Unutma Beni - Fox Tv

gerçekten geçen hafta evlenmiş bir bayanın bu hafta hamile olması çok ilginç.. bir de bu dizede böyle uzatacaklar diye her olayı ağır ağırr işleyelim diye göbekleri çatladı yaa...bir hafta izlemedim bugün baktım hala yanı yerde olaylar..

cok dogru dedin buzdevrii...
bi hafta izlemeseniz bile kaldıgınız yerden devam edio gibi oluosunuzz

sıkmaya başladılar ama genede arada izliyorum

Emineninki dış gebelik çıktı illa bi terslik bişey olacak ya,raufta eve zarf gönderiyo ilkayla alinin fotoğraflarını ailesine yollayacak sözde ilkay bilmiyo tabi çok korktu ayrıldılar aliyle,aman ya şu diziye sinir oluyorum yinede izliyorum

aa neler olmuş valla ben bayağıdır izleyemıodum hee burdan okurum gelişmelrii hehe

kızlar bugün heyecanlıydı biraz rutinden çıktılar biraz ali artık herşeyi anlatsın istiyorum ama eminim herşeyi anlatması 2 ayı bulur bu arada adalet hanım boşanma işini baya zora soktu gelinini bu kadar seven kaynana görülmemiştir heralde keşke bütün kaynanalar böyle sevse..

yanii taş olsa çatlardı şu alinin yerinde.....söyle kardeşim yaa en azından ailene söyleede anne-babanı salak yerine koyma ..... alinin yaptığı en fazla başka biriyle görüşmek nasıl kıyaslıyor anlamadım nazlının ahlaksızlığıyla...........

Evet canım...Keşke kaynanalar böyle olsa....

bugün izleyemedimm gerçi artık afaganlar basıyor izleyemiyorum burdan takip ediyorum .... hepinize teşekkürler...

şerif gördüü ilkay la ali yi öpüşürkennn
haftaya da yumrugu cakıo ilkay la ali yee cok heycanlı pazartesi günüü

şerif gördüü ilkay la ali yi öpüşürkennn
haftaya da yumrugu cakıo ilkay la ali yee cok heycanlı pazartesi günüü

hadi beeee....... ohh Nazli artıkk tehtid edemeyecek , Ali rahat rahat boşansın onu sindirip...aman iiyi olmuş aslında kurtuldular sıkıntıdan ...bir iki kavga ederler bu işte yoluna girer...sositososito

rauf aradı söledi şerif e adresi..
emine de gitme etme fln dedi..
sonra birlkte gittiler..
tam ilkay kapıdan cıkcak ali dedi ki
öpmedin beni..öpüodu tam gördü ilkay şerifleri sonrada orda bitti..
fragmandada dediğim gibi agız burun dagıtıooo delikafadulden

şerif bi güzel bastı ilkayla ali yi öpüşürken
çaktı yumruğu aliye
ilkaya da bi tokat
emine ayırmaya çalıştı öle bi itti ki emneyi duvara yapışacaktı kızcağız
raufla nazlı işbirliği içinde tabeeee
yazık oldu
ali anlattı ama
sen yerini yapıyomuşun çocuğunu taşıyan kadınada da çamur atma dedi
ilkay evde absine anlatmaya çalıştı ama
işe yaramadı tabe
yarın da
ilkayın babası ve halası öğreniyor
babası ilkaya yüz çeviriyor........

ooooooooooooo baya güzelmiş bölüm yaaaa
yrnda güzel desenee
onlar nası ögrencek acep
bi yandanda ii oluoo ya ögrensnler gizli saklı olmuoo tehdit edemez nazlıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…