6ayda yipranmissiniz.. ve sorun esinizin ailesi falan degil ilk defa,kendisi. Dengesizligi..
Notu okumasi sizin sucunuz degil,notu yazmaniz yani.. onun.yuzunden yazilan birsey..
Bizim de dugun surecimiz cok kotu gecmisti. Dugunumuzu hatrlamak bile.istemem. 1-0yenik basladi evliligimiz o yuzden.
Balayinda dahi kavga ettik agladik falan..
Aglamali bagirmali cagrmali.kufurlu kavgalarimiz oldu hepsnde de ben yada o adim attik.barstik. Cogu zaman o adim atti,ben biraz burnu dik insanim. Gurur diyip,yapamyorum oyle adim atma islerini..
Gecmisinizi siz bilirsiniz biz degil. Biseylere degiyordur herhalde,evlendiginize gore.. bosu bosuna evlenmemissnizdir. Duzeltebilirsiniz adami..
Ben evleneli 2yil oldu. Birbirmizi daha iyi taniyoruz artik. Kavgalarimiz cok siddetli olmuyo,olacaksa birimiz susuyoruz cunku.. alistik..
gecen gunku kavgamizda,ne diye hemen evlendiysem lanet olsn falan dedi,ben de bosan git zorla mi.tutuyorum dedim..
Sonra.unutuldu laflarimiz bikac saat sonra.
Bizim.iliskimiz boyle sacma sapan..
Sizinkini de siz bilirsiniz yani,gidisata bakin.
Ama bosan demek.cok kolay ve cok sacma. Dort dortluk evlilik mi.var. Mukemmel erkek mi.var..
Bence.orta yol daha bulunur. 6 ay kisa bi sure. Ve kisilik.catismalarinin cok yogun.yasandgi surec...