Usandım galiba 6 ayda

Çocuk ikimizde istemiyoruz. Hatta ilk çıtırtılar bu sebepten oldu annesi çok istiyordu olsa güzel olur falan diye bende her seferinde ben şuan bakamam okul falan başlicak yapamam. Inanın evlendim ama yasım daha 19 bazen yemege temizlige bile güceniyorum yapmak çok koyuyor üstüne okul ve çocuğu idare edemem kafayı yerim heralde.

Bu arada çok çok teşekkür ederim. Sağolun dinleyeceğim sizim
Canim benim insallah yuvanda hep mutlu huzurlu olursunuz :)

Alışma süresi olur bunlar aşırı fedakarlık yaparsan nasıl mutlu olacaksın ki içinden gelmeyen şeyleri yapma ki zamanla tepmesin seni diyeceğim şu ki çocuk için acele etmeyin şakın düzelir aramız diye erken karar verme önce evliliğin otursun zaman Laz'ım size

Alışma süresi olur bunlar aşırı fedakarlık yaparsan nasıl mutlu olacaksın ki içinden gelmeyen şeyleri yapma ki zamanla tepmesin seni diyeceğim şu ki çocuk için acele etmeyin şakın düzelir aramız diye erken karar verme önce evliliğin otursun zaman Laz'ım size
Bu seferlik affedeyim mi yani??

Yaşın küçük ama sen çok akıllı ve olgunsun.. Tavrına hayran kaldım.. Affffferinn sana kız... Biraz daha cevap verme iyice sürtsün burnu..Gitme sakın.. O gelsin sana..Ayaklarına kapanıp özür dilesin.. Ailenin önünde söz versin.. Sakın hemen yelkenleri suya indirme.. Senden yaşça büyük olan çoğu kadın susup oturabiliyor.. Sen cesursun..

Bi kez daha olursa sindiremem. Belki şimdi bile sindiremem. Bi yanım mutlu oldu ama bir yanım neden onca laftan sonra dilediki başta dilemedi özrü diyor.
Bu asabiliği ilerde daha da büyürse diye korkuyorum. Rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu yazsın şimdilik yemeği falan yemeyim onla yarın izinlide bilmiyorum ki ne olacak ilkkez böyle büyük kavga ettik.
Konuyu acarsa neler hissettigini anlat esine fevri davranmasinin kavga ve huzursuzluktan baska birsey getirmedigni anlat guzelce ayrica bu yaptigini bir daha kabul edemeyecegini sindiremeyecgni de burda yazdigin gbi aynen soyle soyle ki anlasin bir daha yapmasin

tebrik ederim sizi cesaretinizden dolayı 6 ay çok az bir süre evliliğinizin oturması için zamana ihtiyacınız var bu olayda susup oturmadığınız için helal olsun size bir dahaki kavganızda bu kadar ileri gidemeyeceğini anlamıştır umarım yerinizde olsam bir şans verirdim

Kv de öyle dedi ilk yıl çok zorlanırsın şöyle böyle falan alttan al diyip duruyor bende bi babanın evladıyım. Kendi kız kardeşide yaşadı 3 ay oncesine kadar bizde ağlıyordu 1 buçuk yıllık evliydi boşan abim söyle böyle diyordu. Az önce mesaj atıyor arıyor seni affederdim ama ayrılmaya meraklısın babanları aramıssın dedi. Evet meraklı değilim 19 yaşında dul kalmaya meraklı hiç deģilim ama ben hakaret duymak için iftira atılması için evlenmedim. Ya ben ilk sevgilimle evlendim. O hariç bi erkekle konuşamadım erkekkleri tanımadım bile. Hala beni aldatırsın falan diyo. Bana ithamları canımı yakıyor siz de böyle şeyler duydunuz mu düzeldi mi peki ? Eşimi sevdim seviyorum da amaa okuyoruz hergün aşk bitiyor ilerde elimde 2 çocukla kalmaktansa sevgimide alıp acı çekeyim idiyorum.

Yok yanlış anlama alttan al demiyorum ben kesinlikle. Saçma sapan isteklerini ne diye alttan alasın? Ama boşanmaya karar vermeden evi terketmeden önce sakinleşip söylediklerimi de göz önünde bulundurarak konuşmayı deneyin diye dedim.

19 yaş evlilik deyince olay çok değişti zaten. Eğitimini yarım bırakmışsın, işin de yok belli ki... umarım düzelirsiniz diye iyi temennilerimi sunup uzaklaşayım ben.

Erken yaş evlilik için vereceğim akıl Yok çünkü...

Yok yanlış anlama alttan al demiyorum ben kesinlikle. Saçma sapan isteklerini ne diye alttan alasın? Ama boşanmaya karar vermeden evi terketmeden önce sakinleşip söylediklerimi de göz önünde bulundurarak konuşmayı deneyin diye dedim.

19 yaş evlilik deyince olay çok değişti zaten. Eğitimini yarım bırakmışsın, işin de yok belli ki... umarım düzelirsiniz diye iyi temennilerimi sunup uzaklaşayım ben.

Erken yaş evlilik için vereceğim akıl Yok çünkü...
Okuluma devam edeceğim tercih yaptım. Ve iyi bi kpss puanım var sadece tercih yapmadım daha hiç eşim buna mani olmadı. Yinede allah razı olsun ama evlenmek için erken dediğiniz yaşta şuan olduğu gibi gidecek kapım yoktu. Okutacak bi ailem yoktu bi imkanımda yoktu bazı seylerin kararını bende verirken zorlandim belki doğrusu değildi yaptığım ama yaptım sonuclarınada katlanıyorum.

Yaşın küçük ama sen çok akıllı ve olgunsun.. Tavrına hayran kaldım.. Affffferinn sana kız... Biraz daha cevap verme iyice sürtsün burnu..Gitme sakın.. O gelsin sana..Ayaklarına kapanıp özür dilesin.. Ailenin önünde söz versin.. Sakın hemen yelkenleri suya indirme.. Senden yaşça büyük olan çoğu kadın susup oturabiliyor.. Sen cesursun..
Teşekkür ederim. Çevremde susan da oldu gördüm susmayanda. Ama susan hep ezildi bu net. Yaşım dediğiniz gibi küçük ama bu hayatta bir çok şeyi gördüm benim benden başka desteğim savunanım yok mecburum yani.

Konuyu acarsa neler hissettigini anlat esine fevri davranmasinin kavga ve huzursuzluktan baska birsey getirmedigni anlat guzelce ayrica bu yaptigini bir daha kabul edemeyecegini sindiremeyecgni de burda yazdigin gbi aynen soyle soyle ki anlasin bir daha yapmasin
Büyük ihtimal açmayacak çünkü genelde hatalı olduğunda susuyor ve o konuyu konuşmaktan açıyor ilk kez böyle bi tepki verdi. Belkide benimde ona bağırmam karşılık vermem alevlendirdi ama susamıyorum ne yazıkki pençelerim direk çıkıveriyor.
Sizce konuyu açmazsa ben açayım mı?

Bak esin bir adım atmış. Bence şimdi sıra sende. Yani şöyle ki kocanın burnunu gayet güzel surtmussun anladı biteceğini. Şimdi yapman gereken babanlar gelirse eşine bunun son sansi olduğunu düzelmesini takdirde onu uyarmadan bosanacagini soyleyeceksin. Ama umarım babanlar gelmez onun yanında bu tür konuşmalar gurur kırabilir. Aile mahremiyetiniz olmalı.

aranızdaki sevgi bağı kendinizi yok saymayı gerektirmezdi.

bizler bunu yanlış anlıyoruz.

sevmek fedakarlık gerektirir de sen sen olmaktan çıkmayacaksın.

altı ay yorulmak için hele ki evlilikte çok kısa bir süre...

birbirinize destek olmak,anlayışla davranmak,çözüm odaklı olmak gerekiyor.

bir adım atacak olursanız da kişiliğinizden ödün vermeden dengeli adımlar atın birbirinize karşılıklı olarak...

ve ben ne fedakarlıklar yaptım cümlesini zihninizden atarak başlayın ya da bitirin.

bu cümle sadece sizi yıpratır bir şey kazandırmaz.

Sizi insan yerine koymayan, sizi eve kapatan, sosyal hayatınızdan soyutlayan, artık tek ailesinin siz olduğunu bilmeyen 15 yaşındaki bir ergenle(!) evlenir, kendinizden vazgeçerseniz bunların hepsini ve daha fazlasını yaşamaya mahkumsunuz.

Siz kendinizden vazgeçerseniz başkasının sizden vazgeçmemesi için bir neden yok. Buna nasıl izin verebiliyorsunuz?
Aşk ise biz de aşık olduk, köylülük desen ben de ailem de köylü. Alakası yok. Cahillik ve acizlik diyorum. Başka hiç bir neden bulamıyorum kadının kendini bile isteye bu kadar aşağılamasına, bu konuma düşürmesine.

Kv de öyle dedi ilk yıl çok zorlanırsın şöyle böyle falan alttan al diyip duruyor bende bi babanın evladıyım. Kendi kız kardeşide yaşadı 3 ay oncesine kadar bizde ağlıyordu 1 buçuk yıllık evliydi boşan abim söyle böyle diyordu. Az önce mesaj atıyor arıyor seni affederdim ama ayrılmaya meraklısın babanları aramıssın dedi. Evet meraklı değilim 19 yaşında dul kalmaya meraklı hiç deģilim ama ben hakaret duymak için iftira atılması için evlenmedim. Ya ben ilk sevgilimle evlendim. O hariç bi erkekle konuşamadım erkekkleri tanımadım bile. Hala beni aldatırsın falan diyo. Bana ithamları canımı yakıyor siz de böyle şeyler duydunuz mu düzeldi mi peki ? Eşimi sevdim seviyorum da amaa okuyoruz hergün aşk bitiyor ilerde elimde 2 çocukla kalmaktansa sevgimide alıp acı çekeyim diyorum.
madem aldatırmışsın boşandığın için zil takıp oynasın.

bir arkadaşın yazdığı gibi seni kendisine mecbur sanmış. yaşın küçük olduğu için başını ezmeye çalışıyor.

çocuğa babamın adını koyarım, sülalemle tatile gideriz, salak vb hakaretleri, evde biri mi var diyecek kadar alçalması, senin kişiliğini ezmek için yaptığı saldırılar.

kaç kurtar kendini.

Bu seferlik affedeyim mi yani??
hadi her şeyi affettin.
sana eve erkek aldın iması yapmasını nasıl affedeceksin, nasıl sinecek içine?

benim eşimin abisi bana kaltak dediği için 13 yıldır görüşmezken, eşim dese boşarım.

6ayda yipranmissiniz.. ve sorun esinizin ailesi falan degil ilk defa,kendisi. Dengesizligi..
Notu okumasi sizin sucunuz degil,notu yazmaniz yani.. onun.yuzunden yazilan birsey..
Bizim de dugun surecimiz cok kotu gecmisti. Dugunumuzu hatrlamak bile.istemem. 1-0yenik basladi evliligimiz o yuzden.
Balayinda dahi kavga ettik agladik falan..
Aglamali bagirmali cagrmali.kufurlu kavgalarimiz oldu hepsnde de ben yada o adim attik.barstik. Cogu zaman o adim atti,ben biraz burnu dik insanim. Gurur diyip,yapamyorum oyle adim atma islerini..
Gecmisinizi siz bilirsiniz biz degil. Biseylere degiyordur herhalde,evlendiginize gore.. bosu bosuna evlenmemissnizdir. Duzeltebilirsiniz adami..
Ben evleneli 2yil oldu. Birbirmizi daha iyi taniyoruz artik. Kavgalarimiz cok siddetli olmuyo,olacaksa birimiz susuyoruz cunku.. alistik..
gecen gunku kavgamizda,ne diye hemen evlendiysem lanet olsn falan dedi,ben de bosan git zorla mi.tutuyorum dedim..
Sonra.unutuldu laflarimiz bikac saat sonra.
Bizim.iliskimiz boyle sacma sapan..
Sizinkini de siz bilirsiniz yani,gidisata bakin.
Ama bosan demek.cok kolay ve cok sacma. Dort dortluk evlilik mi.var. Mukemmel erkek mi.var..
Bence.orta yol daha bulunur. 6 ay kisa bi sure. Ve kisilik.catismalarinin cok yogun.yasandgi surec...

Beni aldatirsin ne demek? Bu adam yarin seni hayalgucunu de kullanip aldatti diyerek oldurur de .. sadece tek bir soru bu adamlari nereden buluyorsunuz ? Yuvalari neresi benzin dokup yakalim gencecik kizlar okuyayim ogreneyim muze gezeyim konsere gideyim diyecegine koca koca koca. Yangin var cunku..

Back
X