- 1 Ekim 2013
- 7.633
- 15.286
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
Sence kadın evde ki sesten çok mu memnun? Haz mı duyuyor gürültüden. Allah sizi de böyle bir dertle sınamasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki tarafta haklı evet.Merhaba arkadaşlar ben 1.ci katta oturuyorum üst katımdaki komşunun otizmli çocuğu var doktora gidip geliyorlar diğer çocuklardan farklı olağanüstü gürültü yapıyor güm güm güm güm ama görmeniz lazım evet rahatsızlığından ötürü anlıyorum bir kaç kez konuştuk onlar bize hak veriyor biz de onlara hak veriyoruz ama maalesef bazen tahammül sınırımız kalmıyor ve evin iç kapılarının kenarına vuruyoruz ki rahatsız olduğumuzu anlasınlar diye şusn taşınamam maalesef başka planlarımız var eşim eşiyle ben kadınla bir kaç kez konuştum ama çözülmüyor kiracılar ev sahibi ile hiç konuşmadım polis vs çağırmak istemiyorum ne yapmalıyım hanımlar ya valla kafayı yemek işten değil
eşiniz de ne pampişmiş öyle masraf etmek istemezmiş!!Yok ses yalıtımı düşünmüyoruz çünkü 3,4 seneye kadar taşınacağız eşim masraf yaptırmak istemiyor
Pampiş ne ya sen kimsin ki bunu söylüyorsun haddini bil hadsizeşiniz de ne pampişmiş öyle masraf etmek istemezmiş!!
sanarsın 3 ay sonra taşınacak
otizmli bir yakınınız var mı hiç benim var
sizce o anne baba ilgilenmiyorlar mı o çocukla yeterince
inanın öyle değil
yeğenim ilgilenilse de kriz anı geldiğinde tutturmaya başladığında öyle değil o işler
sizin bilmişlik yaptığınız gibi değil!!
Ay yani o kadar yorumda ona mı takıldınız gerçektenPampiş ne ya sen kimsin ki bunu söylüyorsun haddini bil hadsiz
ne anlamda kullandığıma bak senPampiş ne ya sen kimsin ki bunu söylüyorsun haddini bil hadsiz
Şurdan sonra okumadım bile. Kapıya duvara vurmak çok ilkel bir davranış, yapmayın şunuevin iç kapılarının kenarına vuruyoruz ki rahatsız olduğumuzu anlasınlar diye
bu kayıtsız kalmak mı sizce? sizce o çocuğun annesi babası çocuk öyle davranırken sessizce oturup izliyor mu? çok üzüldüm gerçekten o anne ve baba ile sürekli bu konu hakkında konuşmanıza. umarım vicdanınıza geri kavuşursunuz...Bize hak veriyorlar ama ben ilgisiz kayıtsız kalmalarını istemiyorum
Iki tarafta hakli aslinda üst komşu olmak degil de keske zemin katta otursalar sonuçta apartmanda insanlar hastalar bebekler de oluyor uyuyor oluyorlar vs bunu komsunuzun düşünüp ev degistirmesi gerekiyor Allah yardımcıları olsunMerhaba arkadaşlar ben 1.ci katta oturuyorum üst katımdaki komşunun otizmli çocuğu var doktora gidip geliyorlar diğer çocuklardan farklı olağanüstü gürültü yapıyor güm güm güm güm ama görmeniz lazım evet rahatsızlığından ötürü anlıyorum bir kaç kez konuştuk onlar bize hak veriyor biz de onlara hak veriyoruz ama maalesef bazen tahammül sınırımız kalmıyor ve evin iç kapılarının kenarına vuruyoruz ki rahatsız olduğumuzu anlasınlar diye şusn taşınamam maalesef başka planlarımız var eşim eşiyle ben kadınla bir kaç kez konuştum ama çözülmüyor kiracılar ev sahibi ile hiç konuşmadım polis vs çağırmak istemiyorum ne yapmalıyım hanımlar ya valla kafayı yemek işten değil
zemin katta da otursalar o vurma sesleri üstündeki daireye, yan daireye falan gider mutlakaSiz haklısınız ama o kadının da yapacağı bir şey yok ki Hele polis falan hiç olmaz çünkü kasıt yok. Bu tarz özel durumu olanlar zemin kat mı tercih etse valla bilemedim size de zor o kadına da.
Erkene al o taşınmayı ozamanYok ses yalıtımı düşünmüyoruz çünkü 3,4 seneye kadar taşınacağız eşim masraf yaptırmak istemiyor
Başa gelen çekilir. Ne yapsın insanlar elini kolunu yatağa mı kelepçelesinler. İnsallah sizin de basınıza gelmez. Anlasın onlar alta siz üste geçsin çok dert ediyosanız.Merhaba arkadaşlar ben 1.ci katta oturuyorum üst katımdaki komşunun otizmli çocuğu var doktora gidip geliyorlar diğer çocuklardan farklı olağanüstü gürültü yapıyor güm güm güm güm ama görmeniz lazım evet rahatsızlığından ötürü anlıyorum bir kaç kez konuştuk onlar bize hak veriyor biz de onlara hak veriyoruz ama maalesef bazen tahammül sınırımız kalmıyor ve evin iç kapılarının kenarına vuruyoruz ki rahatsız olduğumuzu anlasınlar diye şusn taşınamam maalesef başka planlarımız var eşim eşiyle ben kadınla bir kaç kez konuştum ama çözülmüyor kiracılar ev sahibi ile hiç konuşmadım polis vs çağırmak istemiyorum ne yapmalıyım hanımlar ya valla kafayı yemek işten değil
engelli insanlara ve ailelere ne zaman bu kadar anlayışsız olduk ben anlam veremiyorumBaşa gelen çekilir. Ne yapsın insanlar elini kolunu yatağa mı kelepçelesinler. İnsallah sizin de basınıza gelmez. Anlasın onlar alta siz üste geçsin çok dert ediyosanız.
Geçen gün metrobüs durağında zihinsel engelli bir cocuk vardı yaşı 14-15 civarıdır irice bir cocuk annesi zapt edemşyor me dokunabiliyor çocuğa ne bırakabiliyordu cocuğu. Vucuduyla temas etmedwm bariyer olup yapma oğlum etme oğlum diye telkin veriyorsu bir köşede. Tam önlerindem geçerken cocuk atladı uzerinme anneyi geçip suratıma tükür dü anne tutmasa belki atlayacak beni yıkacak. Tabii neye uğradığımı sastım ama yarabbi sukur deyip sorun değil deyip uzaklastım. Ordan. Annenin caresizliğini her halinden görüyorum zaten ne diyebilirsin ki...
Rahatsız oluyorsanız aileyi taciz etmek yerine taşının lutfen zaten insanlar kolay şartlar altında çocuk büyütüyorlar duygusal ve fiziksel yüklerine bir de siz yük eklemeyin. AYIP
Empati yapabilmenin belli bir düzey zeka gerektirdiğini okumuştum bir yerlerde.. bu konu beni gerçekten çok gerdi. Banlanmadan çıkayım en iyisi.. bazı şeyleri bazı insanların hayatının zorluklarını anlayabilmek için insanın başına gelmesi mi gerekiyor.. komşusunun hayatı zaten zor iyice zorlaştırmak için onu strese sokmak için elinden geleni yapıyor..Hanimefendi empati yapamadığımız anlıyorum ama komşunuz ne yapabilir varsa öneriniz siz söyleyin poliste çağırsanız savcıda bişey yapamazsınız yazacaklarım var size ama hiç ban yemedim bu sitedeyim kaç senedir Allah komşunuzun yardımcı olsun imkan versin sizin gibi komşuyla bir daha karşılaştırmasın ..