- 14 Haziran 2019
- 14.418
- 69.770
Çocuğum sakin bir çocuktur gürültücü bir aile değiliz. Üstümüzde iki kız çocuğu var, 10-12 yaşları. Tam oğlumun uyuma saatinde odasında oyun oynuyor. Bir şeyleri çekiyor, düşürüyor. Bazen kardeş kavgası oluyor ağlaşıyorlar. Annesine çığlık çığlığa şikayet ediyor. Komşuma söyledim, en azından 9-10 arası odasında gürültü yapmasın. Tam dalma saati zor oluyor. Sonrasında dalınca top patlasa sorun değil diye. Tamam dedi ama çocuklara ne kadar uyarsan da on dakika sonra bir daha başlıyor. Adı üstünde çocuk. Komşumda bana mahçup olmal istemez.
Bugünün yarını da var. İleride benim oğlum da belki bağırıp çağıran bir ergen olacak. Bu kadar büyük konuşmayın.
Sizin çocuğunuz henüz bebek. O iki yaş tribi diye küçümsediğiniz şey bir büyüme atağı bir sendromdur. Şımarıklık değildir.
oğlum dört yaşında şanslıyım laftan anlar. Ama bazen ters günü oluyor, enerjisini atanıyor, uykusunu tam alamıyor ne desem ağlıyor bağırıyor. Çocuk bu. Sus desen susmuyor. Sakinleşmesini beklemek zorundayım. Henüz beynini kontrol edemiyor. Sakinleşmeyi öğreniyor. Bizim kadar kontrollü değil. Karşılıklı anlayış göstermek lazım.
Üslubunuz çok kötü. Büyük konuşmayın. Çocuk bu. Utandırabilir
Bugünün yarını da var. İleride benim oğlum da belki bağırıp çağıran bir ergen olacak. Bu kadar büyük konuşmayın.
Sizin çocuğunuz henüz bebek. O iki yaş tribi diye küçümsediğiniz şey bir büyüme atağı bir sendromdur. Şımarıklık değildir.
oğlum dört yaşında şanslıyım laftan anlar. Ama bazen ters günü oluyor, enerjisini atanıyor, uykusunu tam alamıyor ne desem ağlıyor bağırıyor. Çocuk bu. Sus desen susmuyor. Sakinleşmesini beklemek zorundayım. Henüz beynini kontrol edemiyor. Sakinleşmeyi öğreniyor. Bizim kadar kontrollü değil. Karşılıklı anlayış göstermek lazım.
Üslubunuz çok kötü. Büyük konuşmayın. Çocuk bu. Utandırabilir