üst komsuyla sonunda polislik olacağız sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten üst çaprazdan size bu kadar net koşma gürültüsü gelmesi ilginç. Daire sahibi iseniz mutlaka muteahitle ilgili yasal haklarınız neyse onu kullanin.
Çünkü zeminleri sizin daire ile birebir ortusmuyor bile..nasıl olabilir benim aklım almadı. He bağırıp çağırıyor onu duyuyorum deseniz tamam da

Valla kimse cocuğum kosturur ben bir sey yapamam demesin. Sürekli kosturan cocuk olurmu. Hiic mii ilgilenmiyorlar. Bak uyardım sesi kesildi. Demek ki oluyor
Maalesef üç buçuk yaşındaki çocuğumda koşuşturuyor, gürültü de yapıyor. Aşağı kata gürültü gidiyor diye çok geriliyorum ama gerçektende yaptığı gürültüyü çok da engelleyemiyorum. Ara ara yoruluyor tabii ama enerjisinin yüksek olduğu anlar çok daha fazla. Demişsiniz ya sürekli koşturan çocuk mu olur. Sürekli koşmasa bile sürekli hareket halinde. Çok da güzel ilgileniyoruz ama o da bir yere kadar.

Oy kurban olsunlar.
İnşallah sorunsuz çıkarır annesi dişlerini.
Valla Allah dağına göre kar veriyormuş.
Sağlık sorunlarım var.
Beni çok zorluyorlar.
Ama inanın iki melek resmen hissediyor.
Gündüz çok kuduruk oluyorlar.
Ama gece çok zorlamıyorlar.
Zaten eşim hemen alıyor çocukları gece beni zorlarlarsa.

Gündüz çocuğuma laf söyleyecek komşuyu çok fena benzetirim.
Sanırım baya baya karakolluk olurum.
O kadar da uzun boylu değil.

İnanin çocuk gündüz bile baby shark da gözüme bakıyor oynamak için, bırakalım da oynasın biraz dimi.
Dünyanın en zor ama en güzel şeyi onlar. Biz bile evde çok kalsak patlayacak gibi oluyoruz. Sürekli elimden tutup götürüyor oynayalım diye. Yan tarafımdaki komşu geceleri uyandığı zaman çocuğun ağlıyor ağlayınca başk odaya götür dedi bana oldu dedim bantlayayım mı birde ağzını nasıl istersin? Konu sahibi polislik olacakmış asıl zaten bunalmış anneyi sürekli taciz eden komşuları şikayet etmek gerek. Biraddan bizide linçlerler chickennova ahahhaha 😂

Merhaba arkadaslar. Sonunda üst komsuyla kavga ettik. Çaprazda oturuyorlar. Gürültüleri eksik olmuyordu. Sadece bir kez yöneticye söyledim daha da konusmamıstık. Her gün ses kaydı alıyordum belki inanmazlar diye. Kötü niyetten de değildi.Gittim lütfen biraz Daha dikkatli olur musunuz diye. Kadın siz alt kattaki öğretmensiniz değil mi dedi. Benim üç oğlum var pandemiden dolayı Dısarı cıkamıyorlar ne yapayim dedi. Tabi bunu nasıl söylüyor size anlatamam. Eve girin bir dedi. Odaları gösterdi burası böyle burada oğum ders calısıyor burda kpss calısan biri var vs. Dedim kosturma sesi var ben 9da ayaktayım. Diyor bizim üst komsu da top oynuyor. Dedim git sen de uyar ne yapayım. İstersenz ses kaydını dinleteyim size dedim. Diyor bizden geldiği ne malum. Üst komsu da biz yatak odasını kullanmoruz demisti. Diyor baana oğlum iki yasında ben ona kosma diyemem. Düsünsenize. Kosturuyor cocuk kosma diyemezmis. LAftan anlaamaz diyor. Ben ne yapayım o zmaan dedim. Polisle mi geleyim kapınıza. Dİyor ben polisi cağırdım :KK70: Allahtan ses kayıtları var. Yani ben nefret ettim bu insanlardan. Dedim bari kusura bakmayın daha dikkat ederiz diyin. Ben kosma diyemem nedir yani ? Ben süpürge bile calıstırmıyorum size ne oluyorrrrr
Ya şu gerçek ama annem tek yaşıyor, şikayetçi olmuşlar ses geliyor diye oysa başka daireden geliyormuş 🤷🏻‍♀️ emin olmak laızm önce

altta öbür konunuz da çıktı

daha bir ay olmamış üst komşu ile de tartışmışsınız

o nedenle buradaki komşu da siz alt kattaki öğretmen misiniz diye sormuş muhtemelen komşu ile konuşmuşlar daha önce

çok mu hassassınız

gün içinde uyumak istiyorum vs yazmışsınız da buna çözüm maalesef hele de bu pandemi şartlarında yok

bir de öğretmenseniz sizin ve o komşunun okulu dersi yok mu

cidden bu okul sadece oğlumun okulunda mı aralıksız devam ediyor

haftanın 6 günü sabah 8.50 de başlayıp 15.40 ta bitiyor

uyku saatleri dışında hep gürültü halindeler yani

neyse bana kalırsa akşam 10 dan sonra yapmamalılar da ben gece geç yatıyorum öğlen 11 e kadar uyuyacaktım 9 da uyandırdınız diye kapıma gelene gülerdim

oğlumun okulu 08.50 de başlıyor da sabah 8 de kalkıyorum

kahvaltı hazırlıyorum mutfağımın yanı yan dairenin çocuk odası, onları alt katında da evin gelinin yatak odası var

şimdi sizce 8 erken saat olduğu için kahvaltı hazırlamayalım mı yoksa uykusu açılsın diye muhabbet ederek kahvaltı yapmayalım mı

bu arada bilgisayarı açalım sisteme bağlanalım vs diye de mutfak ile evin en uzak odası arasında gidip gelmeyelim de

üst kattakiler de olağan yaşamı yaşıyor mini mini çocuk da ev içerisinde muhtemelen odadan odaya geçiyor

üst kattaki gürültüyü gece 2 de yahut sabah namaz vaktinde yapsaydı yorumun farklı olurdu ama saat 9 da alt çapraz daireye ses gidecek diye diken üstünde olmaları çok mümkün değil
Valla herkes yazdığımı sırf elestirmek icin okuyor. Bir insanın normal yürüme sesi vardır ki bu gün boyu var buna bir sey demiyorum. Süpürge sesi var duvara vura vura buna bir sey demiyoruö. Çaprazdan kosma sesi geliyor tuhaf değil mi? Farkındaysanız çaprazdan ses gelmesi tuhaf. Ne kadar gürültü olduğunu siz düsünün. Ayrıca gecen sene de gürültü vardı. Bir kez bile gitmedim sikaeyte. Bu sene arttı. Üst komsum cocuğa bisiklet bindiriyordu üstelik yazın yerde halılar yokken. Bize ses geleceğini düsünmemis. Ayrıca benim cocuğun psikolojisi bozlur ben bir sey demem diyen bir komsu. Çocuklar köye gidip kosturuyor burya gelince de apartmanda kosturuyorlar ne yapayım diyen komsular düsünün.Çocuklarıyla bize geldiklerinde kızı kanepeden kanepe zıplıyordu. Sizce anormal olan kim ?

altta öbür konunuz da çıktı

daha bir ay olmamış üst komşu ile de tartışmışsınız

o nedenle buradaki komşu da siz alt kattaki öğretmen misiniz diye sormuş muhtemelen komşu ile konuşmuşlar daha önce

çok mu hassassınız

gün içinde uyumak istiyorum vs yazmışsınız da buna çözüm maalesef hele de bu pandemi şartlarında yok

bir de öğretmenseniz sizin ve o komşunun okulu dersi yok mu

cidden bu okul sadece oğlumun okulunda mı aralıksız devam ediyor

haftanın 6 günü sabah 8.50 de başlayıp 15.40 ta bitiyor
Ya uyumaya da bir sey demiyorum. 12ye ladar kosma sesi geliyor. Muhtemeln bana karsı doldular ondan zaten öyle konustu kadın :)

Maalesef üç buçuk yaşındaki çocuğumda koşuşturuyor, gürültü de yapıyor. Aşağı kata gürültü gidiyor diye çok geriliyorum ama gerçektende yaptığı gürültüyü çok da engelleyemiyorum. Ara ara yoruluyor tabii ama enerjisinin yüksek olduğu anlar çok daha fazla. Demişsiniz ya sürekli koşturan çocuk mu olur. Sürekli koşmasa bile sürekli hareket halinde. Çok da güzel ilgileniyoruz ama o da bir yere kadar.
Bana gelen gürültü 3 yasındaki cocuğun gürültüsü değil. Ben cok iyi biliyorum yiğenlerim de var. Asla ilgilenmiyorlar demiyorum. 10 yasındaki cocuğun kosma sesi benim duyduğum.

Çaprazdan kosma sesi geliyor tuhaf değil mi? Farkındaysanız çaprazdan ses gelmesi tuhaf. Ne kadar gürültü olduğunu siz düsünün.

işte tuhaf

yani deseniz ki bu sabah 7 de kalktı derdi ne ise koştu yarım saat yapmışlardır derim

ama sabah kalktığı saatten akşam yattığı saate kadar çapraza ses gidecek kadar nasıl koşacaklar

zaman yok o kadar, online okul var, yemek yenecek, tv izlenecek, tuvalete gidilecek

bu kadar uzun saatler nasıl koşuluyor

demek ki olağan yaşam sesleri size katlanarak geliyor

Burda komşu meselenize asla çözüm bulamazsınız hele de gürültü kaynağı çocuksa mümkün değil. Birazdan çocuklu analar gelip seni bombardımana tutacak hazır ol 🤭
Valla hiç öyle değil iki çocuğum var ikisini de oturturum eğer oturmuyorlarsa bi saatten sonra tek bir odaya koyar orda oyun oynarım bizim ev iki katlı alt katta Suriyeli bir aile var onlar da böyle hep bir sesleri var engelli çocuğu var ama gece 11 den sonra ses yapmazlar yatarlar bende o saatten sonra çocuklara ses yaptırmam mesela çoluk çocuk meselesi değil medeniyet meselesi bence çocuklara düzgünce anlatınca herşeyi anlıyorlar

işte tuhaf

yani deseniz ki bu sabah 7 de kalktı derdi ne ise koştu yarım saat yapmışlardır derim

ama sabah kalktığı saatten akşam yattığı saate kadar çapraza ses gidecek kadar nasıl koşacaklar

zaman yok o kadar, online okul var, yemek yenecek, tv izlenecek, tuvalete gidilecek

bu kadar uzun saatler nasıl koşuluyor

demek ki olağan yaşam sesleri size katlanarak geliyor
Hayır. Gidip uyarınca sesler kesildi. Gelen ses onlardanmıs demek ki

Valla hiç öyle değil iki çocuğum var ikisini de oturturum eğer oturmuyorlarsa bi saatten sonra tek bir odaya koyar orda oyun oynarım bizim ev iki katlı alt katta Suriyeli bir aile var onlar da böyle hep bir sesleri var engelli çocuğu var ama gece 11 den sonra ses yapmazlar yatarlar bende o saatten sonra çocuklara ses yaptırmam mesela çoluk çocuk meselesi değil medeniyet meselesi bence çocuklara düzgünce anlatınca herşeyi anlıyorlar
Aynen öyle. Arada kendini tutamayıp kosabilir. Ama 10 yasındaki cocuğun sürekli kosturması normal değil

Bana gelen gürültü 3 yasındaki cocuğun gürültüsü değil. Ben cok iyi biliyorum yiğenlerim de var. Asla ilgilenmiyorlar demiyorum. 10 yasındaki cocuğun kosma sesi benim duyduğum.

peki bunu annesine neden söylemediniz

bendeki de 10 yaşında erkek

bakın 10 yaşındaki çocuk içeride şimdi dolabını topluyor

sabah 8.30 da kalktı online okula gitti 12.15 13.15 arasında yemek yedi kalan sürede salon odası arasında gitti geldi videolardan bri şeyler gösterdi

okul 14.30 da bitti zira sokağa çıkış saati kısıtlı

sonra da dolabını topladı

birazdan da yerleri süpürüp masasını silecekmiş

sonra da yayılıp video izleyecek

akşam yemeği

bir süre de evin içinde kediyi kovalayabilir, top vs atabilir

akşam da tv izler ve 12 de yatar (okul olsaydı 10 da yatardı)

aralıksız koşacak zamanı yok

haftada bir ya da iki beden eğitimi dersi olduğunda derste koşuyorlar onun dışında zaman yok cidden

peki bunu annesine neden söylemediniz

bendeki de 10 yaşında erkek

bakın 10 yaşındaki çocuk içeride şimdi dolabını topluyor

sabah 8.30 da kalktı online okula gitti 12.15 13.15 arasında yemek yedi kalan sürede salon odası arasında gitti geldi videolardan bri şeyler gösterdi

okul 14.30 da bitti zira sokağa çıkış saati kısıtlı

sonra da dolabını topladı

birazdan da yerleri süpürüp masasını silecekmiş

sonra da yayılıp video izleyecek

akşam yemeği

bir süre de evin içinde kediyi kovalayabilir, top vs atabilir

akşam da tv izler ve 12 de yatar (okul olsaydı 10 da yatardı)

aralıksız koşacak zamanı yok

haftada bir ya da iki beden eğitimi dersi olduğunda derste koşuyorlar onun dışında zaman yok cidden
Evde 3 cocuk varmıs diğerini görmedim. Tartısma olduğu icin sinirden konusamadım zaten. Ben konustuktan sonra sesler kesildi. Ben de anlamadım. Bizden nasıl gelir ki diyorlardı dmeek ki onlardanmıs iste.

Merhaba arkadaslar. Sonunda üst komsuyla kavga ettik. Çaprazda oturuyorlar. Gürültüleri eksik olmuyordu. Sadece bir kez yöneticye söyledim daha da konusmamıstık. Her gün ses kaydı alıyordum belki inanmazlar diye. Kötü niyetten de değildi.Gittim lütfen biraz Daha dikkatli olur musunuz diye. Kadın siz alt kattaki öğretmensiniz değil mi dedi. Benim üç oğlum var pandemiden dolayı Dısarı cıkamıyorlar ne yapayim dedi. Tabi bunu nasıl söylüyor size anlatamam. Eve girin bir dedi. Odaları gösterdi burası böyle burada oğum ders calısıyor burda kpss calısan biri var vs. Dedim kosturma sesi var ben 9da ayaktayım. Diyor bizim üst komsu da top oynuyor. Dedim git sen de uyar ne yapayım. İstersenz ses kaydını dinleteyim size dedim. Diyor bizden geldiği ne malum. Üst komsu da biz yatak odasını kullanmoruz demisti. Diyor baana oğlum iki yasında ben ona kosma diyemem. Düsünsenize. Kosturuyor cocuk kosma diyemezmis. LAftan anlaamaz diyor. Ben ne yapayım o zmaan dedim. Polisle mi geleyim kapınıza. Dİyor ben polisi cağırdım :KK70: Allahtan ses kayıtları var. Yani ben nefret ettim bu insanlardan. Dedim bari kusura bakmayın daha dikkat ederiz diyin. Ben kosma diyemem nedir yani ? Ben süpürge bile calıstırmıyorum size ne oluyorrrrr
bizimde apartmanda çok ses var üst ve alttan gelmiyor ama ikisininde çocukları büyük acaba başka bir komşudan geliyor olabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X