Durun, ben konu sahibiyim! :)
Yeni okudum yazdığınız şeyleri. Konu nerelere gelmiş:)
Konut dokunulmazlığını yanlış anlayip başka bir arkadaşa "eski konularımı karıştırmam zeka seviyeni gosterir" diyor. Yani ona benzer bir şey, çok ilgilenmedim. Evet diğer arkadaşım zekasının kuvvetini gösterir bu. Neden şaşırdınız? :) ayrıca ankarada yaşıyorum gerisini siz düşünün demiş. E ben de ankarada yaşıyorum? :) üst konsum olma ihtimaliniz de olabilir ha, bunu da düşündüm. Değilseniz de onun potansiyeli sizde de var gibi geldi bana. Allah çevrenizdekilere sabır versin :) maddi olanakları yarıştırmak, kocana sahip çık demek falan... Hafazanallah! Nasıl bir yapı bu. Acıdım gerçekten. Ağzınızdan köpükler çıkarak yazacaginiz cevabi okumayacagima da emin olabilirsiniz.
Atlanan bir sey var arkadaslar. Ben yazmistim, ben uyumadigim takdirde gece yarisina kadar ona musade ettim. Yani aksam 7 oldu, temizliği bitir demedim. Sadece haftanın iki gunu sabahları bizi rahat bırak dedim. Sonra olanlar oldu zaten. Ben anlaşmayı bozmadım. Anlaşılmayan nokta bu. Okumaktan çok yazmayı sevdiginiz için bu hep göz ardı edilmiş. Yoksa tabiki ben onun için çalışmıyorum, bir arkadaş demiş ya maaşınızı ona mı veriyorsunuz diye. Ne münasebet canım! Ayrıca çocuk sesi falan umrumda değil. Hicbir şekilde karışmam, karışılmaz zaten.
Not: yorum yazan çoğunun komşularına allah sabır versin diyorum. Umarım dusunduklerinizle paralel insanlar dolar çevrenize. Gece uyumayıp yorum yapanlara da tesekkur ediyorum. Boşu boşuna sinir sahibi olmuslar