Yorumlarınız için çok teşekkürler. Dün okuyamadım çünkü eşim telefonu elimden almıştı. Dün evliliğimizin en büyük krizini yaşadık ve şu an eltimde kalıyorum. Dün akşam konuşmak istedi benimle. Ben de kız olmadığı zaman konuşalım ya da onu halasına götür dedim. Halası 3 blok ötede. Kabul etmedi ben de bu şartlar altında konuşmak istemiyorum. Yine bağırmaya başladı. Çatı katındaydık. Aşağıya inmek istediğimi söyledim. Merdivende durup engel oldu ve beni karnımdan itti. Ben de onu ittim. Sonra aşağıya inmeye çalıştıkça beni engelledi. Tshiründen tutup kenara çekmeye çalıştım. Tahirtü yırtıldı. Ama önümden çekilmedi. Tuvalete gitmem gerektiğini söyledim. Altına yap dedi. Enfel olmaya çalışsa da gittim. O da girdi. Kapıyı örtmeyeceğini söyledi. Çünkü benim kendimi birkaç saat tuvalete kilitleyeceğimi söyledi. Ben camı açıp polis diye bağırmaya başladım. Klozetin üzerinden çekip beni yere yatırdı. Ağzımı burnumu kapadı. Nefes alamıyordum. Sonra yüzüme havlu kapattı. Boğulacaktım. Yalvardım bırakması için. Sonra panik atak geçirdim. Ama tuvaletten çıkmama izin vermedi. Yarım saat öylece oturup ağladım. Yatmam gerektiğini söyledim. O ve kızı mutfaktayken yan komşumuz olan eltime geldim. Arkamdan koştu kardeşini itip içeri girdi. Ben kendimi banyoya kilitledim. Biraz konuştuktan sonra gitti. Hala eltimdeyim. Doğuma 5 gün var. Türkiye'ye gidemiyorum. Napacağımı bilmiyorum.