üst komsuyla sonunda polislik olacağız sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de ona şaşırdım. 9da ayaktayım demiş konu sahibi ama 9 erken bir saat değil ki.
Erken :) suan okullar tatil. Sesten dolayı 1 2de uyudum. Namaza da uyandım. Ben uyanmak istemiyorum mesela. Size göre gectir bana erken. Çocuktur oynasın kimse bir sey demiyor. Ama kosuyorlar. Ve 5 dkda bir sürekli.Sonra yarım saat susuyorlar yine aynı

Hayır üst komsunun yatak odası benim odam tarafında. O oda kapalı dediler. Üst komsudn geliyor. Yani benim bitisiğimdeki oda üstü. KArşı komsu da söyledi üst komsudan geliyr sesler diye

tamam işte konuda da "Sonunda üst komsuyla kavga ettik. Çaprazda oturuyorlar." böyle yazıyor

yani yan dairenin üstünden söz ediyorsunuz

ona anlam veremedik

karşı komşu da onlardan geliyor demiş de kendi gidip şikayetçi olmamış ama sizi gazlamış sanki

Üst komsu gürültü yamıyordur :) ondan böyle konusuyorsunuz. Yazdıklarımdan bağlamayı anladıysanız o da sizin sorununuz. Zaten böyle düsündükleri icin kavgalar cıkıyor. Çocuk evde kostururken ben kitap okuyordum demesin kimse. 2 aydır ilk defa uyarmaya gittim ben bir sey yapamam diyor. İyi valla ben görmezden geleyim.

Vallahi değil siz öğretmensiniz ama diğer meslekler işlerine güçlerine devam ediyor. Evin bir düzeni var. Çocuk koşmasın tamam da koşan çocuğa da dur demek zor. Gündüz vakti çıkan sese söylenince genelde üst komşular ciddiye almıyor. Siz gece çıkan seslerde o an konuşursanız bence daha iyi olabilir. Ben zamanında eski komşuma gece 3te çıkmıştım artık uyuyamıyorum lütfen diye. Mırın kırın edip sonra az da olsa kesmişlerdi sesi. Size de öyle olur inşallah.

Ordan geldiğine eminim ama :) sesin ne taraftn geldiği acık. Ayrca komsu 1 ay önce söyledi ben bugün gittim

Valla sesi kestiler az da olsa. Ya biraz mahcup olsalar bu kadar sıkılmazdım. Kadın beni sucladı

Gündüz napalım çocukları Allah aşkına söylermisiniz, dışarı çıkamıyoruz ve çıkarmıyoruz.
Enerjilerini nasıl boşaltacaklar.

Bina yıkılacak gibi bı gürültüden bahsediyor iseniz ok onda da haklısınız.

Ya evde 3 cocuk var biri 10 yasında vardır. Diğerini görmedim kadın cocuğum kcük dedi. Büyük cocuğun kosma sesi resmen. O an sinirden konusamadım da. Gidip uyarınca sesler kesildi. İSteyince oluyor

bakın geçen bir konuya arkadaş yorum yaptı

alt komşum kapıma geldi gürültü var diye 7 yaşındaki çocuğum online eğitimde idi bizde ses yoktu şeklinde

kendisi de üst komşusundan şikayetlerini vs yazdı

özetle evlerde garip bir geçirgenlik var

bu arada o online derslerde beden eğitimi var

bizim okulda öğretmenler ev içinde koşmalı oyun oynatıyor kendileri de evde hareketleri gösteriyor

arada dedik bunların komşusu yok mu diye

keza o çocuk su almaya mutfağa giderken annesine derste şu oldu demeye gelirken çişi gelip tuvalete giderken de hızlıca yapar bunu

bu koşma değil hızlı hareket etmek hemencecik yapmak

alternatifi 7/24 ekran maalesef o da zaten uyanık olan 16 saatin en az 10 saatini alıyor zaten

Maşallah bebişlere.
benimkide aksam erken yattığı için sabah kalkıyor. Bu ara azılarımız çıkıyor çok ağlıyor herşeyi fırlatıyor sinirleniyor. Yan komşumla karşılaşınca (odalarımızda birleşik birde) o ağladıkça bende üzülüyorum diyor. İnsan olan halden anlıyor.

Aynen sanki evimde kosturuyr cocuk. Ya günde bir kac kez olur. Ama sürekli kosmak sizce doğrumu ?

Belki de anlattığınız gibdir. Mantıklı geldi

Valla bunu bir ogretmenin demeside trajikomik geldi cocuk dedigin oturdan anlar mi ya kadinda cinnet seviyesine gelmis ki kapiya gidince ole tepki vermi hakli olarak evine tavet edip aciklama yapmis su aralar kk da ne cok komsu teroru var bi sakin.

Oy kurban olsunlar.
İnşallah sorunsuz çıkarır annesi dişlerini.
Valla Allah dağına göre kar veriyormuş.
Sağlık sorunlarım var.
Beni çok zorluyorlar.
Ama inanın iki melek resmen hissediyor.
Gündüz çok kuduruk oluyorlar.
Ama gece çok zorlamıyorlar.
Zaten eşim hemen alıyor çocukları gece beni zorlarlarsa.

Gündüz çocuğuma laf söyleyecek komşuyu çok fena benzetirim.
Sanırım baya baya karakolluk olurum.
O kadar da uzun boylu değil.

İnanin çocuk gündüz bile baby shark da gözüme bakıyor oynamak için, bırakalım da oynasın biraz dimi.

Valla bunu bir ogretmenin demeside trajikomik geldi cocuk dedigin oturdan anlar mi ya kadinda cinnet seviyesine gelmis ki kapiya gidince ole tepki vermi hakli olarak evine tavet edip aciklama yapmis su aralar kk da ne cok komsu teroru var bi sakin.
Nasıl cinnet ? ilk defa uyardım :) kendsi de öğretmen. Uslubu sacma sapandı. Trajikomik olan bir öğretmenin cocuğu kostururken kendisnin oturup kitap okuması. Biraz mantıklı olmak lazım. Ben gürültü yapmıyorum biri rahatsız olmasın diye. Biraz olsun sesi kestiler. İSteyince yapma deyince demek ki oluyormus. Saldım cayıra cocuktur demek doğru değil bence. Biraz aktivite yapınca ses kesilir diye düsünüyorum. 7 24 saat cocuğun kosma sesini duymak zorunda değilim. Gün icerisinde olması zaten normal. Çocuktur anlamaz sonucta. Ama sürekli ve ayrıca baslayınca bitmeyen bir gürültü oluyordu

Çok üzüldüm..
Evde ki koşmasına bile takılan, bu yüzden sürekli uyarılan, yetişkin gibi davranıp koltukta oturması beklenen, bunu beceremeyen anneleri suçlanan 2,3,4.5.... yaşında ki çocuklara.

Çapraz karşı dairede ki koşma sesini bile duyup rahatsız oluyorsanız özellikle kulak kabartıyorsunuz. Kağıt gibi binada olsa çapraz karşı daireden bu derece rahatsız olmak mümkün değil.

Aynen sanki evimde kosturuyr cocuk. Ya günde bir kac kez olur. Ama sürekli kosmak sizce doğrumu ?
Tekrarlıyorum suç müteahhit te.
Kağıttan incecik ses yalıtımı olmayan tuğla olmayan ev yaparlarsa olacağı bu.
Komşunuza çok kızmayın.

Ses kayıtları ile dava açın öyleyse bina yıkılacak gibi bı ses ise.

Bina yıkılacak gibi bı ses varsa davalık bı konu olur bu ancak.

O çocukta siz kulak kabartacaksınız diye gün boyu koşmamak zorunda değil. O apartmanda sizin kadar onunda birey olarak hakları var.

Tepenizde bisiklet, akülü araba vs sürse size bir derece hak verirdim. Onda da kışı ve pandemiyi göz önüne alarak komşunuzla anlaşın saat sınırı koyun çocuğa da yazık derdim.
Sizin çocuğunuz var mı, hangi yaş aralığındasınız??

Evde 3 erkek cocuk var en kücüğü 2 yasındaymıs. Biri 10dan büyük :) diğerini görmedim. Küçük çocuğun ayak sesinin öyle geleceğini zaten düsünmüyorum. Diğer iki cocuğun kostuğunu düsünün. Çaprazdan geliyorsa yaptığı gürültüyü düsünün bir de :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…