• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst Kat Komşum!

Sizce ne yapmalıyım? Karşımdaki normal biri değil anladığım kadarıyla...

Evet karşınızdaki sıkıntılı birisi ve iletişimi kesmeniz en güzeli. Artık ufak tefek gürültüyü de duymazlıktan gelmelisiniz. Yoksa daha çok yüz göz olursunuz. Eğer aşırı bir gürültü yapmıyorsa biraz siz de alttan alın ve o kişi ile tabi ki de iletişimi kesin.

Nasıl düşük ve vasat tipler bunlar?
Hemen taşınırdım ben olsam. Allah korusun bu kadından her şey beklenir.
Burdan soyledikleriniz sayesinde esime iftira atabileceğini düşündüm ben de. Esime de söyledim böyle dediğini. O da korkutucu buldu fotoğraf atsam aynı ya bi görseniz çoğu odalar. Yeni aldığım bir şeyi hemen internette aratıp fiyatını bulmalar falan. Ilk zamanlar açıkçası biraz aciyordum bu kiza gelmek istediğinde buyur ediyordum ama son olaydan sonra kabul etmedim hic

Ya aynenn önce yatak odasından başlıyor bir de. Bizimki de aynı. Eşine söyleyince dövüyor, kendisine söyleyince umursamıyor. Yüz göz olmak da istemiyorum napcagimi sasirdim

cidden normal degil böylesi. eşimin arkadasinin esi var. biz tanıştığımızda sevigililerdi. ben bı gün alışveriş yaptım fotoğraf istedi kazak almıştım. attim ben de fotoğrafı. aynısından istiyorum diye o da sevgilisine atıp alcaksin diye kavga etmiş.

kazağın hiç bir numarasi yok. bisey bulamadigim için mecburen aldim. yani kafaya sizi takmis o. sizi hem örnek aliyo hem sizle yarisiyo anladığım kadarıyla. esi de huyunu biliyosa hep kavga ediyolardir.

Haftasonu 12den sonra ınsanlarda sızın keyfınızı bekleyecek oldu yanı. Cumartesı hafta ıcı gıbı sayılır, pazar gunu 10 dan sonra
Eğer ben insanlık yapıp diğer günler saat 7ye bile bir şey deniyorsam evet insanlar da benim keyfimi bekleyecek hanimefendi

Eğer ben insanlık yapıp diğer günler saat 7ye bile bir şey deniyorsam evet insanlar da benim keyfimi bekleyecek hanimefendi
Valla sız o zaman gıdın mustakıl bır evde yasayın . Cumartesı gunu calısma gunudur ve 8de yapabılır. Kaldı kı 2 yasındakı bır cocuk sepha vs ıtebılır sesı annesıde oda cıkarıyor olabılır.
Ekstra ses cıkarmasını gecıyorum ama sız baska yere tasının 12 den sonra sozunu dınleyen olursa , gelın bana soyleyın :duduk:

En iyisi yöneticiye söyleyip temizlik saati için belli bir saat uygulaması mı dersiniz? Ama temizlik yapmasa da gürültü çıkarıyor. Müzik sesi vs. Bunların hepsini nasıl kapsayabilir bu uygulama? Nasıl yapsak
zaten genel bi kural olması lazım. hafta sonu en erken gürültü 10.00dır mesela.

Burdan soyledikleriniz sayesinde esime iftira atabileceğini düşündüm ben de. Esime de söyledim böyle dediğini. O da korkutucu buldu fotoğraf atsam aynı ya bi görseniz çoğu odalar. Yeni aldığım bir şeyi hemen internette aratıp fiyatını bulmalar falan. Ilk zamanlar açıkçası biraz aciyordum bu kiza gelmek istediğinde buyur ediyordum ama son olaydan sonra kabul etmedim hic
Peki evin videolarını çekerken siz neredeydiniz?
Yani nasıl fark etmediniz anlayamadım.
Ama mutlaka taşınmalısınız. Kadın anlattığınıza göre takıntılı.

Peki evin videolarını çekerken siz neredeydiniz?
Yani nasıl fark etmediniz anlayamadım.
Ama mutlaka taşınmalısınız. Kadın anlattığınıza göre takıntılı.
Kadının 2 yaşında çocuğu var ve emzirmek için boş odalara gitmek istedi çoğu zaman. O zamanlar sanırım biz salondayken diğer odalara girip çekmiş. Umarım özel eşyalara kadar değildir, sadece meraktandır

Kadının 2 yaşında çocuğu var ve emzirmek için boş odalara gitmek istedi çoğu zaman. O zamanlar sanırım biz salondayken diğer odalara girip çekmiş. Umarım özel eşyalara kadar değildir, sadece meraktandır
İç çamaşırlarınıza baktınız mı? Aklıma çok türlü şeyler geldi...
Eşinizle acilen o evden taşınmalısınız.

Back