ucmuş yerine çemkirilmis .
İstediği kadar uçursun. Konuda alıntı yaparak cevaplayan üyeler var.
Tutuştu ama kaçaı yok.
Evimde internetim yok arkadaşımda kalıyorum numaralarına da başladı.

Daha beter olacak.

Fake ise de gerçek ise de güzel bir ders alacak...

Back