• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üvey anne olmak

hiçbir kadın eziyeti haketmez
ama mağdur olmak ayrı
neden ayrılmadı? neden? daha hamileydi, çocuğunu karnında alıp gidebilirdi, imkanları olduğunu da yazmıştı
bile isteye kalmak ve tartaklanmak mağdur olmak mıdır gerçekten???
kız giderse "sorun biter"e inanmak mağdur olmak mıdır?

gerçek mağduru siz açıp @Never lose your hope 'da görün
gerçek mağduriyet çaresizlikle olur
tercihlerle değil

Aynen katiliyorum adi gecen uyenin parasi yok, isi gucu yok, ailesi arkasinda degil, gidecek yeri yok, yasi genc nasil ayakta kalacagini bilmiyor.

Konu sahibesi daha once yanliz yasamis hatirladigim kadariyla, meslegi var, memleketteyken calisiyormus. En kotu memlekete doner, isine kaldigi yerden devam eder. Cok istiyorsa orda kalir, bir is bulur. Konu sahibesi dayak yemek istemiyorsa tonla caresi var. Derdi adama yapismak iste onun adi da magdurum oluyor. Eeee kardesim magdursan magdurlugunu bitirecek gucun de varsa bu caresizlik degil ki.

Iyi de çocuklu adamlar da bir zahmet bunları hesaplayıp evlenmesinler madem kimseyle çocuğuna adasınlar kendilerini.Madem ayrıldı cezasını çeksin olmaz mi !

Evlensinler de, eve gelen kadina cocuklarini ezdirmesinler.
Bu ceza vb degil, sen cocuklu bir insansan kadin ol erkek ol, evli ol berkar ol bosanmis ol dunyaya getirdigin cocuga bakmakla yukumlusun. Sahip cikamayacak cocuk yapmasin kardesim. Yetiskinsen cocuktan sorumlusun. Edebinle cocuguna bakmayacaksan tekrar evlenme kardesim, herkes evlenmek zorunda degil. Bosandiktan sonra cocuguna uvey baba getirmemek icin evlenmeyen nice kadin var. Madem evleneceksin, eve getirdigin kadini 1 degil 1000 tartacaksin o kadin senin evladinla iletisimde olacak. Evet bosanmissan ve cocugun varsa sorumlu davranmak zorundasin kardesim. Bu adamin ne baba ne koca olmaya harci yok o ayri, evlenip insanlarin hayatlarini mahvediyor hic uremese de evlenmese de daha iyiymis. Bu herifin kafa belli. kadinlar da cocuklar da hiiiiiiiiiic umru degil, birbirlerini yesinler umru degil. Cok da kafasi kizarsa bir dayak atip ayar cekiveriyor.

Konu sahibesinin adama gelince zaten 5 para etmez, hem berbat bir baba hem berbat bir koca. Oteye beriye spermlerini saciyor iste, onune kim gelirse. Eski kadin akilliymis bosanmis, konu sahibesi dayak yiyip oturmakta israr ediyor.
Konu sahibesi evladini ezerken bu adamin umrunda olmamis. Bu mu ebeveynlik? 2 yetiskin var evde, biri cocugu eziyor digeri ses etmiyor.

Bir de burda bosnamis erkek magduriyeti cikarmayin lutfen. Adamin cocuguna sahip cikmamasi da, konu sahibesine attigi dayaklarda da bir magduriyet goremiyorum ben. Adam kiminle evlense onun hayatini berbat ediyor. Evlensin tabi bu zavalli bosanmis adamcik!. hayatini b.k edecek nice kadin var daha!

Evlensinler de, eve gelen kadina cocuklarini ezdirmesinler.
Bu ceza vb degil, sen cocuklu bir insansan kadin ol erkek ol, evli ol berkar ol bosanmis ol dunyaya getirdigin cocuga bakmakla yukumlusun. Sahip cikamayacak cocuk yapmasin kardesim. Yetiskinsen cocuktan sorumlusun. Edebinle cocuguna bakmayacaksan tekrar evlenme kardesim, herkes evlenmek zorunda degil. Bosandiktan sonra cocuguna uvey baba getirmemek icin evlenmeyen nice kadin var. Madem evleneceksin, eve getirdigin kadini 1 degil 1000 tartacaksin o kadin senin evladinla iletisimde olacak. Bu adamin ne baba ne koca olmaya harci yok o ayri, evlenip insanlarin hayatlarini mahvediyor hic uremese de evlenmese de daha iyiymis.

Konu sahibesinin adama gelince zaten 5 para etmez, hem berbat bir baba hem berbat bir koca. Oteye beriye spermlerini saciyor iste, onune kim gelirse. Eski kadin akilliymis bosanmis, konu sahibesi dayak yiyip oturmakta israr ediyor.
Konu sahibesi evladini ezerken bu adamin umrunda olmamis. Bu mu ebeveynlik? 2 yetiskin var evde, biri cocugu eziyor digeri ses etmiyor.

Bir de burda bosnamis erkek magduriyeti cikarmayin lutfen. Adamin cocuguna sahip cikmamasi da, konu sahibesine attigi dayaklarda da bir magduriyet goremiyorum ben. Adam kiminle evlense onun hayatini berbat ediyor. Evlensin tabi bu zavalli bosanmis adamcik!. hayatini b.k edecek nice kadin var daha!
Adam zaten akıllı bir adam olsa iyi bir adam olsa hem kızını ezdirmez hem Karısını saydırır.

Toplumdaki bu cadi uvey anne imaji bence bu iliskiye en cok zarar veren sey. Ben uvey kizimin sorumluluk sahibi, terbiyeli ve basarili olmasi icin caba sarfettim. Hicbir zaman evi sildirmeye falan kalkmadim. Sadece doktugu seyi yerden almasini istedim. Benim almam daha kolay aslinda yani bi coxuga sorumluluk ogretmek en zoru. Coxuklarini prenses gibi yetistirn, 12 yasinda kendileri yikayan anneler kolayina kaciyor. Ben bunu yapmak istemedim. Kendi bildigim dogru annelik metotlarini uygulayarak gercek bir anne gibi olmak istedi.. o kendi dusunu alirken bamyoyu su icinde birakmasi benim onu yikamamdan daha fazla is cikarir bana.
Ama ben ne dersem deyim kotu uvey anne imajindan cokamayacagim. Bu algi uvey anneleri o kadar biktiriyor ki bence bi sure sonra pes edip hakikaten de o acimasiz ve bezmis uvey anneye donusuyorlar

yok ben sizi anladım
kızımın saçını ben tararım ile kızımı ben yıkarım'ı karıştırıyorsunuz ya
kim bilir normal hayatta neyi nasıl tartışıyorsunuz

yazmayayım yazmayayım dedim ama duramayacağım
kolayına kaçmakmış
insan internet annesi olunca böyle oluyor işte
benim kızım kendisi yıkanıyor ve bu çok daha kolay!
zannettiğiniz gibi her yer su içinde kalmıyor çünkü duşakabin diye bir şey var
yıkanır, çıkmadan her yere su tutar, giderde kalan saçlarını alır, atar
girer çıkar
ama küçük oğlumu ya ben ya babası yıkarız
duşakabinin kapısı mecburen açıktır
her yer su olur
onları temizlemek de ya bana ya babaya düşer

kızım ev işi yapmaz, kalemtraş tozu ve dökülse toplar ama yere süt mü döktü silmez, ben silerim
kızımın saçlarını da tarar toplarım!
ama mesela benim kızım neler yapar?
power pointte harika sunumlar hazırlayıp sunabilir mesela
oturup silikon tabancası, yapıştırıcı, kumaşlar, çer çöp ile harika nesneler yaratabilir mesela
değişik aplikasyonlarla kısa film, fragman, reklam yapabilir mesela
kardeşiyle bir olup, bana sürpriz yapmak için kardeşinin ödevlerini yaptırır mesela
biz otururken bize meyve tabağı yapar getirir mesela
durduk yere minik kağıtlara harika sevgi mesajları yazıp getirir mesela
bilim programları izler, onları gerçek hayata geçirmeye çalışır mesela
kek yapmaya çalışır mesela
haftada 12 saat antrenman yapar mesela
odasını toplar, çalışma programını kendisi yapar, çok çok yoğun ödev programını yetiştirmek için didinir durur mesela
arkadaşlarıyla ilişkisini güçlü tutmaya çalışır mesela (daha bu yaşta)

şimdi bunlar ukalalık olarak algılanmasın (zaten yazdığım için kendime uyuz oldum) ama
çocuğa bunları aşılayıp öğrenmesine destek olmak, yardım etmek; ortalığı bir şeyler yaratmak, deneyler yapmak için dağıtmasına izin vermek midir kolay olan?
yoksa o kızdan yerleri silip süpürmesini beklemek mi?
hangisi kolaya kaçmak? hangisi daha kolay???

eğer nicki yanlış hatırlamıyorsam Milana22 Milana22 'yi tenzih etmek lazım
yani yanlış hatırlamıyorsam üvey çocuğuyla arasının ne kadar iyi olduğunu anlatmıştı hatta ona inanmamıştı bir konu sahibi
cok tesekkur ederim
evet benim aram cok iyi esimin ogluyla , ben artik burada acilan uvey cocuk konularina yorum yapmaktan biktim cunku sorun yuzde yuz kadinlarda ve israrla bunu anlamiyorlar
keske cocuklu erkeklerle evlenmeseler , cocuklarin hayatini da kendi hayatlarini da eslerinin hayatlarini da mahvediyorlar

cok tesekkur ederim
evet benim aram cok iyi esimin ogluyla , ben artik burada acilan uvey cocuk konularina yorum yapmaktan biktim cunku sorun yuzde yuz kadinlarda ve israrla bunu anlamiyorlar
keske cocuklu erkeklerle evlenmeseler , cocuklarin hayatini da kendi hayatlarini da eslerinin hayatlarini da mahvediyorlar

Yani cocuklu erkekle evlenmek icin fevkalade olgun olmak gerek. Her babayigidin harci degil.
Sizi ve ATTRAENTE ATTRAENTE yi biliyorum bu isi hakkiyle yapan.

Son düzenleme:
Ben sucun kadinlarda oldugunu dusunmuyorum. En azindan butun suc kadinlarda diyemem. Bakiniz bu ornekte olaylari bu raddeye getiren konu sahibinin kocasi. O manyak boyle davranmasaydi simdi cok daha farkli olurdu durum. Kadini bu hale getiren kocasi. Kadin da artik psikolojisi bozulmus kendi kafasinda cocuk olmasaydi boyle olmazdi diye kuruyor. Cunku adam cocugunun yaninda karisina kotu davraniyor. Cocuk yokken de cok cok iyiyiz diyor. Kadin da cozumu cocugun olmamasinda bulmus. Cok yanlis bir dusunce ve yontem. Cocuktan degil kocasindan vazgecmesi lazimdi. Suç aslinda erkekler ve erkek ailelerinde bence. Cunku 2. esi hep uvey anne olarak goruyorlar. Zihinlere yerlessmis bir uvey anne olgusu var. Kadinlarin her davranisi her sozu sorgulaniyor. "Hımm nasilsa uvey anne" deniliyor. Bunu burdaki konularda cok fazla gormedik mi? Sevgili makyajkolik13 vardi. Neler cekti. Cocuklu adamlarla evlenmek isteyenlere hep burda karsi ciktim ben. Ben de cocuklu biriyle evliyim. Ama sikinti cocuk olmuyor aslinda. Sikinti cocuklu adamlarin kendileri oluyor. Bkz. konu sahibinin kocasi. Konu sahibinin de tedavi olmasi lazim. O adamdan ayrilmasi gerektigini kendinin gormesi lazim. Bizlerin soylemesiyle olacak is degil. Belki iste terapi ve tedaviden sonra kendisi ayrilmasi gerektigini gorur.

yok ben sizi anladım
kızımın saçını ben tararım ile kızımı ben yıkarım'ı karıştırıyorsunuz ya
kim bilir normal hayatta neyi nasıl tartışıyorsunuz

yazmayayım yazmayayım dedim ama duramayacağım
kolayına kaçmakmış
insan internet annesi olunca böyle oluyor işte
benim kızım kendisi yıkanıyor ve bu çok daha kolay!
zannettiğiniz gibi her yer su içinde kalmıyor çünkü duşakabin diye bir şey var
yıkanır, çıkmadan her yere su tutar, giderde kalan saçlarını alır, atar
girer çıkar
ama küçük oğlumu ya ben ya babası yıkarız
duşakabinin kapısı mecburen açıktır
her yer su olur
onları temizlemek de ya bana ya babaya düşer

kızım ev işi yapmaz, kalemtraş tozu ve dökülse toplar ama yere süt mü döktü silmez, ben silerim
kızımın saçlarını da tarar toplarım!
ama mesela benim kızım neler yapar?
power pointte harika sunumlar hazırlayıp sunabilir mesela
oturup silikon tabancası, yapıştırıcı, kumaşlar, çer çöp ile harika nesneler yaratabilir mesela
değişik aplikasyonlarla kısa film, fragman, reklam yapabilir mesela
kardeşiyle bir olup, bana sürpriz yapmak için kardeşinin ödevlerini yaptırır mesela
biz otururken bize meyve tabağı yapar getirir mesela
durduk yere minik kağıtlara harika sevgi mesajları yazıp getirir mesela
bilim programları izler, onları gerçek hayata geçirmeye çalışır mesela
kek yapmaya çalışır mesela
haftada 12 saat antrenman yapar mesela
odasını toplar, çalışma programını kendisi yapar, çok çok yoğun ödev programını yetiştirmek için didinir durur mesela
arkadaşlarıyla ilişkisini güçlü tutmaya çalışır mesela (daha bu yaşta)

şimdi bunlar ukalalık olarak algılanmasın (zaten yazdığım için kendime uyuz oldum) ama
çocuğa bunları aşılayıp öğrenmesine destek olmak, yardım etmek; ortalığı bir şeyler yaratmak, deneyler yapmak için dağıtmasına izin vermek midir kolay olan?
yoksa o kızdan yerleri silip süpürmesini beklemek mi?
hangisi kolaya kaçmak? hangisi daha kolay???
:)

cok tesekkur ederim
Merak ediyorum uvey cocugunuza hic yerden doktugu biseyi almasini istediniz mi? Yorgun ve canınızın sıkkın oldugu bir gun yalniz kahvalti yapmak istediginiz oldu mu? Uvey cocugunuza yemegini bitirmesini soylediniz mi? Sozunuzu kestiginde once konusan kimsenin sozunu bitirmesini beklemelisin dediniz mi?
Eminim evinizde kurallar vardir ve siz de uvey cocugundan bunlara uymasini istiyorsunuzdur.
Benim yaptigim da buydu. Fazlasi degil. Ama esim buna bile tahammul edemedi ve sorunlar burdan cikti

Merak ediyorum uvey cocugunuza hic yerden doktugu biseyi almasini istediniz mi? Yorgun ve canınızın sıkkın oldugu bir gun yalniz kahvalti yapmak istediginiz oldu mu? Uvey cocugunuza yemegini bitirmesini soylediniz mi? Sozunuzu kestiginde once konusan kimsenin sozunu bitirmesini beklemelisin dediniz mi?
Eminim evinizde kurallar vardir ve siz de uvey cocugundan bunlara uymasini istiyorsunuzdur.
Benim yaptigim da buydu. Fazlasi degil. Ama esim buna bile tahammul edemedi ve sorunlar burdan cikti
hayir bunlarin hicbirini istemedim
cunku o cocugun annesi ben degilim
ben ablayim
cocugu egitmekle gorevli olan anne ve babadir
benim de cocugum var , benden baska kimse ona terbiye veremez musade etmem
benim oyle bir gorevim olmadigi icin sizin takildiginiz bu konulara hicbir zaman takilmadim
yere birsey doktugunde de kendim de sildigim oldu esime de soyledigim oldu
canim sikkin ve yorgunsam hicbir seye elimi surmeyip esime soylerim yap topla vs diye ve odama cekilirim
canim sikkinsa kahvaltiyi tek basima yapma gibi bir istek duymuyorum ama ailecek yapilan kahvalti sonrasi ya odama cikarim ya disari cikarim kafami dagitir donerim evime
bana gore hatalisiniz ama hayat sizin hayatiniz , biz sadece fikrimizi soyleyebiliriz burda

Şimdi yalnız kahvaltı yapmak istediğinizde bebeğinizi ne yapıyorsunuz?

hayir bunlarin hicbirini istemedim
cunku o cocugun annesi ben degilim
ben ablayim
cocugu egitmekle gorevli olan anne ve babadir
benim de cocugum var , benden baska kimse ona terbiye veremez musade etmem
benim oyle bir gorevim olmadigi icin sizin takildiginiz bu konulara hicbir zaman takilmadim
yere birsey doktugunde de kendim de sildigim oldu esime de soyledigim oldu
canim sikkin ve yorgunsam hicbir seye elimi surmeyip esime soylerim yap topla vs diye ve odama cekilirim
canim sikkinsa kahvaltiyi tek basima yapma gibi bir istek duymuyorum ama ailecek yapilan kahvalti sonrasi ya odama cikarim ya disari cikarim kafami dagitir donerim evime
bana gore hatalisiniz ama hayat sizin hayatiniz , biz sadece fikrimizi soyleyebiliriz burda
Ben uvey kizim burdayken odama cekilince suclu oldum.
Onun doktugu seyleri temizledigim de oldu. Ama ben ablaligin cocuga sorumluluk vermeye engel olmadigini dusunuyorum. Ben kendi cocugum bile olsa gittigi yerdeki kurallara uymasini isterim. Gelen misafir cocuklarina da aynisini uyguluyorum. Haftanin yarisinda gece gündüz misafirimiz olur. Cocuklar da dahil. Sik sik gelen cocuklar benim kurallarimi ogrendiler. Yemek yemeden once sofralarini sererler ve gei toplarlar. Ellerini yikarlar. Dokunmamalari gereken seyleri bilir ve onlardan uzak dururlar. Bunlarin hicbiri sevgiye engel degil. Arkadaslarim isleri ciktiginda cocuklarini bana birakirlar ve gotme vakti geldiginde cocuklar benimle kalmak isterler.
Ozetle sevgi ve kurallar bir arada olabilir. Ama bizim evliligimizde esimin yontemi gecmisin verdigi suvluluk hissiyle cocugu simartmak yonundeydi bense kendi annelik anlayiisma ve aliskanliklarima gore davrandim. Bu noktada catistik. O siddete ve zorlamaya basvurarark hata yapti. Ben kendi yolumda direndim .

Ben uvey kizim burdayken odama cekilince suclu oldum.
Onun doktugu seyleri temizledigim de oldu. Ama ben ablaligin cocuga sorumluluk vermeye engel olmadigini dusunuyorum. Ben kendi cocugum bile olsa gittigi yerdeki kurallara uymasini isterim. Gelen misafir cocuklarina da aynisini uyguluyorum. Haftanin yarisinda gece gündüz misafirimiz olur. Cocuklar da dahil. Sik sik gelen cocuklar benim kurallarimi ogrendiler. Yemek yemeden once sofralarini sererler ve gei toplarlar. Ellerini yikarlar. Dokunmamalari gereken seyleri bilir ve onlardan uzak dururlar. Bunlarin hicbiri sevgiye engel degil. Arkadaslarim isleri ciktiginda cocuklarini bana birakirlar ve gotme vakti geldiginde cocuklar benimle kalmak isterler.
Ozetle sevgi ve kurallar bir arada olabilir. Ama bizim evliligimizde esimin yontemi gecmisin verdigi suvluluk hissiyle cocugu simartmak yonundeydi bense kendi annelik anlayiisma ve aliskanliklarima gore davrandim. Bu noktada catistik. O siddete ve zorlamaya basvurarark hata yapti. Ben kendi yolumda direndim .
onceden de yazdigimiz gibi sizinle ayni dusunmuyorum hemde tek bir konuda bile
evime gelen misafir cocuklar da evimin kurallarina uymak zorunda degil , adi ustunde misafir , ben evimi onlara gore hazirlarim zaten 40 yilda bir misafir agirlarim kendime yuklenmem hicbir konuda
cocuk denen canli sansini dener , bizim buyuk oglumuz da denedi ben sesimi cikarmamayi tercih ettim , hemen hemen her baba sizin esiniz gibi bosandiklari eslerinden olan cocuklara karsi vicdan azabi cekiyor ve simartiyor , bizde benzer surecten gectik , ben beklemeyi tercih ettim , cok ozel seyler oldugu icin burda anlatmak istemiyorum ama esimin oglu 40 yil dusunsem aklima gelmeyecek seyleri yapti evde ve disari ciktigimizda , hicbirsey demedim , bir sure sonra kendi gordu zaten ne denerse denesin beni yildiramadigini
her geldiginde bir abla gibi sevecen yaklastim , ona kendisinin de bizim ailemizin bir parcasi oldugunu soyledim , defalarca bikmadan usanmadan
ben bunlari yaparken esim de beni izliyordu
ne zaman esim benim cocugu cok sevdigimi ve iyi davrandigimi anladi ve idrak etti o zaman esimi karsima alip konustum
hem onun baba olarak hem oglunun yaptiklarini anlattim
once inkar etti , biraz dusun dedim ertesi gun tekrar anlattim , cok yakin bi arkadasimizdan destek aldim o da anlatti
ve bizde hersey yoluna girdi , bu surec yaklasik 1 sene surdu
ben karsimdakinin cocuk oldugunu hicbir zaman unutmadim
her zaman empati yaptim , cildirsam da o gitrikten sonra cildirdim ki amacina ulastigini gormesin diye
sevgi ve anlayis herzaman ustun gelir ben buna inanir bunu soylerim
ve hala da onun benim evimin kurallarina uymasini beklemiyorum..

evime gelen misafir cocuklar da evimin kurallarina uymak zorunda degil , adi ustunde misafir , ben evimi onlara gore hazirlarim zaten 40 yilda bir misafir agirlarim kendime yuklenmem hicbir konuda
cocuk denen canli sansini dener , bizim buyuk oglumuz da denedi ben sesimi cikarmamayi tercih ettim , hemen hemen her baba sizin esiniz gibi bosandiklari eslerinden olan cocuklara karsi vicdan azabi cekiyor ve simartiyor , bizde benzer surecten gectik , ben beklemeyi tercih ettim , cok ozel seyler oldugu icin burda anlatmak istemiyorum ama esimin oglu 40 yil dusunsem aklima gelmeyecek seyleri yapti evde ve disari ciktigimizda , hicbirsey demedim , bir sure sonra kendi gordu zaten ne denerse denesin beni yildiramadigini
her geldiginde bir abla gibi sevecen yaklastim , ona kendisinin de bizim ailemizin bir parcasi oldugunu soyledim , defalarca bikmadan usanmadan
ne zaman esim benim cocugu cok sevdigimi ve iyi davrandigimi anladi ve idrak etti o zaman esimi karsima alip konustum
once inkar etti , biraz dusun dedim ertesi gun tekrar anlattim , cok yakin bi arkadasimizdan destek aldim o da anlatti
her zaman empati yaptim , cildirsam da o gitrikten sonra cildirdim ki amacina ulastigini gormesin diye
Boyle davranarak cocuklara en buyuk zarari veriyorsunuz. Buyuduklerinde ve sorumluluk almalari ya da kurallara uymalari gerektiginde cok zorlanacaklar. Oz disiplin hisleri olmadigi icin is hayati kabus gibi gelecek. Evlendiklwrinde ev islerinde zorlanacaklar. Sevgi ve sinir koyma birlikte olabilir. Hatta gercek sevgi gerektiginde cocuga nerede duracagini ogretmeyi gerektirir. Onu basibos burakip kaosa suruklemeyi degil

Yalniz kalmak istedigim anlar oluyor. Bebegim anne sutuyle besleniyor ama boyle anlarda esime birakiyorum. O da bebekler icin hazir sutlerden veriyor. Benim birkac saat kendi basima kalmama firsat oluyor.

vallahi eşinizin çıldırmasına hak vermemek elde değil
bu kadar güzel bir anlatım, ancak böyle yanlış yorumlanır

Kirk yilda bir misafir agirlayan biri nasil iyi uvey anne ve nasil iyi biri olur bilemiyorum

Kirk yilda bir misafir agirlayan biri nasil iyi uvey anne ve nasil iyi biri olur bilemiyorum

Istediginiz cevabi alamadiginiz için mi sinirlendiniz :)
yoo farkındayım, her şeye cevap yetiştirebilecek kapasitede ve seviyedesiniz

üvey kızına tahammül edememiş, kızı evden uzaklaştırmış, kocasından şiddet gören, şu platformda bile bir tane yandaş bulamamış, mutsuz, tüm düşüncesi kurallar ve sorumluluklar olan, sevginin tüm bunlar demek olduğunu algılayamayan bir kadının;

1 yıllık bir çabanın sonunda hem üvey oğlunu hem eşini kazanan, yeri geldiği zaman eşine şunu sen yap diyebilen, kendine ait özel alanı olan, mutluyum diyebilen bir kadına
yanlışsın demesi...
üstüne üstlük iyi anneliğini iyi insanlığını sorgulaması...
vay be!

Milana22 Milana22 yazmaya vakit harcama bence

Back