- 14 Ekim 2019
- 1.384
- 3.909
Güya ses yalıtımı var dediler olmasaydı ne olacaktı bilmiyorum.Ben çok çektim çok ah ettim. İlk Kibarca uyardıgımızda deliren çirkefleşen sizden öncekiler şikayet etmiyordu diyen Allahın yaratmış olduğu bir şeydi komşum. Sonra meraktan sorduk öğrendik ki bizden öncekiler onlar yüzünden taşınmış. Biz biraz dayanmaya çalıştık ama eziyet etmişiz kendimize . Tavana yalıtım bile düşündük ama pek etki etmeyeceğine karar verdik. Bizde taşındık. Şimdiki aklım olsa o kadar da durmazdım.
Ders çıkardık kendimize komşulara sorup danışalım bundan sonra taşınmadan önce dedik. Bir de yalıtım durumunu soralım mutlaka dedik.
Ya rabbim sen birdaha kötü komşu verme . Allahım sen karşılaştırma. Hatırlyınca bile kötü oldum. Allah yardımcınız olsun.
Birde şu an benim üst komşumunda 4 tane çocugu var boy boy inanın ses gelmiyor ..
Biraz binadan çoğu kötü komşudan kaynaklı sanırım.
Biz biraz acele taşınmak zorunda kaldık o kadar dedim eşime sor bak gürültü patırtı var mı falan diye ama o evi gezerken çıt çıkmıyormuş adam da sessiz sanmış. Yeni taşındık bir de eşim hayatta taşınmaz şimdi bıktı çünkü nefret ediyor taşımaktan