canım,her halinden belli senin şansına menfaat güden birisi çıkmış.
Tatlim, menim durumda hiç bir menfaat yok mesela, 14 yaşına kadar anne sevgisi görmeyen çocuğa anne kadar yakın olan birisi ne menfaatı olur ki anlamadım? Kendi cocuğum yok daha, ama olsa bile ayırmam, bunu kesin biliyorum. Babasıyla kaç kere kavga etdim cocuğu kırmasın diye, hatta cocukla beraber bi kere evi terk etdik babannesine gitdik, cocuk sınavda az puan almışti, babası kızmıştı çok.menfaatimle olsa umrumda olmazdıi oğul onun, problem onun diye kenara çekilirdim.
Sizin sorunuza cevap teşkil etmemekle birlikte yeri gelmişken söylemeden geçemeyeceğim.
Bir çocuğun annesi hayatta ise o çocuk annesinin yanında olmalı; maddi yetersizlik falan benim aklıma girmez kardeşim.
Doğurup doğurup çocukları sonra da boşanıp kocalara sepetleyen kadınlara sinir oluyorum.
Anlasana taş kafalı o çocuğun sana ihtiyacı var.
Gerçekten çok garibime gitti yazdıklarınız. Bir kere görümceniz nasıl oluyor da kocasının çocuğunu evde istemediğini söyleyebiliyor? Hadi o söyledi, kocası bunu nasıl kabul edebiliyor aklım almıyor. Adamın çocuğu, görümceniz bunu zaten biliyordu. Adam kendi evi olduğu halde çocuğunu nasıl annesi babasında bırakabiliyor. Gerçekten aklım uçtubenim de görümcemin eşinin 2.evliliği.ama görümcemin ilk evliliği.eşinin ilk evliliğinden 1 kızı,2 de oğlu var.görümcemden de 1 oğlu var henüz 10 aylık.bu arada görümcemin eşinin 1 kızı ve 1 oğlu annesinde.diğer oğlu da babannesinde yaşıyor.bence burada eş yani baba önemli,eğer o aradaki dengeyi iyi kurarsa sıkıntı çıkmaz.benim görümcemin eşi ve de ailesi maalesef bu dengeyi kuramıyorlar.görümcem ilk başlarda bu çocukla gayet ilgiliymiş,evlendikleri ilk bir kaç ay da öyle..bu arada görümcem yeni evli olduğu için çocuğu eve almamış.yani ona oda falan açmamış.çocuk yine babannesinde kalmaya devam etmiş.fakat gel zaman git zaman görümcemin kaynanası ve kayınpederi çocuğu görümceme dayatma yapmaya başlamışlar.işte siz çok rahat ettiniz alın artık çocuğunuzu bu çocuğa sen bakmak zorundasın falan demişler görümceme.hal böyle olunca görümcemde şuan çocuğu istemiyor.niye? çünkü eşi ailesinden yana oldu.eğer eşi deseydi ki sen onların lafına bakma,düzenimiz bi otursun zamanı geldiğinde alırız çocuğu falan demedi ailesinin dolduruşuna geldi.evi bile terketti.sonra hatasını anlayıp geri döndü.şuan görümcem çocuktan ve de eşimin ailesinden soğumuş durumda.ona dayatma yaptıkları için...inşallah sen böyle sıkıntılar yaşamzsın hakkında hayırlısı olsun canım.
Kusura bakmayın da gerçekten ilginç bir görümceniz varmış onla aynı düşüncelere katıldığınız için size de şaşırdım. Evlenirken 3 çocuğu olduğunı bildiği halde çocuğu istememesi ilginç. Kendisininde olmuş çocuğu. Kimse yaşattığıno yaşamadan ölmezmiş.çocuğu eve almamak nedir ya.Ne diyeyim Allah görümcenizin kalbine merhamet versin.benim de görümcemin eşinin 2.evliliği.ama görümcemin ilk evliliği.eşinin ilk evliliğinden 1 kızı,2 de oğlu var.görümcemden de 1 oğlu var henüz 10 aylık.bu arada görümcemin eşinin 1 kızı ve 1 oğlu annesinde.diğer oğlu da babannesinde yaşıyor.bence burada eş yani baba önemli,eğer o aradaki dengeyi iyi kurarsa sıkıntı çıkmaz.benim görümcemin eşi ve de ailesi maalesef bu dengeyi kuramıyorlar.görümcem ilk başlarda bu çocukla gayet ilgiliymiş,evlendikleri ilk bir kaç ay da öyle..bu arada görümcem yeni evli olduğu için çocuğu eve almamış.yani ona oda falan açmamış.çocuk yine babannesinde kalmaya devam etmiş.fakat gel zaman git zaman görümcemin kaynanası ve kayınpederi çocuğu görümceme dayatma yapmaya başlamışlar.işte siz çok rahat ettiniz alın artık çocuğunuzu bu çocuğa sen bakmak zorundasın falan demişler görümceme.hal böyle olunca görümcemde şuan çocuğu istemiyor.niye? çünkü eşi ailesinden yana oldu.eğer eşi deseydi ki sen onların lafına bakma,düzenimiz bi otursun zamanı geldiğinde alırız çocuğu falan demedi ailesinin dolduruşuna geldi.evi bile terketti.sonra hatasını anlayıp geri döndü.şuan görümcem çocuktan ve de eşimin ailesinden soğumuş durumda.ona dayatma yaptıkları için...inşallah sen böyle sıkıntılar yaşamzsın hakkında hayırlısı olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?