• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst kattaki komşum sulu sulu balkona halı sermiş...

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
şu an o kadar sinirli ve öfkeliyim ki,cinnet geçiren insanları çok iyi anlıyorum.üst katımdaki xxxxx xxxxxx yaratık beni deli etti.kadını kaç kez uyardım çamaşırım varken halı silkeleme.kaldır topla de toplayayım bari dedim anlamadı.balkonumda nevresimlerim asılı bir ses var şap şup bi baktım halısını yıkamış suyunu bile süzmeden balkona sermiş.çıldırdım artık yaa:47:topladım çamaşırımı attım banyoya.balkona çıktım uzandım çektim halısını aşağı baaam diye düştü.üstüm başım rezalet tabi ama yeter artık bunu haketti.çıktım yukarı kadının değine bak neden benim halımı indfirdin aşağı ben onu yıkadım uğraştım o kadar.lafa bak ya dedim ben de o çamaış için uğraştım gel aşağı desene halım var yıkadım diye hala bana sen nasıl çekersin diyo.bir halıyı da mutfaktan sarkıtmış.mutfağımın balkonu kapalı ama camı yarı açık vaziyetteydi.o da ordan şap şup.neymiş efendim camlarım pismişmiş temizlenmişmiş işte.deli olucam ya deliii.sen benim kim olduğumu ne olduğumu bilmeden temizliğim pisliğim hakkında konuşamazsın ben günlerce yattım belimden iş miş yapamıyoruım dedim manyak hala sen benim halımı nasıl indirirsin diyo.seninle konuşulmaz be dedim saydım sövdüm indim aşağı.sinirmedn ağlıyorum yaa.:43:

Son düzenleyen: Moderatör:
şu an o kadar sinirli ve öfkeliyim ki,cinnet geçiren insanları çok iyi anlıyorum.üst katımdaki gerizekalı manyak yaratık beni deli etti.kadını kaç kez uyardım çamaşırım varken halı silkeleme.kaldır topla de toplayayım bari dedim anlamadı.balkonumda nevresimlerim asılı bir ses var şap şup bi baktım halısını yıkamış suyunu bile süzmeden balkona sermiş.çıldırdım artık yaa:47:topladım çamaşırımı attım banyoya.balkona çıktım uzandım çektim halısını aşağı baaam diye düştü.üstüm başım rezalet tabi ama yeter artık bunu haketti.çıktım yukarı kadının değine bak neden benim halımı indfirdin aşağı ben onu yıkadım uğraştım o kadar.lafa bak ya dedim ben de o çamaış için uğraştım gel aşağı desene halım var yıkadım diye hala bana sen nasıl çekersin diyo.bir halıyı da mutfaktan sarkıtmış.mutfağımın balkonu kapalı ama camı yarı açık vaziyetteydi.o da ordan şap şup.neymiş efendim camlarım pismişmiş temizlenmişmiş işte.deli olucam ya deliii.sen benim kim olduğumu ne olduğumu bilmeden temizliğim pisliğim hakkında konuşamazsın ben günlerce yattım belimden iş miş yapamıyoruım dedim manyak hala sen benim halımı nasıl indirirsin diyo.seninle konuşulmaz be dedim saydım sövdüm indim aşağı.sinirmedn ağlıyorum yaa.:43:

cnm allah sabır versin, çok iyi anlıyorum seni. benim de başıma geldi bikere böyle bişi. ayıptır söylemesi yaprak sarması yapmıştım, misafir gelcek diye şöyle balkona koyim de biraz çabuk soğusun dedim. sonra ne göriym. benim yukardaki deli halı çırpıyo. çıktım yukarı sinirle. ama laf anlatmak ne mümkün, cahil insanla uğraşmak zor. zeytinyağı gibi üste çıkıyolar. o gün bugün selam bile vermem. halısını sallasa aşağı tutup çekerim ben de:1:

apartmanda 3 tane kadın kendi kendine karar almış p tesi günleri saat 2 ye kadar halı silkeleme günüymüş.ne bir yazı ya da bir haber veren yok.bu arada saat 3.senin halından da çocuğunun gürültüsünden de bıktım dedim aaaaa benim çocuğum gürültü felan yapmıyooooo diyo deli yaa.bir sene boyunca ağzımızı açmamıştık ama bugün resmen patladım.

anlamadığım şey şu insan neden her hafta halısını silkeler yıkar anlamıyorum.ben hiç silkelemem.iyicene süpürürüm kirlenirsede yıkamacıya veririm mis gibi.şimdi de çocuğuna kasten gürültü yaptırıyo dangalak.intikam alıyor güya:15:

işte bu yüzden bi sene önce son kat bi eve taşındım 5. kat ve son kat, rahat ettim valla
eğer kiraydaysan mutlaka sende son kata taşın bi dahakine
yoksa olmuyo canım konuş et, olmuyo yani, anlamıyolar

Sen baya sinirlenmişsin ama yaptığın taktiği sevdim...
Laftan anlamayn insan çok boşver gül geç...

anlamadığım şey şu insan neden her hafta halısını silkeler yıkar anlamıyorum.ben hiç silkelemem.iyicene süpürürüm kirlenirsede yıkamacıya veririm mis gibi.şimdi de çocuğuna kasten gürültü yaptırıyo dangalak.intikam alıyor güya:15:

ben de silkelemem, bütün toz olduğu gibi geri insanın yüzüne yapışır yaa, ne mantıkla yapıyolar anlamıyorum ben de:44:

İşin zor canım yaa Allah sabır versin. Cahil insanlar işte toplu yerde yaşamayı beceremiyorsunuz madem ne işiniz var bir kaç katlı binada.
Hiç anlamam bu zihniyeti sanki bir tek onların evi var orda , ilginçler yaa.

cnm allah sabır versin, çok iyi anlıyorum seni. benim de başıma geldi bikere böyle bişi. ayıptır söylemesi yaprak sarması yapmıştım, misafir gelcek diye şöyle balkona koyim de biraz çabuk soğusun dedim. sonra ne göriym. benim yukardaki deli halı çırpıyo. çıktım yukarı sinirle. ama laf anlatmak ne mümkün, cahil insanla uğraşmak zor. zeytinyağı gibi üste çıkıyolar. o gün bugün selam bile vermem. halısını sallasa aşağı tutup çekerim ben de:1:

çok güldümyaa halısını çekerim yazmışsında bian o anı hayal edince:64:

halı silkelemek mi kaldı artık ya, ben hiç silkelemiyorum, süpürge niye var
hadi 1. katta olursun neyse...
valla ama keşke sakin olsaymışsın bu tipler inat yaparlar çünkü, valla insanın tüm hayatını etkiliyo sonra bu komşu sorunları

Son düzenleme:
türk kadınına bu güç kudret nerden gelmiş ben anlayamıyorum,bende niye yok bundan? bi tane küçük shaggy halıyı kaldırıp silkeleyemem ben, kaldı ki ıslak halı silkelicem. halıyla beraber aşağıya inerim heralde. maşallah valla.
halı yıkamacı önersek sizin komşuya? m2si 3 tl ye bi güzel yıkıyorlar halı yeni gibi oluyor. 6 ay falan da idare ediyor iyi bi süpürge ile süpürülüyorsa.

allah sabır versin canım ev alma komşu al die boşa dememişler halı sirkeleme ye bende anlam veremiyorum süpürgelerin voltları artık çok yüksek emiyor yutuyor tozu eskilerden kalma bir alışkanlık ama olmaması gerek...ben memleketimden ayrı bir şehirdeyım burdada moda halı silkelemek...

hişe mukendi evimiz eşimin işine yakın kesemize uygun diye aldık.ama ne muhit ne de insanlar bizimle aynı frekansta değil.eşimle konuştum yine.zaten burada o da mutlu değil umarım bir an evvel taşınırız

Son düzenleme:
Çok güsel yapmıssın ellerıne saglık bır daha serdıgınde ılk pislet halısnıda sonrada yere dusur anlamaz bolelerı benım yukarıda sakur skur balkon yıkıor ordanda su gelıor masam war perdem var camasır serıorum bazen ıslanıor bı kac defa soledım uyardım anladıda az anlamıs herhalde bıozde kopuk cektık su gelen yerden allahtan gelmıor artık gelse kırcam kafasını bende ınsanmıs anlamsı yarımda olsa :D

zabıta çağırabilirsiniz, kat mülkiyeti kanununa göre halı silkelemek asmak yasak olmalı. belediyeyi bi arayın bence

Hahahha süpersin valla, dinsizin hakkından imansız gelir işte :13:

Valla ben bişey öğrendim...

Ev tutacaksan..en önemlisi de ev alıcaksan...gittiğin semtte başını yukarı kaldırıp bakıcaksın...eğer balkonlardan,teraslardan,

halılar...salkım saçak çamaşırlar sarkıyorsa...hemen kaçın derim.

Bu o semtte oturanların yaşam tarzını gösterir.

Yaz kış farketmez...mutlaka bişeyler sarkar zaten...hatta..bazı yerlerde kafanızı yukarı kaldırmasanızda olur...sokakta yürürken

yüzünüze kafanıza çarpar zaten.... :))

.

Son düzenleme:
apartman adabını bilmeyen ayımsı yaratıklar yapar bunu ancak insan olan insan aşağı bakar ki seninkide illaki bakmıştır .....iyi yapmışsın cnm ben olsam çıkar onu sallardım aşağı..bende çok çektim komşudan beyaz çamaşırların üzerinden küller halı çırpmalar..üst katta olunca kendilerini ne sanıyorlar bilmiyorum ...katil olmamak için taşındım evimden şimdi kuralları olan disiplinli bi yerde oturuyorum..böylelerine dağda yaşamak yakışır...allah kolaylık versin ..yönetici fln yokmu söyle sen muattap olma...:47:

Back
X