saygisiz komsu problemi

Maalesef saygıyı ailede görmedikleri için saygı göstermeyecekler kimseye. Terbiye ailede öğrenilir o da yok.
İnşallah taşınırlar🤲🏻
insallah tek temennim,ben gidecegim evlilikten dolayi ama aileminde boyle bir komsuya maruz kalmalarini istemiyorum.

kesinlikle, egitim seviyesi dusuk insan kendisini her alanda belli ediyor ve ne yazik ki egitilmeleri de bu yastan sonra imkansiz..
Eğitim derken kesinlikle okul okumayi kast etmiyorum bu arada ben, nice okumamis ama kendini her konuda gelistirmis insanlarimiz var, bahsettigim baska bir sey de adını bulamiyorum.
Duygusal zekadan yoksun olduklarini düşünüyorum, bu da yaptıkları eylemlerin baska insanlari rahatsiz edip etmeyeceğini muhakeme edememeleri demek.
Empatiden de haberleri yok, insani duygularla yasamiyorlar.

Eğitim derken kesinlikle okul okumayi kast etmiyorum bu arada ben, nice okumamis ama kendini her konuda gelistirmis insanlarimiz var, bahsettigim baska bir sey de adını bulamiyorum.
Duygusal zekadan yoksun olduklarini düşünüyorum, bu da yaptıkları eylemlerin baska insanlari rahatsiz edip etmeyeceğini muhakeme edememeleri demek.
Empatiden de haberleri yok, insani duygularla yasamiyorlar.
gayet iyi anladim egitimden kastettiginizi. benim anneanem buna harika bir ornektir,okula dahi gitmemistir ama bir tanisaniz..

Ben evimi satıp gitmwyi düşünüyorum böyle bir komşu yüzünden.İftiraci da bir kadın.siyasi tanıdıklari da var.Aileden bazıları ,kendi kızı da belediyede.En büyük hayalim emekli olup ,köy evimizde yaşamak

Kadın bayağı mutsuz ve saygısız bir tip herhalde.

Bizim de seneler önce yan komşu her gece arkadaşlarını çağırıp karaoke yapardı. Yan apartmanla bitişik olduğu için konuşma şansım olmadığından vileda sapı ile duvara vururdum. Taşınırken bir baktım vura vura duvarı oymuşum. Nasıl denk geldiyse koca duvarda. Ama hemen sesi kısardı onlar. Ertesi gün yine aynı tabi.

Benim yeğenim de polis çağırırdı. Onlar ekip aracıyla gelip kadını karakola götürürlerdi. Sonra o da taşınıp kurtuldu ve karakolda kadın mimliydi polisler bile yaka silkiyordu. Ya da böyle bir şey yapabilirsiniz. Kimse mutsuzluğunun faturası komşularına kesemez.

insan basina gelmeyince anlamiyor maalesef siz ne kadar anlatsaniz bos.. hayretler icerisinde birakti ama beni ev sahibiniz. “mustakil hayat” :KK70:
salak ya. izmirin göbeğinde nerede var acaba müstakil hayat?
sırf ev sahibim diye kavga etmedim (onun da sebebi korkunç türkiye ekonomisi maalesef) yoksa haddini çok kötü bildirirdim. iyice ters konuşmamak için cevap yazmamıştım zaten. adamla tersleşmenin komşuyla alakalı durumu düzeltmeyecek olduğunun da farkında olmamın da etkisi var tabii.

salak ya. izmirin göbeğinde nerede var acaba müstakil hayat?
sırf ev sahibim diye kavga etmedim (onun da sebebi korkunç türkiye ekonomisi maalesef) yoksa haddini çok kötü bildirirdim. iyice ters konuşmamak için cevap yazmamıştım zaten. adamla tersleşmenin komşuyla alakalı durumu düzeltmeyecek olduğunun da farkında olmamın da etkisi var tabii.
ay o zaman bulsaymis size mustakil ev ve ayni kira bedelinde 😂 cahil insanlarla muhabbeti keseli cok oldu sizede tavsiyem

ailem yuzunden. aman sorun cikmasin dusuncesindeler,yasli basli insanlar onlarida anliyorum ama bu kadina dur demek lazim

zaten ortada bir sorun var. siz çözümü için uğraşıyorsunuz. bırakın polislere anlatsınlar. siz her gürültüde ses kaydı alın ve kenara koyun

zaten ortada bir sorun var. siz çözümü için uğraşıyorsunuz. bırakın polislere anlatsınlar. siz her gürültüde ses kaydı alın ve kenara koyun
haklisiniz, buyuk bir sorun hemde fakat onlar idare edelim daha buyuk bir olay cikmasin diye dusunuyor. bilmiyorum ne yapacagimi insallah ben evlendikten sonra evden ayrilmamla birlikte daha fazla hadsizlesip sorun cikartmaz tek temennim bu

Bizde aynı dertten muzdaripdik..yaz boyu çektik en son eşim cinnet geçirip çamsan avazı çıktığı kadar bağırdı herkes camlara döküldü ...hayır suçunu kabul etmek bir yana birde cemkiriyor salak salak...ama eşim baskın bir karakterdir ...neyseki ses kesildi artık dikkat ediyorlar
Daha öncesinde bütün nezaketimle uyarılarda bulunmuştum anlamadılar devam ettiler demekki anladıkları dil buymuş...şimdi kimsede çıt yok

kizlar iyi geceler, su an icin ailemle yasiyorum yakin zamanda kismetse evlenip buradan ayrilacagim fakat bana 6 aydir gece uykularini zehir eden bir ust komsum var. durumu size en basindan anlatacagim, bir tavsiye istiyorum. yillardir ust komsumuz degisir surekli kiralanir o daire ve surekli cok kalabalik aileler gelir, bir onceki kiraci 7 kisi yasiyordu ve 5i buyuklu kucuklu cocuktu. tek bir gun dahi seslerinden rahatsiz olup uykumun bolundugunu hatirlamam. 6 ay once kara gunun baslangiciydi,daha tasinmalarinin ilk 2 haftasi gece/gunduz farketmeksizin supurge calistirdilar,koltuklari dolaplari cektiler ama inanin ses sanki bizim evin icinde. tasinma telasesi diyerekten anlayisli olduk. 4 kisilik bir aile 2 ufak cocuk ilkokula gidiyorlar,esi zaten gece yarisi geliyor eve anlayacaginiz tum gun 3 kisi var evde ver her saat her dakika bagirip cagirip kosusturmacali gunler yasiyoruz. uyku duzenim bozuldu bu aile yuzunden, ilkokula giden cocuk gece saat 1 de uyanik olur mu ya allah askina? bakin su an seslerinden uyandim ornegin anneleri olacak kadin bangir bangir bagiriyor azarliyor,haliyle uyandim. ben 2 ay sabrettim ve yine gece yarisi seslere uyaninca kapilarina ciktim nazikce ifade ettim rahatsizligimi,sonucta gece vakti ne supurge calistirilir ne de avaz avaz bagirilir benim ailemden gordugum terbiye bu sekilde. (istisnai durumlar olur ama her gun olmaz) guzel bi dille konusup anlastik. kalan 4 ay hala ayni,kadin inanilmaz edepsiz ve gorgu kurallari nedir bilmeyen birisi. bir aksam o kadar ses vardi ki (asla yapmayacagim bir sey normalde ama tahammulsuzlukten) yukari oklavayla vurdum ve bana ustten “hayvan kadin,ahlaksiz,serefsiz” diye bagirdigina sahit oldum. ben bu kisiyle apartmanda yuzyuze gelmiyorum gelsem laflarini misliyle iade edecegim. kapisinada cikmiyorum tekrar cunku bu sozlerinden dolayi kavga ederim diye korkuyorum,hakli olmama ragmen haksiz duruma dusmek istemiyorum. onerileriniz varsa acagim,ben bu isin icinden cikamiyorum artik.
Sen muhattap olma ev sahibiyle konusun o ,uyarsin

Bizde aynı dertten muzdaripdik..yaz boyu çektik en son eşim cinnet geçirip çamsan avazı çıktığı kadar bağırdı herkes camlara döküldü ...hayır suçunu kabul etmek bir yana birde cemkiriyor salak salak...ama eşim baskın bir karakterdir ...neyseki ses kesildi artık dikkat ediyorlar
Daha öncesinde bütün nezaketimle uyarılarda bulunmuştum anlamadılar devam ettiler demekki anladıkları dil buymuş...şimdi kimsede çıt yok
cunku gercekten bu dilden anliyorlar. asla kavga hir gur istemem ama guzelce konustugumda da hakaretle karsilasiyorum. toplumdan ayristirilmali boyleleri.

peki, bizden talebiniz nedir? bu işin yüz göz olmadan çözümü polisla işbirliği yapmaktır. bunu da reddediyorsunuz.

X