Usandım galiba 6 ayda

Kişi kendinden bilir .böyle adamlar aldatır iftirayida sana atar.kendine güvenmiyor ki sana güvensin. O yüzden ağzından ne çıktığı beli değil...bence kurtulmaya bak oldu ki çok pişman kendi kurallarını koy ama böyle herşeye sınır çizgisi çek .çocukta yapma beklersin bir iki yıl okulda okursun baktin aynı bu defa arkana bakma ..hoş Bence şimdi bitirseniz olur ... ama karar sizin ne olursa olsun kendinizi ezdirmeyin.

güçlü gelmiştin bana, ama o mesajdan sonra gücün gitmiş yumuşamışsın. beni aldattın diye ima eden bi adamın değişeceğini hiç sanmıyorum. affetmeye niyetliysen bari şartların olsun. sırf onun keyfi istemedi diye, kimseyle görüşmemek, istediğini giyememek ne demek. barışmadan önce bu konular konuşulmalı

Büyük ihtimal açmayacak çünkü genelde hatalı olduğunda susuyor ve o konuyu konuşmaktan açıyor ilk kez böyle bi tepki verdi. Belkide benimde ona bağırmam karşılık vermem alevlendirdi ama susamıyorum ne yazıkki pençelerim direk çıkıveriyor.
Sizce konuyu açmazsa ben açayım mı?
O konuyu acmazsa sen ac hicbirsey olmamis gbi davranmasina izin verme kendine guvendigini ona ihtiyacin olmadigini anlasin

Arkadaşım henüz Yeni evlisin madem eşin pişman olmuş ki bu konuda pek emin değilim , büyük ihtimalle ailesinde bazı konularda etkiliyor genelde böyledir . Sen ne yapacaksın biliyormusun kocanı alcan karşına herşeyi açıkça konuşacaksın ne sana hakaret etmeye hakkı var nede evden kovmaya , ailesi ile tatile gitmekte neymiş sen köle değilsin karşılıklı konuşun rahatsız olduğunuz, istemediğiniz yada nasıl olmasını istediğiniz herşeyi açıkça konuşun , gene söylüyorum siz köle değil hayat arkadaşısınız değerinizi siz belirlersiniz eğerdi istedikleriniz olmaz ise geldiğiniz gibi gidebileceğinizi açıkça söyleyin bırakın kaybetme korkusu yaşayan o olsun herzaman alttan almak olmaz bunu asla unutmayın .

Afam seninle barismak uzere yazisirken beni aldatirsin diyor sende bir seferlik affedeyim mi diyorsun? Yemin ederim sacimi basimi yolasim geliyor kiz cocugum var Allah im sinama ya Rabbim.
amin amiin
3 kızım var

Valla gider misin kalir misin bilmem de
Neden her seye evet diyorsun? Sen bi birey degil misin ? Kendine deger vermezsen kocan verir mi saniyorsun?
Simdi bu tartisma sebep olsun ve yapmak istediklerini yeniden ortaya dok. Evlilini kurallari yeniden olustur.
Arkdslarina gidiyorsa sende gidebilirsin.
Kiyafetine belli ölçülerde karisma hakki verirsen ver ama onun tek eline birakma.
Tatilleri duzenleyin. Aile iliskinizi karsilikli soykenmiycek sozleri hepsini konus ve karara bağla derim

Beni aldatirsin ne demek? Bu adam yarin seni hayalgucunu de kullanip aldatti diyerek oldurur de .. sadece tek bir soru bu adamlari nereden buluyorsunuz ? Yuvalari neresi benzin dokup yakalim gencecik kizlar okuyayim ogreneyim muze gezeyim konsere gideyim diyecegine koca koca koca. Yangin var cunku..
Vayy üfürükçüm yine dokturmussun her zamanki gibi ....altina imzami atiyorum...:KK19:

Iyi akşamlar hanımlar öncelikle biraz uzun olacak kusura bakmayın.

Ilk aylar hiçbirşey yoktu. Ne bir kavga ne bir sorun..

Ne oldu anlamıyorum. Durduk yere bir tripler bir nazlar. Ortada olmayan şeylere surat yapıp bide üstüme atıyor. Öyle ustalıkla yapıyor ki bunu allah cezamı versin ben ne kötü bi insanmışım diyorum. Ilk mevzu çocuktan çıktı. Daha hamileliği düşünmüyoruz bilr ama beyfendi herşeyi planlamış babasının adı olacakmış böyle olurmuş gelenek buymuş. Senin 2 abin var birinin oğlu var gelenek olsa en büyüğünüz koyardı ki ilk torun. Neyse dedim kavgaya gerek yok ortada daha çocuk bile yok.

Ikinci mesele birlikte tatile çıkmak iatemem. Daha öncede eşim annesini senide götürürüz diye çağırmıştı.
Hayır olmaz dememe rağmen annesigilin yanında aradan bir ay geçti birlikte gidelim şuraya kamp da yaparız güzel olur falan dedi. Yetmez gibi kız kardeşinin eşini aradı. En son bana döndü güzel olur demi dedi bende haliyle surat yaptım.
Neden biz sülalecek gidiyoruz ki?

Buda yetmedi eve geldik birbirimize girdik. Ben hićbirseyi haketmiyormuşum gitmeyecek mişiz. Annesinin yanında salak salak surat yapıp salak salak konuşuyormuşm. Onlarda gelse ne olurmuş falan filan. O gün eşim gece işe gitti dediği laflar o kadar ağırıma gitti ki sabaha kadar ağladım. Daha size yazmadığım bir sürü şey var.

Ve asıl büyük kavga bugün oldu üstelik ortada hiçbirşey yoktu. Eşim olacak kişi işe gidecek aksam üzeri herşey çok güzel yemek yedik yemeğini hazırladım. Aşkımlı canımlı konusup gülüştük. Işe yolladım. Akşam 8 gibi mesaj attım ses yok. 9 oldu yok 10 oldu yok. Az önce benle konuşmak istemiyormuş soğumuş benden boşanmakta istemiyormuş. Ben sürekli böyleymişim salakmışım. Birsürü fedakarlık yapmış ben sanki sadece oturuyorum. Ya önün koyduğum bir tas emek bile bişeydir. Sabahlara kadar uykusuz eve gel diye beklemem.
Bir kere bile elini ondan habersiz cüzdanına atmışlıgım yok. Hiç kimseyle görüşme evden çıkma şunu giyme bunu yeme herşeye tamam dedim. Ama o arkadaşlarının yanına gitti gece hepsiyle konuşuyor ben ağzımı açmıyorum. Nelere göz yumdum nelerden vazgeçtim ama yetemedim. Gücüm kalmadı.
Ben hakaret duymak bahaneler üzerine bu ve bunun gibi gereksiz şeyler yüzünden hergün trip yemekten sıkıldım boşanalım dedim. Asıl o zaman başladı şöylede böylede kalk git de nereye gidersen git. Istemiyorum soğudum bitti geri dönüşü yok beni istemeyeni bende istemem falan filan. Bana s*kt*r git dedi. Ben ona karılıktan başka hiçbirşey yapmadım.
Ya artık o kadar usandım ki kafasında kurduğu beni yakıştırsığı seylere inaniyor.
Canımdan bezdim.. yoruldum..
Bilmiyorum kafam allak bullak.
Herşey artık herseyi batar oldu. Nolur bana yardım edin akıl verin gideyimmi .

Sevgili kk üyeleri ufak bi ayrıntı bildireceğim az önce eşim uzun bir mesaj yazmış seni kırdım bana ne oldu bilmiyorum kendimi kaybettim nolur gitme bi am sinirle dedim düşününce sensiz olamam. Tamam istediğin olsun kafa dinlemek istersen evde gözüne gözükmem ama yanımda olduğunu bileyim. Lütfwn seni seviyorum bitanem kızma bana gibi ve daha bir çok cümleler. Benim bir lafıma alınmış. Daha önce bi konu açmıştım eski sevgilisi aramıştı taaa o zaman sinirle beni bununla mı aldatıyosun konuşuyonuydunuz bu yüzü nerden buldu falan demiştim. Sizlerede danışarak konuyu o gün kapattım ve açmadım. Ama eşimde cereyan eden durum (ben günlük tutmayı yada küçük notlar alarak sakinleşmeyi tercih ediyorum) ogün bir uzun postite tarih atıp içimi boşalttım ama neler neler yazmışım eşim de çekmecede bişey ararken görmüs. Ve onu sućlayan ithamlarıma çok bozulmuş. Bugunde sogudum ettim demesinin sebebi buymuş.
Şimdi lütfen bana akıl verin ben cevap vermedim küsmüsün bana demiş yine cevap vermedim. Yarın gidip evimin içini kv anlatmak istemiyorum ama yinede gözü korksun diye bana dediklerinin gerçekten ağır olduğunu beni kaybedeceğini bilsinmi yüz vermiyim burnu sürtsün affetmeyeyim bi kać gün babamlarda evde yok gider orda kalırım.
Nolur yardım edin değeeli yorumlarınızı bekliyorum...
Şimdi yelkenleri suya indirirseniz daha çok konu açarsınız gibi geliyor siz eşinize açık açık söyleyin ben annenle evli değilim evliliğime dışarıdan 3. Kişilerin müdahale etmesini istemiyorum, seninde başkalarının fikirleriyle karşıma gelmeni istemiyorum, ben ailemle tatil planı yapıp sana da olur dimi desen hoş olur mu diye de sorun, üstüne 6 aylık evlisin başbaşa kalın olabildiğince, şunuda belirtin artık evli bir adam ve annesi ile eşi arasındaki dengeyi kurması gerekiyor eğer annesinin sokma aklıyla bu şekilde devam edicekse boşanalım diyin bırakın tercihi o yapsın?

Herkes teşekkür ederim dün eşim izinliydi ve babam yayladaydı kalkıo geldi sağolsun. Biraz konuştular ben kızımı kole vermedim falan filan dedi. Bana da hazırlan gidelim dedi. O sırada eşim biraz konuşalım baba ben kendimi düzeltirim hiç boyle kavgamız olmamıştı kendimi kaybettim bi an tarzı açıklamalar yaptı. Babamla bu tarzda konuştular biraz.
Sabahda işten geldiğinde çicek almış not falan yazdırmış üzerine. Bi süre konuşmak icin kapıda dolandı açmadım kapıyı sonra oturdu önüne ağladı sanırım sesi çok çatallı geliyordu. Yalvarırım en ufak şeyde böyle mi olacak biz daha yeni evliyiz falan filan gibi kendini haklayacak şeyler söyledi.
Ben kapıyı açmadım baya sonra oturma odasına gitti.
Bende biraz kafamı dinledim çıktım odadan yanına gittim ayrılmak istediğimi duyduğum şeyleri haketmediğimi söyledim. Oda bir daha olmayacağına söylediğinde binlerce kez pisman oldugunu söyledim bu tarzda baya konuştuk. Sonuç olarak akşamda bugünde sürekli etrafımda döndü yemek hazırlamalar biseylr yapmaya çalışmalar evde ufak notlar özür notları falan yazmış. Ben hala sogugum bunuda söyledim o da bi süre zaman ver bana kendini düzelteceğim dedi..

Herkese teşekkür ederim kimi 6 ay evlilik için kısa olur demiş kimileride ayrıl affetme demiş. Herkese teşekkür ediyorum danıştığım konu için düşüncelerinizi yazmıssınız.

Ben bi ümit akıllanacağını düşünüyorum belki gerçekten pişman ilk kavgada arkamı dönmek istemiyorum.

Anlattım herşeyi ve tatil konusunu bilr artık basbaşaya çekti. Her konuda hak verdi. Inşallah böyle devam eder.

sktir git demesine rağmen kaldıysanız birşey diyemiyorum
Evet kaldım ama ilk seyde evi terkeden ben olmak istemedim. Eşimi 2 yılı aşkın tanıyorum ve gerçekten hiç böyle görmemistim. Şimdi o kadar özür af dilenmeleri bana samimi geldi. Allah yardımcım olsun bi kez daha olursa gidiceģimi oda biliyo.

Evet kaldım ama ilk seyde evi terkeden ben olmak istemedim. Eşimi 2 yılı aşkın tanıyorum ve gerçekten hiç böyle görmemistim. Şimdi o kadar özür af dilenmeleri bana samimi geldi. Allah yardımcım olsun bi kez daha olursa gidiceģimi oda biliyo.
barışma niyetin varsa en azından süründür biraz

barışma niyetin varsa en azından süründür biraz
Zaten suanda konuşmuyorum olay olalı 2 gece oluyor ayrı yatıyorum dünde babam gelddi oda konuştu alırım kızımı falan dedi.
Yemek hazırlamıyorum konuşmuyorum sürekli ihtiyaçlarını kendi yapıyor. Bugün yine çalışacak ve ben uyanıp hazırlanıp gezmeye gittim biraz alışveris falan yaptım aradı açmadım. Izin almadan ilk kez bir yere gidiiyorum üstelik tek başıma. Eve geldiğimde seni merak ettim söyleseydin ben birakırdım falan dedi. Kendim gidip gelebiliyorum falan dedim tersledim. Sürekli zaman ver kendimi affettiricem sensiz olmaz falan diyor. Içim acıyor ama kendimi bi anda yumuşamış bile hale getirmiyorum. Anlamalı bende istedigimde gidebiliriim.

Zaten suanda konuşmuyorum olay olalı 2 gece oluyor ayrı yatıyorum dünde babam gelddi oda konuştu alırım kızımı falan dedi.
Yemek hazırlamıyorum konuşmuyorum sürekli ihtiyaçlarını kendi yapıyor. Bugün yine çalışacak ve ben uyanıp hazırlanıp gezmeye gittim biraz alışveris falan yaptım aradı açmadım. Izin almadan ilk kez bir yere gidiiyorum üstelik tek başıma. Eve geldiğimde seni merak ettim söyleseydin ben birakırdım falan dedi. Kendim gidip gelebiliyorum falan dedim tersledim. Sürekli zaman ver kendimi affettiricem sensiz olmaz falan diyor. Içim acıyor ama kendimi bi anda yumuşamış bile hale getirmiyorum. Anlamalı bende istedigimde gidebiliriim.
sürtsün burnu biraz

sürtsün burnu biraz
En güzelide bugün işe giderken not asmış aynaya tatile gidelim hazırlan diye eşim iki gün çalışıp 1 gün izinli 2 gün sonraya bi yer ayarlammış bi süre baş başa olalım affettirmem gereken bi gönül var demis..

Şimdi diyorum ki geldiğinde sabah annenle git desem mi yoksa uzatmasammi?

En güzelide bugün işe giderken not asmış aynaya tatile gidelim hazırlan diye eşim iki gün çalışıp 1 gün izinli 2 gün sonraya bi yer ayarlammış bi süre baş başa olalım affettirmem gereken bi gönül var demis..

Şimdi diyorum ki geldiğinde sabah annenle git desem mi yoksa uzatmasammi?
Uzatmayın bence. Neticede hatasını anlamış

6 aylık evlilik, alışma evresi.
Siz sürekli fedakarlıktan bu hale düşmüşsünüz,
Aile ile tatil ne kadar kötü bir fikir,
Bu adam böyle kaba olduğuna dair sinyaller vermemiş miydi.Kabalığı aşılır ,çivi çiviyi söker hesabı,siz daha kaba olur ve fedakarlık yapmazsanız,hiçbir şeyden memnun olmayıp laf sokarsanız değişir,tecrübe ile sabit.
Ama ailesine olan bağ olayını aşamazsınız.
Bu konuda hiç yaşamadığım için fikrim yok,evlenmeden önce anlaşmıştık ailelerle samimiyet olmayacak diye.
+253739 cok mantikli konusmussnuz gercekten

Back
X