- 6 Nisan 2018
- 70
- 58
- 8
- 33
- Konu Sahibi paristesontango
-
Taşınsalar bile gurultu çoğu apartmanda yaşanan bir sorun. Ben de neler cektigimi bilirim.Bence evden taşının
O kadar büyük diyorsunuz yani sorun ve aşamayızBence evden taşının
Aynen ben ikinci ihtimali hiç dusunmedim. Ya kız daha çocuk. Biz de 28 yaşındayız çok buyukdeğiliz ama geçen kandilde helva yapmış, rastgele bi tabak alıyordum sizinki şu kalpli olan diyor. Gerçekten şaşkınlık vericiTaşınma imkanınız varsa doğumdan önce taşının normal değil ve ancak böyle uzaklaşabilirsiniz cahille baş etmek çok zor.takıntılı biri belli ki Allah korusun yarın öbürgün eşiniz bana asılıyor falan diye dedikodu bile çıkarabilir belli ki eşi de normal değil.
Taşınsalar bile gurultu çoğu apartmanda yaşanan bir sorun. Ben de neler cektigimi bilirim.
O kadar büyük diyorsunuz yani sorun ve aşamayızokullarımıza yakın evimiz ve süt izni döneminde öğle araları eve kolayca gidip gelebileyim diye kalalım diyoruz şimdilik evde ama... bilemedik
Bana da benle konuşan o diğer komşu söyledi fotoğrafların olduğunu. Benden duymuş olma falan dedi. Ben de durum böyle olunca kadının laf taşıdığı belli olasın diye yüzüne vuramadım kizinsizin odaların resimlerinı nasıl çekmiş
neden bu duruma tepki vermediniz
Ya aynenn önce yatak odasından başlıyor bir de. Bizimki de aynı. Eşine söyleyince dövüyor, kendisine söyleyince umursamıyor. Yüz göz olmak da istemiyorum napcagimi sasirdimbenim eski evdeki üst kat komşum da ne zaman esim sabah nobetten gelse ya da ne zaman akşam gideceği için geç kalkacak olsa esya ceker temizlik yapardi. esim sabah erken gidecekse de akşam başlar gece yarısını geçene kadar esya ceker takir tukur biseyler düşürürdü. ve yalnızca bizim yatakodasinin üstünde yapardı sesi.
aile apartmani olduğu için onu taniyan aile büyüğüne söyledim ben. once kesti sesi ama her seferinde artirdi dozu sonradan. ben olsam ugrasmam. laftan anlamıyo böylesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?