- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 32
-
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
üstümde bisiklet de sürüyorlardı evet.... Bunu da yasadım. Kimseye kulak kabarttığım yok siz bunu nerden cıkardınız pardon da ? Uyuduğumda beni uykudan uyandırack kosma sesi geliyor sizce bu kulak kabartmak mıdır ? sırf elestirmek icin yazıyor bazınız. Çocuğum yok ayrıca yiğenlerim var. Kimse de kosturuyor bir sey yapamam demiyor. Kadın kosturuyor evet ben karısmam dedi. Bu mu doğru olan. Daha dikkatli oluruz diyebilirdi bna. Ama bir sey yapamam söyle böyle diyemeez. Ben gürültüden odamı baska odaya tasıdım. Orda da aynı sekilde gürültü vardı tekrardan kendi odama tasımak zorunda kaldım. Sizce bu normal mi ? ben neden kendime bu kadar yük edeyim bu durumu?O çocukta siz kulak kabartacaksınız diye gün boyu koşmamak zorunda değil. O apartmanda sizin kadar onunda birey olarak hakları var.
Tepenizde bisiklet, akülü araba vs sürse size bir derece hak verirdim. Onda da kışı ve pandemiyi göz önüne alarak komşunuzla anlaşın saat sınırı koyun çocuğa da yazık derdim.
Sizin çocuğunuz var mı, hangi yaş aralığındasınız??
3 çocuklu diye ben mi sesi es geçecem ? kadın içerde kitap okuyorym diyor. Oğlu da kosturuyor. Bu mu adap ? İyi valla güm güm binayı yıksınlar ben de cocuktur deyip susayım. Bİr iki saat kesilse yine razıyım. Gündüz 7 24 saat ses mi olur. Bekliyorum ki kesilsin yok. Ayrıca bina da eski. Demek ki binadan değil
Merhaba arkadaslar. Sonunda üst komsuyla kavga ettik. Çaprazda oturuyorlar. Gürültüleri eksik olmuyordu. Sadece bir kez yöneticye söyledim daha da konusmamıstık. Her gün ses kaydı alıyordum belki inanmazlar diye. Kötü niyetten de değildi.Gittim lütfen biraz Daha dikkatli olur musunuz diye. Kadın siz alt kattaki öğretmensiniz değil mi dedi. Benim üç oğlum var pandemiden dolayı Dısarı cıkamıyorlar ne yapayim dedi. Tabi bunu nasıl söylüyor size anlatamam. Eve girin bir dedi. Odaları gösterdi burası böyle burada oğum ders calısıyor burda kpss calısan biri var vs. Dedim kosturma sesi var ben 9da ayaktayım. Diyor bizim üst komsu da top oynuyor. Dedim git sen de uyar ne yapayım. İstersenz ses kaydını dinleteyim size dedim. Diyor bizden geldiği ne malum. Üst komsu da biz yatak odasını kullanmoruz demisti. Diyor baana oğlum iki yasında ben ona kosma diyemem. Düsünsenize. Kosturuyor cocuk kosma diyemezmis. LAftan anlaamaz diyor. Ben ne yapayım o zmaan dedim. Polisle mi geleyim kapınıza. Dİyor ben polisi cağırdımAllahtan ses kayıtları var. Yani ben nefret ettim bu insanlardan. Dedim bari kusura bakmayın daha dikkat ederiz diyin. Ben kosma diyemem nedir yani ? Ben süpürge bile calıstırmıyorum size ne oluyorrrrr
Nerden biliyorsunuzaslında anlattığı evde olağan dışı bir gürültü olmadığı ki zaten çok gürültü olsa derste olan da rahatsız olur ben de okuyamam diyor
kendsi de öğretmen. Uslubu sacma sapandı. Trajikomik olan bir öğretmenin cocuğu kostururken kendisnin oturup kitap okuması. Biraz mantıklı olmak lazım.
Çocuk kadın rahat etsin diye bn mi rahatsız olayım ? Pardon da sizin gibilerin ne kadar hakkı varsa benim de o kadar hakkım var. Kücücük cocğua bir sey dediğim yok.Gürültü yapan büyükler. Ben de çcocuk görüyorum sırf psikolojileri bozulur dye sus diyemem diyen insanlarla uğrasıyorum. İSterse aksam bese kadar uyurum bu benim hakkım. Ama kimsenin gürültü yapmaya hakkı yok benim de aynı sekilde ..Her eski bina bir değil ki yalıtım önemli demekki yalıtım yok. Üst komşu bile değil çapraz komşudan bahsediyorsunuz. Gidin mutahitle ugrasin rahat bırakın çocukları. İki yaşında ben oğlumu hatırlıyorum puzzle yapboz alırdım hepsini fırlatirdi asla on dk oturmazdi. Napsaydim ilaç içirip uyustursamiydim? Ama kızım öyle değil saatlerce bile oynayabilirdik hiç sikilmazdi. Her çocuk bir degil. Geçen bir konuda hareketli çocuklara ilaç versinler demişti konu sahibi o geldi aklıma :) 9 da gayet normal bir saat mesela benim oğlum 6 da uyanirdi gece de uyumazdi doğru dürüst. Ben de uyumazdim keyfi olarak mi bekliyor gece anneler zannediyorsunuz ? Siz 12 ye kadar uyuyacaksiniz diye çocukları uyusturalim oldu. Bir de komşunun üç oğlan çocuğu varmış düşünemiyorum halini.
Ses kaydını onlara dinletmek icin aldım. Konusma sesi yok. Sadece gürültü sesi varrahatsız olmakta haklısınız fakat bildiğim kadarıyla ses kaydı almanız suç sayılabiliyor. komşunuz da size karşı atak yapabilir.
Valla bilmiyorum. Ben cıkınca sustular. Ses kesildi. Neden cekmek zorundayız ki. bazısı cocuktur oynar demis. Vallahi oynasın ama sürekli kosmak beni delirtiyorAcaba aynı apartmanda mıyız ? Bizim üs kat bize " ben çalışıp eve gece yarısı geliyorum, çocuğumu ancak o saatte görüyorum oynama koşma diyemem" demişti. Sırf bu gürültü yüzünden bu apartmandan gitmek istiyorum o kadar nefret ettim.
Nerden biliyorsunuzay cıldırıcam. tepeden hic kosma sesi duydunuz mu siz ?
üstümde bisiklet de sürüyorlardı evet.... Bunu da yasadım. Kimseye kulak kabarttığım yok siz bunu nerden cıkardınız pardon da ? Uyuduğumda beni uykudan uyandırack kosma sesi geliyor sizce bu kulak kabartmak mıdır ? sırf elestirmek icin yazıyor bazınız. Çocuğum yok ayrıca yiğenlerim var. Kimse de kosturuyor bir sey yapamam demiyor. Kadın kosturuyor evet ben karısmam dedi. Bu mu doğru olan. Daha dikkatli oluruz diyebilirdi bna. Ama bir sey yapamam söyle böyle diyemeez. Ben gürültüden odamı baska odaya tasıdım. Orda da aynı sekilde gürültü vardı tekrardan kendi odama tasımak zorunda kaldım. Sizce bu normal mi ? ben neden kendime bu kadar yük edeyim bu durumu?
Bende oturdum apartmada benimde üst katımda çocuk koşturdu, sokağımda çocuk oynadı. Hiç bir komşuma normal saatler dışında çocuğunu şikayet etmedim. Sizde herkesten izole yaşayın o zaman. Ortak yaşam alanında sıfır ses mümkün değil ki.Evde 3 erkek cocuk var en kücüğü 2 yasındaymıs. Biri 10dan büyük :) diğerini görmedim. Küçük çocuğun ayak sesinin öyle geleceğini zaten düsünmüyorum. Diğer iki cocuğun kostuğunu düsünün. Çaprazdan geliyorsa yaptığı gürültüyü düsünün bir de :)
Acaba aynı apartmanda mıyız ? Bizim üs kat bize " ben çalışıp eve gece yarısı geliyorum, çocuğumu ancak o saatte görüyorum oynama koşma diyemem" demişti. Sırf bu gürültü yüzünden bu apartmandan gitmek istiyorum o kadar nefret ettim.
Ay hakkınız varsa polis çağrın o söylesin o zaman. Basbayağ gündüz çocuk sesine katlanmak zorunda olduğunuzu biliyorsunuz siz de.Çocuk kadın rahat etsin diye bn mi rahatsız olayım ? Pardon da sizin gibilerin ne kadar hakkı varsa benim de o kadar hakkım var. Kücücük cocğua bir sey dediğim yok.Gürültü yapan büyükler. Ben de çcocuk görüyorum sırf psikolojileri bozulur dye sus diyemem diyen insanlarla uğrasıyorum. İSterse aksam bese kadar uyurum bu benim hakkım. Ama kimsenin gürültü yapmaya hakkı yok benim de aynı sekilde ..
ama konuda sabah 9 imiş gece değil ki
Ben 9da baslayıp gece 12ye kadar süren gürültüden bahsediyorumama konuda sabah 9 imiş gece değil ki
Çocuk kadın rahat etsin diye bn mi rahatsız olayım ? Pardon da sizin gibilerin ne kadar hakkı varsa benim de o kadar hakkım var. Kücücük cocğua bir sey dediğim yok.Gürültü yapan büyükler. Ben de çcocuk görüyorum sırf psikolojileri bozulur dye sus diyemem diyen insanlarla uğrasıyorum. İSterse aksam bese kadar uyurum bu benim hakkım. Ama kimsenin gürültü yapmaya hakkı yok benim de aynı sekilde ..
Akşam beşe kadar değil tüm gün de uyuyabilirsiniz kime ne en doğal hakkınız? Kimseye ben akşam üstüne kadar uyurum aman çıt çıkmasın demek hakkınız değil...Çocuk kadın rahat etsin diye bn mi rahatsız olayım ? Pardon da sizin gibilerin ne kadar hakkı varsa benim de o kadar hakkım var. Kücücük cocğua bir sey dediğim yok.Gürültü yapan büyükler. Ben de çcocuk görüyorum sırf psikolojileri bozulur dye sus diyemem diyen insanlarla uğrasıyorum. İSterse aksam bese kadar uyurum bu benim hakkım. Ama kimsenin gürültü yapmaya hakkı yok benim de aynı sekilde ..
isterseniz akşam 5 e kadar da uyumaya hakkınız varsa o çocukların da normal gürültü yapmaya evlerinde koşmaya hakları varÇocuk kadın rahat etsin diye bn mi rahatsız olayım ? Pardon da sizin gibilerin ne kadar hakkı varsa benim de o kadar hakkım var. Kücücük cocğua bir sey dediğim yok.Gürültü yapan büyükler. Ben de çcocuk görüyorum sırf psikolojileri bozulur dye sus diyemem diyen insanlarla uğrasıyorum. İSterse aksam bese kadar uyurum bu benim hakkım. Ama kimsenin gürültü yapmaya hakkı yok benim de aynı sekilde ..
Bende de çocuk var gece 12 lere kadar koşturmaz hiç.Ne biçim eğitim veriyorlar çocuklarına bilmiyorum(hiperaktif olması dışında)İnsanların haklarına saygı duymayan bencil bi nesil geliyor işteSaat 9da baslayıp 12ye kadar arada kesilen bir kosma sesi var sürekli. Bunu dile getirdim. Hanımefendi bir sey yapamam dedi. Arada kesilse vallahi bir sey demem. Ama güm güm sesi resmen. Gittim uyardım simdi kesildi biraz
Ben 9da baslayıp gece 12ye kadar süren gürültüden bahsediyorum