• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst Kat Komşum!

Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum üst kat komsum. Iki sebepten dolayi sikinti yasiyoruz bu kadinla. Birincisi, kiz daha 20 yasinda, hayatta cogu seyi gormeden cocuk sayilabilecek bir yasta evlenip hemen cocugu olmus biri. Agustos ayinda tasindik ve tanışmak için bize geldikler ve o günden sonra evimdeki her eşyanın markasını ve nerden aldığımızı sorarak bizimkilerden almaya çalışıyor. Evlerine gittiğimde sok oldum, mutfak ve oturma odalarimiz ayni! Kendi esyalari da yeni olmasina ragmen hepsini degistirip bizimkine yakin seyler almis. Heveslenip beğenip almıştır diyeceğim ama geçenlerde başka bir komşu gelip o kızın hakkında öyle bir şey dedi ki çok şaşırdım. Bizim tüm odalarımızın videosu resmi varmış kızda. Hayır normal de evimiz var öyle çok harika değil... Kadin demiş ki her şeyden aliyosun kadinin, elinde olsa kocasini da alacaksin demis, o da elimden gelse alirim demis. Ben sok! Ikisiyle de muhabbeti kestim ben o andan itibaren. Gelelim ikinci soruna. Eşimle beraber öğretmeniz ve haftanın yalnızca iki gunu evdeyiz. Ikimiz de uykuyu seven insanlarız. Sabah 8de basliyor temizlik yapmaya. Ben de uyardım hem de en az beş kez. Haftaiçi istediğin saatte yap ama haftasonu 12den sonra yap lütfen diye. Dinlemedi, saat 9da arıyor, uyandiniz mı yapabilir miyim temizlik diye. E sen arayınca uyanıyorum Malesef! En sonunda eşim eşiyle konuştu, lütfen buna bi çözüm getirelim diye tatlı bir dille. O gün adam karısını dövmüş sanırım, kadın geldi bana siz öyle deyince şiddet uyguladı eşim bana diyor.. Ama ben de hamileyim ve hazirandan sonra izne ayrılacağım bir yıl. O zaman daha zor olacak bu durum. Şimdi elektrik süpürgesini açmıyor evet ama eşyaların yerini değiştirmeye ve gürültüye 8 buçukta başlıyor. Sizce ne yapmalıyım? Karşımdaki normal biri değil anladığım kadarıyla...
Sizin evinizin videolari ve resimlerini vekmek ne demek.bu ne hadsizlik insanoglu cig sut emmis gercektn ya hukuken bi cozumune bakin ya da tasinin

Bence bir şekilde taşının o evden o kadın daha büyük sorunlara yol açabilir lohusallık döneminde sizi daha çok zorlayabilir allah sabır versin

Evinizi taklit etmesi cok tuhaf belliki hayata karsı görüşü bi durusu zevki yok
Eve almamaktan baska bişey yapamazsınız artık
Temizlik konusuna gelince benimde yardımcım cumartesi gelir 9da baslar
Pazar günü bende bi ses cıkarılmasına karsıyım ama cumarteside apartman yönetmeliğinde bunu kısıtlayan bişey oldugunu sanmıyorum

Cumartesi günleri de dahil olmak üzere saat 7den sonra süpürge çalıştırılması normaldir. Nasıl sizin bir mesaiye göre düzeniniz varsa insanların da kendine göre planları düzeni var.

Ama diğer konuya gelirsem kadın kesinlikle takıntılı, böylesiyle yüz göz olmaktansa acilen taşınmayı düşünürdüm.

Elimden gelse onu da alırım demesi
Ve o diğer komşunun size bunu demesi ..
Ya da diğer komşunun kocasını da mı Alacan şeklinde işgüzar konuşmaları falan

Nereden tutsan elinde kalan bir apartman... Fazla mı samimi oldunuz? Yumuşak durdunuz?

İkisi de fazla hadsiz bence !.

Eğer anlattığınız gibiyse o kadın hiç iyi değil bak dikkatli olun.
Nedir öyle filmlerdeki psikopatlar gibi...

Taşınma imkanınız varsa doğumdan önce taşının normal değil ve ancak böyle uzaklaşabilirsiniz cahille baş etmek çok zor.takıntılı biri belli ki Allah korusun yarın öbürgün eşiniz bana asılıyor falan diye dedikodu bile çıkarabilir belli ki eşi de normal değil.
Katılıyorum size.

Cumartesi günleri de dahil olmak üzere saat 7den sonra süpürge çalıştırılması normaldir. Nasıl sizin bir mesaiye göre düzeniniz varsa insanların da kendine göre planları düzeni var.

Ama diğer konuya gelirsem kadın kesinlikle takıntılı, böylesiyle yüz göz olmaktansa acilen taşınmayı düşünürdüm.
Kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yoktur. Ben saat 7 de asla süpürge çalıştırmam ki alttakine sınır oluyorum, manyagin teki çünkü. Ama yine de kul hakkı diyip 10 dan sonra acıyorum o da çok nadir. Evi toparlasam da öğleden sonra süpürürüm.

Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum üst kat komsum. Iki sebepten dolayi sikinti yasiyoruz bu kadinla. Birincisi, kiz daha 20 yasinda, hayatta cogu seyi gormeden cocuk sayilabilecek bir yasta evlenip hemen cocugu olmus biri. Agustos ayinda tasindik ve tanışmak için bize geldikler ve o günden sonra evimdeki her eşyanın markasını ve nerden aldığımızı sorarak bizimkilerden almaya çalışıyor. Evlerine gittiğimde sok oldum, mutfak ve oturma odalarimiz ayni! Kendi esyalari da yeni olmasina ragmen hepsini degistirip bizimkine yakin seyler almis. Heveslenip beğenip almıştır diyeceğim ama geçenlerde başka bir komşu gelip o kızın hakkında öyle bir şey dedi ki çok şaşırdım. Bizim tüm odalarımızın videosu resmi varmış kızda. Hayır normal de evimiz var öyle çok harika değil... Kadin demiş ki her şeyden aliyosun kadinin, elinde olsa kocasini da alacaksin demis, o da elimden gelse alirim demis. Ben sok! Ikisiyle de muhabbeti kestim ben o andan itibaren. Gelelim ikinci soruna. Eşimle beraber öğretmeniz ve haftanın yalnızca iki gunu evdeyiz. Ikimiz de uykuyu seven insanlarız. Sabah 8de basliyor temizlik yapmaya. Ben de uyardım hem de en az beş kez. Haftaiçi istediğin saatte yap ama haftasonu 12den sonra yap lütfen diye. Dinlemedi, saat 9da arıyor, uyandiniz mı yapabilir miyim temizlik diye. E sen arayınca uyanıyorum Malesef! En sonunda eşim eşiyle konuştu, lütfen buna bi çözüm getirelim diye tatlı bir dille. O gün adam karısını dövmüş sanırım, kadın geldi bana siz öyle deyince şiddet uyguladı eşim bana diyor.. Ama ben de hamileyim ve hazirandan sonra izne ayrılacağım bir yıl. O zaman daha zor olacak bu durum. Şimdi elektrik süpürgesini açmıyor evet ama eşyaların yerini değiştirmeye ve gürültüye 8 buçukta başlıyor. Sizce ne yapmalıyım? Karşımdaki normal biri değil anladığım kadarıyla...
taşının böyle birine hiç bir şey etki etmez aksine katlaya katlaya gelir

Kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yoktur. Ben saat 7 de asla süpürge çalıştırmam ki alttakine sınır oluyorum, manyagin teki çünkü. Ama yine de kul hakkı diyip 10 dan sonra acıyorum o da çok nadir. Evi toparlasam da öğleden sonra süpürürüm.
Apartmanın kendine ait ekstra bir kuralı yoksa da bu genel bir kuraldır. 7 den sonrası günlük işler yapılıp, süpürge açılabilir.

Kadin belliki ateş ve barut bulsa herseyi yakıp yikacak boylelerinden uzak durmak gerek hem yuvanizi hem geleceginizi garantoye alin ve esinizi ikna edin tasinin cocuk dogunca daha zor olur dusunsenize surekli ayakda olacaksiniz tam uyudugunuzda o kadin patlaticak gurultuyu...

elde olsa kocasını da alırım diye laf tasiyan komşu bence çok korkunç bir kadın. Ondan uzak dur. Bu kızı yine kocasına şikayet edin o pataklayınca düzelmiş biraz ama biraz daha lazım belli yani.

Yorumlarınızı yeni okuyabildim teşekkürler arkadaşlar çoğu fikri siz söyleyince edindim fikirlerinizden dolayı teşekkür ederim. Haftasonu geç gürültü yapma olayına karşı beni eleştirenler olmuş belirttiğim saatten dolayı. Yazmadığım için bilmemeniz gayet doğal ama bu insan kendisinin temizlik yapmadan duramadigini ve akşam geç saatlerde de yapabileceğini bana söyledi. Ben de uyumadigim sürece sıkıntı olmadığını ama haftasonu da benim istegimin yerine getirilmesini istedigimi söylemiştim. O gece saat 11de bile gürültüyle elektrik süpürgesi çalıştırabiliyor. Uyumadigim için ses çıkarmıyorum. O yüzden haftasonu 12 dedim ben buna istinaden. Yoksa apartman gürültü yönergesini ve saatlerini çok iyi biliyorum.

Komşuların ikisi de normal değil bence. Evinize sokmayın.

Ayrıca ben de temizlik yapıyorum. 12 - 5 arası evi süpürürüm her zaman. İnsanları rahatsız etmemek için illa hayvan gibi güdülmek mi lazım? Müzik sesini kısmayı, çocuğun zıplamasına dur demeyi kendimiz düşünmeyeceksek beynimiz niye var ? Her şey kural mı olmalı... Hayret bir şey.

Back