Unutma Beni - Fox Tv

yanlış bilimosam rauf denen resmlerni göndericek eve bıraktırıcak aliyle ilkayın beraber çekilmiş resimlernii
öyle öğrenicekler

hiiç sorma
adamın gözü döndü yaaaaaaawwwww

ama bwen orda
ilkay dışında bi de emineye üzülüyorum
adam kızı nasıl olduğunu biliodu evlenmeden önce
evli kadın gbi olmaz lazım diye tutturdu
bi adama selam verdi diye gitti adamı hırpaladı
elbislerini değiştirdi zorla
makyaj yapmasını engelledi

nası olusa evli kadın gbi görünmek

evtt ya gel beni öldür dio adam resmen :mymeka:klava:
cok gıcık bu şerif..
yazık oluoo canııııııım kıza :mymeka:

evet
böle adamlara meydan dayağı atmak lazım
makyaj yapınca ccilbicli gyince ne olunuyo diye

ilkay e v hapsinde babası abisi halası oa çok kırgın abs o namuzsuz diye hitap ediyo ilkaya
rezil olduk diolar
ilkay da evden kaçıo
eminenin telini alıp
evden akçtığını şerf duyuo gidip aliyi sıkıştırıyor
eve gelip emineye çıkışıyor gene emine bağırıyo yeter herşeyi benden bilme flaan dio
sonra ali haber almak için emineyi arıyor ilkay çıkıoyor
tam o sırada rauf ilkayı görüyor ilkay teli kapıyor ali de delleniyor rauf nerden çıktı dye
rauf ilkayı ikna etmeye çalışırken işte gel ne işin var sokakta bu halde diye
ilkay elinden kaçıyor raufun ve araba çarpıyor ve bölüm bittiyor burda......

tabi nazlı alinin ailesne karşı mazlum zavallı terk edilen kadını oynuyor alinin babası lkay ali ilişkisinden şüpheleniyor...

asu ile yavuz ayrıldı asu yavuzun kaçalım lafından ürktü
cadı adalet yine iş başında habire aliyi sıkıştırıyor......

bugün ne oldu kızlar biriniz özet yazabilirmi

egem canım..
bugün ilkay eli ve bi ayagı bandajlı rauf la geldi..
sonra ali aradı..emine actı..anlattı işte..
ali de dayanamadı geldi hemen..ama rauf ta vardı pek bişey diemediler ali ye..
sonra şerif geldi..
sonra rauf gitti..
ali işte birbirimizi seviyoruz bizi ayıramazsınız fln dedi..
şerif bagırdı cagırdı (gıcık oldumm )
sonra ali gitti..
ilkayı köye göndermeye karar verdiler..
ilkay da gitmicem die agladı fln..
orda bitti..

Of bu ilkayla alide acıların çocuğu gibi oldular ya:ecrin_bebek:,hele o şerifin yaptıkları aliyle ilkayın ısrarla nazlının olayını saklamaları anlamıyorum neden kimse nazlı selçuğun sevgilisiydi çocukta onundu demiyo daha kaç bölüm böyle geçecek heralde 100 bölüm sonra ortaya çıkardelikafadulden

bencde yaa bu kadar zor mu demek..
sinir ediolar..
şerif her bagırdıgında tv nin sesini kısıyorum vala

ayy şişitmm artıkk şiştim... nazlı orda keyif sürüyorr iki kişiye saçma saçma baskılar...Allahımm bıktım bu dizidenn...söylesinler artıkk....

uzaymak için iyice saçmalıyorlar

saçmaladılar artık uzatmak adına. şerif yıllardır tanıdığı, hapisten çıktığında, birliktelerken falan tanıdığı hiç karışmadığı emineye,nikahın ertesi günü karışmaya başlıyor daha önce onu diğer kıyafetlerle makyajla falan görmemiş gibi. aynı işyerinde çalışıyordunuz, sürekli beraberdiniz sesin çıkmıyodu da 1 gün sonramı beğenmedin kızın tarzını, eşlerin birbirine karışma ve yönlendirme hakkı vardır ama bunlar çok farklı yansıtıyorlar olayı. 180 derece 1 günde dönmesi hiç hoç olmadı. ali hala açıklayamadı falan falan öfffffffffffffffffffffffffff neden bu dizilerde konuları sakız gibi uzatıp insanı soğutuyorlar yaaaaaaaaaaa.

bu arada nazlı nerdeyse doğuracak çocuğun cinsiyetini yeni öğrendi. görüntü 9 aylık ama 4.ayda öğrenilen cinsiyet yeni öğrendi.halbuki sürekli doktorda belma hanımda kontrolde nasıl öğrenmemiş şaşırdım

şeif gene bağırıyor üfffffffff sıktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…