• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resmi görünce istemsizce kahkaha attım sinirlerinim bozuldu aaa :KK70:
İnadına yapar gibi şak diye kapatmak ne demek al sana güneş görmeyeceksin işte der gibi :KK57:
Allah size sabır versin uğraşılacak gibi değil görüntü herşeyi anlatıyor. Kendi balkonunun sonuna kadar sallandırsaydı bari apartman boyu halı sarkıtmak ne demek :KK53:

Cogu kisi yazmis zaten, cek asil o haliyaa caktirmadan, sonrada haberin yokmus gibi davran

Benim üst komşum yapardı bunu hergün çift kişilik çarşafı yıkar uçlarından asar evime ne güneş girer ne hava. Defalarca söyledim anlamadı. Bir gün mangal yakacaz çamaşır var tabi yine kocam gitti teyze mangal yapacaz biz sık sık ta yapıyoruz o çamaşırlarını topla , mutfak balkonu sonuçta kokar dedirttm . Yapmadı bidaha.siz de halılar varken bişey yapın kokutun halıları bişey yapın madem iyilikten almıyor.mutfak balkonu mu.

Üst komşu diyince bile sinirlerim bozuluyor. Daha önceki evdeki şahsa mutfaktan çırpma dememe rağmen çarşafını çırparken çaydanlığın içindeki çaya çamaşır suyu ekleyip tuttum çarşafı boca ettim. Bidaha öyle bişey yapmadı böylesi bundan anlar. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış :rapci:

Halı yıkama fabrikaları yaygınlaştı da kurtulduk bu manyaklardan büyük ölçüde.
Daha önce yaşadığım şehirde 4 mevsim bulduğunu yıkayan üst komşum vardı. Yorgan,halı,yolluk,battaniyeAllah ne verdiyse balkonumun içindeydi.
Defalarca kez yönetici aracılığıyla uyarınca ancak biraz yükselttiler yukarıya doğru. Ama yıkamaya devam etti deli.
Anlamıyorum ki tuvalet kullanmayıp evde bulduklarına mı işiyor bu saplantılılar.

Bizim.apartmanda hafta bir gun camasir asma günu haftada bir gunde halı silkeleme günu var.
Ve genelde komsularin cogu hali yikamaciya veriyor halilarini cunku kurutmak sıkıntı cok nadir boyle yikayan var o da senede bir. Sorunlu bu komsu demekki yikamiyordurda siliyordur halilari kis gunu kurumaz da kolay kolay o yuzden her gun asiyor demekki.

Sinir olurum boyle titiz gecinen pasaklilara.

Resmî görünce yuuh :oha: dedim bilerek kaşıntı yapıyor nasıl asmış öyle upuzun halı :KK57: dengesiz komşun ne fenaymış be git düşür gitsin :sopa:

Derdim tam olarak bu. Üst komşum sürekli halılarını yıkayıp camından sarkıtıyor ve benim oturduğum odanın tüm güneşini kesiyor. Ayda bir falan olsa tolere edebilirim ama bunu haftada 2 3 defa tekrarlıyor.
Dün eşim artık uyardı ve eşime bağırmışlar bugün yine aynı. Zaten bir insan neden yolluklarini sürekli yıkar anlamıyorum.
Neyse zabıtayı aradım ama başka ne yapılabilir çünkü sadece uyarı olacak bir yaptırım yok.
Not: ev kendimizin ve bu komşu yönetici
Bu resimle belediyeye sikayet et once ikaz ediliyo tekrar yaptiginda guzel bi para cezasi yesin gorsun ... biz bikac kisiye verdik dersini bu sekilde bu ne yaaa mustakildemi koydemi yasiyo bunlar ayyy sinir bozucu ...

Benzeri bir şeyi besiktas bayragi ile ananeme.ust komsusu yapiyordu. Kavga dovus bitmedi. Sonunda ananem bayragin ucundan cakmakla atese verdi bayragi. Zaten naylon bayrak bir anda pufff eridi gitti. Bir dahada asmadilar

Derdim tam olarak bu. Üst komşum sürekli halılarını yıkayıp camından sarkıtıyor ve benim oturduğum odanın tüm güneşini kesiyor. Ayda bir falan olsa tolere edebilirim ama bunu haftada 2 3 defa tekrarlıyor.
Dün eşim artık uyardı ve eşime bağırmışlar bugün yine aynı. Zaten bir insan neden yolluklarini sürekli yıkar anlamıyorum.
Neyse zabıtayı aradım ama başka ne yapılabilir çünkü sadece uyarı olacak bir yaptırım yok.
Not: ev kendimizin ve bu komşu yönetici
Kasitli yapiliyo gibime geldi ve yan tarafada asabilir sevgili ustkomsu kullanmadiginz arka camdan falanda sarkitabilir veyahut ikiye katlayip assin yukarida kalir bu kdr asagiya inmez ne dangalak insanlar varyha

Bahçeli müstakil ev gibisi yok.böyle insanlar yüzünden apartmandan bezdim.Benimde üstümde vardı bi tane evsahibi küvetin borusunu yapmamıs diye kızıp banyo yapıp tüm benim oturdugum katı tavanı ve duvar kagıdımın bir kısmını suda bırakmıstı üstelik bende duvar kagıtlarımı yeni yapmıstım kadınla kavga edecektim neredeyse eşim zor tuttu beni.Çekin halısını düssün yere böyle insanlar çadırda yasamalı ev onlara fazla.bu nasıl bencillik böyle

Ben çekip düşürmeniz taraftarı değilim hakliyken haksız durumuna düşersiniz bence .. birde adam sikintiliysa Allah korusun zarar vermeye kalkabilir..sikayetlerinizi sunun idari birimlere ve bekleyin.. ve birde inada yapıyor olabilirler onu bir düşünün acaba özel bir sebebi olabilir mi

Allah yanına bırakmaz bile bile size bu zararı veriyorsa onu da Allah karanlıkta koyar ve çamaşırları üzerine bir başkasının ıslak çamaşırını astırır. Allah yardımcınız olsun. inş hemencik sizi bu durumdan kurtarır. amin

şuan aklıma şey geldi bunun üst katındakiyle konuşun aynı şeyden o da sarkıtıp karanlık yapsın onun evini bakalım kendisine yapılınca ne hissetcek.

rüzgar var bu sıralar çok fena da esiyor kapı pencere açılmıyor düşmüşütr o halı.

bulaşıkları zor yıkıyoz bız her hafta halı iyi iş.ah evde olsamda gelişim kurslarına falan gıdebılsem ne bılıyım kızımla gezsem ya da ders çalışsam kıtap okusam,evde kurt ayıklamak yerıne.

Back