Merhaba arkadaslar. Sonunda üst komsuyla kavga ettik. Çaprazda oturuyorlar. Gürültüleri eksik olmuyordu. Sadece bir kez yöneticye söyledim daha da konusmamıstık. Her gün ses kaydı alıyordum belki inanmazlar diye. Kötü niyetten de değildi.Gittim lütfen biraz Daha dikkatli olur musunuz diye. Kadın siz alt kattaki öğretmensiniz değil mi dedi. Benim üç oğlum var pandemiden dolayı Dısarı cıkamıyorlar ne yapayim dedi. Tabi bunu nasıl söylüyor size anlatamam. Eve girin bir dedi. Odaları gösterdi burası böyle burada oğum ders calısıyor burda kpss calısan biri var vs. Dedim kosturma sesi var ben 9da ayaktayım. Diyor bizim üst komsu da top oynuyor. Dedim git sen de uyar ne yapayım. İstersenz ses kaydını dinleteyim size dedim. Diyor bizden geldiği ne malum. Üst komsu da biz yatak odasını kullanmoruz demisti. Diyor baana oğlum iki yasında ben ona kosma diyemem. Düsünsenize. Kosturuyor cocuk kosma diyemezmis. LAftan anlaamaz diyor. Ben ne yapayım o zmaan dedim. Polisle mi geleyim kapınıza. Dİyor ben polisi cağırdım
Allahtan ses kayıtları var. Yani ben nefret ettim bu insanlardan. Dedim bari kusura bakmayın daha dikkat ederiz diyin. Ben kosma diyemem nedir yani ? Ben süpürge bile calıstırmıyorum size ne oluyorrrrr