- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.720
- 123
- 36
- Konu Sahibi paristesontango
-
Sizce ne yapmalıyım? Karşımdaki normal biri değil anladığım kadarıyla...
Burdan soyledikleriniz sayesinde esime iftira atabileceğini düşündüm ben de. Esime de söyledim böyle dediğini. O da korkutucu buldu fotoğraf atsam aynı ya bi görseniz çoğu odalar. Yeni aldığım bir şeyi hemen internette aratıp fiyatını bulmalar falan. Ilk zamanlar açıkçası biraz aciyordum bu kiza gelmek istediğinde buyur ediyordum ama son olaydan sonra kabul etmedim hicNasıl düşük ve vasat tipler bunlar?
Hemen taşınırdım ben olsam. Allah korusun bu kadından her şey beklenir.
Kadının 2 yaşında çocuğu var. Emzirmeye başka odaya gittiği zaman gezip cekiyomus ruh hastasievin videolarini falan niye cekiyo ben onu bi anlayamadim
manyakmi ne ruh sağliği bozuk sanirim
En iyisi yöneticiye söyleyip temizlik saati için belli bir saat uygulaması mı dersiniz? Ama temizlik yapmasa da gürültü çıkarıyor. Müzik sesi vs. Bunların hepsini nasıl kapsayabilir bu uygulama? Nasıl yapsakyönetici yok mu?
Ya aynenn önce yatak odasından başlıyor bir de. Bizimki de aynı. Eşine söyleyince dövüyor, kendisine söyleyince umursamıyor. Yüz göz olmak da istemiyorum napcagimi sasirdim
Eğer ben insanlık yapıp diğer günler saat 7ye bile bir şey deniyorsam evet insanlar da benim keyfimi bekleyecek hanimefendiHaftasonu 12den sonra ınsanlarda sızın keyfınızı bekleyecek oldu yanı. Cumartesı hafta ıcı gıbı sayılır, pazar gunu 10 dan sonra
Valla sız o zaman gıdın mustakıl bır evde yasayın . Cumartesı gunu calısma gunudur ve 8de yapabılır. Kaldı kı 2 yasındakı bır cocuk sepha vs ıtebılır sesı annesıde oda cıkarıyor olabılır.Eğer ben insanlık yapıp diğer günler saat 7ye bile bir şey deniyorsam evet insanlar da benim keyfimi bekleyecek hanimefendi
Taşının daha çok sıkıntı yaşayacağa benziyorsunuzEn iyisi yöneticiye söyleyip temizlik saati için belli bir saat uygulaması mı dersiniz? Ama temizlik yapmasa da gürültü çıkarıyor. Müzik sesi vs. Bunların hepsini nasıl kapsayabilir bu uygulama? Nasıl yapsak
zaten genel bi kural olması lazım. hafta sonu en erken gürültü 10.00dır mesela.En iyisi yöneticiye söyleyip temizlik saati için belli bir saat uygulaması mı dersiniz? Ama temizlik yapmasa da gürültü çıkarıyor. Müzik sesi vs. Bunların hepsini nasıl kapsayabilir bu uygulama? Nasıl yapsak
Peki evin videolarını çekerken siz neredeydiniz?Burdan soyledikleriniz sayesinde esime iftira atabileceğini düşündüm ben de. Esime de söyledim böyle dediğini. O da korkutucu buldu fotoğraf atsam aynı ya bi görseniz çoğu odalar. Yeni aldığım bir şeyi hemen internette aratıp fiyatını bulmalar falan. Ilk zamanlar açıkçası biraz aciyordum bu kiza gelmek istediğinde buyur ediyordum ama son olaydan sonra kabul etmedim hic
Kadının 2 yaşında çocuğu var ve emzirmek için boş odalara gitmek istedi çoğu zaman. O zamanlar sanırım biz salondayken diğer odalara girip çekmiş. Umarım özel eşyalara kadar değildir, sadece meraktandırPeki evin videolarını çekerken siz neredeydiniz?
Yani nasıl fark etmediniz anlayamadım.
Ama mutlaka taşınmalısınız. Kadın anlattığınıza göre takıntılı.
tövbe tövbe daha neler duyacagim okuyacağim ben bu sitede yaKadının 2 yaşında çocuğu var. Emzirmeye başka odaya gittiği zaman gezip cekiyomus ruh hastasi
İç çamaşırlarınıza baktınız mı? Aklıma çok türlü şeyler geldi...Kadının 2 yaşında çocuğu var ve emzirmek için boş odalara gitmek istedi çoğu zaman. O zamanlar sanırım biz salondayken diğer odalara girip çekmiş. Umarım özel eşyalara kadar değildir, sadece meraktandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?