- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
- Konu Sahibi BenAyKizim
şu an o kadar sinirli ve öfkeliyim ki,cinnet geçiren insanları çok iyi anlıyorum.üst katımdaki xxxxx xxxxxx yaratık beni deli etti.kadını kaç kez uyardım çamaşırım varken halı silkeleme.kaldır topla de toplayayım bari dedim anlamadı.balkonumda nevresimlerim asılı bir ses var şap şup bi baktım halısını yıkamış suyunu bile süzmeden balkona sermiş.çıldırdım artık yaa
topladım çamaşırımı attım banyoya.balkona çıktım uzandım çektim halısını aşağı baaam diye düştü.üstüm başım rezalet tabi ama yeter artık bunu haketti.çıktım yukarı kadının değine bak neden benim halımı indfirdin aşağı ben onu yıkadım uğraştım o kadar.lafa bak ya dedim ben de o çamaış için uğraştım gel aşağı desene halım var yıkadım diye hala bana sen nasıl çekersin diyo.bir halıyı da mutfaktan sarkıtmış.mutfağımın balkonu kapalı ama camı yarı açık vaziyetteydi.o da ordan şap şup.neymiş efendim camlarım pismişmiş temizlenmişmiş işte.deli olucam ya deliii.sen benim kim olduğumu ne olduğumu bilmeden temizliğim pisliğim hakkında konuşamazsın ben günlerce yattım belimden iş miş yapamıyoruım dedim manyak hala sen benim halımı nasıl indirirsin diyo.seninle konuşulmaz be dedim saydım sövdüm indim aşağı.sinirmedn ağlıyorum yaa.

Son düzenleyen: Moderatör: