- Konu Sahibi paristesontango
-
Onu bulamayıp kurs kurs gezenlerde varmışEvet koca arıyorum ama sizinki gibi işimi kaybedince beni terkedip sonra başka sektöre geçince yeniden başlayalım diyen biri olmasın lütfen. İyi geceler.
Evet koca arıyorum ama sizinki gibi işimi kaybedince beni terkedip sonra başka sektöre geçince yeniden başlayalım diyen biri olmasın lütfen. İyi geceler.
Çok komik şaka gibi bir bayansınız gerçekten hem konu sahibinin konusunu gasp ediyosunuz yorumlarınızı dehşetle okudum. Ayrıca bir öğretmen olarak karşınızfaki kişiyle münazaranızı daha akıllıca ve seviyeli tutmanızı beklerdim. Eski sevgilisinden maaşından vurmaya çalışmanız çok avam bi hareketNeyse sevgili yazar ben yatıyorum malum erken kalkıp işe gitmem gerekiyor. Geç bile kaldım. Ayrıca yarın haftasonu olsaydı bile üstümde kimse yok ama altımdaki sabahın 7si konut dokunulmazlığım var diyip süpürge filan çalıştırabilirdi Allah korusun. Ondan yatmakta fayda var. İyi geceler.
Kedinlikle katılıyorum tebrik ediyorum siziÇok komik şaka gibi bir bayansınız gerçekten hem konu sahibinin konusunu gasp ediyosunuz yorumlarınızı dehşetle okudum. Ayrıca bir öğretmen olarak karşınızfaki kişiyle münazaranızı daha akıllıca ve seviyeli tutmanızı beklerdim. Eski sevgilisinden maaşından vurmaya çalışmanız çok avam bi hareket
Çalışan bır kısı 12 den sonra temızlık mı yapsın , gezmeye mı gıtsın.Çok değişik bir bakış açısı gerçekten. Cumartesinin hafta içi sayılması, pazar 10’dan sonra. Sanırım siz alt komşunuza bayağı gürültü gönderen birisiniz, sizin keyfinizi mi bekleyecek dediğinize göre. Walla ben haftasonu 12den sonrayı bırakın hiç temizlik yapmamasını isterim, eğer ev hanımıysa tabi. Çalışmayan bir bayan hafta içi de yapabilir elbette, haftasonu da alttaki komşusuna saygı gösterebilir. Çalışıyorsa da yapacak bir şey yok 12den sonra biraz gürültü çekilir. Ona yapılacak birley yok tabi.
Haklısınız gerçekten yaşam şartları farklı hergün 12 den önce temizlik yapılmayacak diye bir kural yok. Benim demek istediğim konu sahibine süre dayatılması yapılması. Konu sahibi zaten demiş akşamları karışmıyorum diye. Saat konusuna takılmak bana göre gerçekten yanlış dediğiniz gibi bazen bende erken temizlik yapıyorum sabah işe gitmeden erken kalkarsam. Yani konu sahibi gerçekten gereken imtiyazı sağlamış komşusuna ne gerek var sürekli aynı şeyi tekrar edip saat hatırlatmaya.ben de gec kalkarim. temizlige misafir gelmediği surece erken baslayamam. misafirim nadir gelir. calistigim icin haftasonu dinlenirim. ama apartmanındaki herkes ev hanimi. hep erken temizlik yaparlar. alt komsum yan komsum. 12 demeden isleri biter cunku gelenleri gidenleri de cok oluyor. herkesin yaşam sekli farkli. ben hic uyarmadim supurge sesinden dolayi. tabi alt kat ve yan kat olmasindan da olabilir. uykudan uyandiracak kadar ses gelmiyor. üst katim bos. bu konuya ozel olarak demedim ama genel olarak insanlarin erken temizlik yapmak istemesi de normal aslinda. 12 de geleni gideni oluyorsa erkenden temizlik yapmak isteyebilirler.
Anlatamıyorsun iste arkadaşım:)Bence konut dokunulmazlığı gürültüyle alakalı değil yaBen de çalışan biriyim. İlk taşındığımda cumartesi sabah temizlik yapıyordu üst komşum. Gittim rica ettim, ben çalışıyorum cumartesi pazar sabah uyumak istiyorum dikkat edebilir misiniz diye. Anlayışla karşıladı artık 12 den sonra yapıyor. O öyle davranınca ben de onun çocuklarını anlayışla karşılıyorum ufak tefek gürültülerine ses etmiyorum. İlla yok ben yaparım temizliğimi istediğim saatte deseydi ben de inatlaşırdım. Apartmanda yaşamanın bence de yazılı olmayan kuralları vardır. Karşılıklı hoşgörü, birbirini düşünme, rahatsız etmemeye çalışmak gibi. Mesela benim de kuzenim Ankara’da yaşıyor. Ankara’da bu yazılı olmayan kurallar daha da fazla. Mesela ön cephedeki balkonlara çamaşır asmıyorlarmış apartmanın görüntüsü bozulmasın diye. Veya balkonda asla ve asla mangal yapmıyorlarmış üste duman gitmesin diye. Düğünler mesela 10 da bitiriliyormuş. İlk duyduğumda çok hoşuma gitmişti bu kurallar tam bana göre. Ankarada bu kurallar çok daha zor yani herhalde memur şehri olduğu için.
Tam da bende bu yazdıklarınız yazmıştım. Yani ısrarla sizi eleştirmelerine anlam veremedim. Konut dokunulmazlığı şu bu onu geçtim eski konular temizlik saatlerine kadar çok bilmiş bi şekilde akıl verilmesi gerçekten tuhaf. Bilmiyorum sohbet ortamında normal arkadaşlarına da mı bu şekilde konuşuyorlar. Gerçekten özel hayattan vurmak nasıl bi aklın ürünü. Bazı kitle var ki konuyu anlamaktan ziyade sadece bi noktaya odaklanıp sizin dediklerinizi okumuyo bile.Durun, ben konu sahibiyim! :)
Yeni okudum yazdığınız şeyleri. Konu nerelere gelmiş:)
Konut dokunulmazlığını yanlış anlayip başka bir arkadaşa "eski konularımı karıştırmam zeka seviyeni gosterir" diyor. Yani ona benzer bir şey, çok ilgilenmedim. Evet diğer arkadaşım zekasının kuvvetini gösterir bu. Neden şaşırdınız? :) ayrıca ankarada yaşıyorum gerisini siz düşünün demiş. E ben de ankarada yaşıyorum? :) üst konsum olma ihtimaliniz de olabilir ha, bunu da düşündüm. Değilseniz de onun potansiyeli sizde de var gibi geldi bana. Allah çevrenizdekilere sabır versin :) maddi olanakları yarıştırmak, kocana sahip çık demek falan... Hafazanallah! Nasıl bir yapı bu. Acıdım gerçekten. Ağzınızdan köpükler çıkarak yazacaginiz cevabi okumayacagima da emin olabilirsiniz.
Atlanan bir sey var arkadaslar. Ben yazmistim, ben uyumadigim takdirde gece yarisina kadar ona musade ettim. Yani aksam 7 oldu, temizliği bitir demedim. Sadece haftanın iki gunu sabahları bizi rahat bırak dedim. Sonra olanlar oldu zaten. Ben anlaşmayı bozmadım. Anlaşılmayan nokta bu. Okumaktan çok yazmayı sevdiginiz için bu hep göz ardı edilmiş. Yoksa tabiki ben onun için çalışmıyorum, bir arkadaş demiş ya maaşınızı ona mı veriyorsunuz diye. Ne münasebet canım! Ayrıca çocuk sesi falan umrumda değil. Hicbir şekilde karışmam, karışılmaz zaten.
Not: yorum yazan çoğunun komşularına allah sabır versin diyorum. Umarım dusunduklerinizle paralel insanlar dolar çevrenize. Gece uyumayıp yorum yapanlara da tesekkur ediyorum. Boşu boşuna sinir sahibi olmuslar
Oy kıyamam:) ya emin olun aşk öyle bir şey ki hiç beklemediğiniz bir anda beklemediğiniz yerde çıkıp geliyor. Düşünün, turkiyenin en büyük şehrinde 23 yıl geçirdim ancak karşıma aşık olabileceğim biri çıkmadı. Sonra atandım ve bir dağ köyüne gittim, hiç beklemediğim bir anda hic istemedigim bir meslege mensup biriyle evlendim geldim ve doğu görevin bitsin birdakika bile beklemem derken bir yıl fazladan kalarak :) yani demem o ki hayat bize ne sürprizler hazırlıyor, kimse bilemez :)Ben de eski konularımda evlenemediğini yazmıştım. Şimdi yorumları okuyunca acaba ben de birine farklı görüşlerimi yazsam “aaa canım sen koca mı arıyorsun” mu dicek yani
Evine muska da koymuştur o manyak herşey beklenir ondanYorumlarınızı yeni okuyabildim teşekkürler arkadaşlar çoğu fikri siz söyleyince edindim fikirlerinizden dolayı teşekkür ederim. Haftasonu geç gürültü yapma olayına karşı beni eleştirenler olmuş belirttiğim saatten dolayı. Yazmadığım için bilmemeniz gayet doğal ama bu insan kendisinin temizlik yapmadan duramadigini ve akşam geç saatlerde de yapabileceğini bana söyledi. Ben de uyumadigim sürece sıkıntı olmadığını ama haftasonu da benim istegimin yerine getirilmesini istedigimi söylemiştim. O gece saat 11de bile gürültüyle elektrik süpürgesi çalıştırabiliyor. Uyumadigim için ses çıkarmıyorum. O yüzden haftasonu 12 dedim ben buna istinaden. Yoksa apartman gürültü yönergesini ve saatlerini çok iyi biliyorum.
Valla ben olsam dava açarım.ne demek benim evimin resmini çekecek bir yabancı,? Telefonu incelemeye alınır.kocama goz koyacak bir de densizBana da benle konuşan o diğer komşu söyledi fotoğrafların olduğunu. Benden duymuş olma falan dedi. Ben de durum böyle olunca kadının laf taşıdığı belli olasın diye yüzüne vuramadım kizin
Kapımızı calsa acmayinYa aynenn önce yatak odasından başlıyor bir de. Bizimki de aynı. Eşine söyleyince dövüyor, kendisine söyleyince umursamıyor. Yüz göz olmak da istemiyorum napcagimi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?